Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hidd el, ha elmennél egyre meglepődnél mennyire nem tudsz, 10 év után is mutat újat egy tréning, plusz rájössz, mennyire veszélyes, ha egy kikerülésez rosszul kezdesz neki például.
ritkán nézek motoros videókat, csak olyanokat ahol ismerősök vannak
mostanában rászoktam a biciklis videókra, szerintem sokkal jobb mint a motoros, sokkal több mindent látni a környezetből
Nézz rà a jutyubon, tetszeni fog neked.
egyrészt gőzöm nincs ki az, másrászt meg az elmúlt kb 30 évben annyi szar beidegződésem lett hogy értelme semmi
egy nulláról indulónak még látom értelmét, vagy aki pályázni szeretne a közutazás után annak is
de aki már 5-10 éve motorozik semmi értelmét nem látom
Amit a haverjaid csinálnak az egy nagyon illetlen közlekedési suttyóság, nem egészen ilyen a helyzet.
Világ életemben azt vallottam, hogy aki egyszer motorra ül, az minden szezonban motorozzon, nem esik ki a rutin, még hát erről is szól, menni kell, mert szeretjük, csináltam is 15 éven át, télen is mentem.
Aztán egyszer csak nem lett időm motorozni, plusz untam a régi motorjaimat, stb, sutty, elszaladt 2 év.
Csak kibaszottul hiányzik néha a motorozás, ez volt az életem régen. Visszaülni, vagy ne...nem akarok megint 14 éves lenni, aki először ül motorra, kezdetén az egészet elölről, megszakadt a folytonosság.
De azért azt ne mond hogy pl a Chris Birch tréningjére nem mennél el
Mert én akármikor, pedig nem tartom magam ügyetlennek.
Ez nekem most kicsit olyan mint néhány haverom, amit egyébként baromira rühellek és szóvá is tettem nekik. Autópályán megy 130cal, a belsőben, besorol elé egy autó aki csak 125tel megy. Természetesen utolérjük, dudál villog a haverom pedig a másik autó is csak előz. Aztán 10km-rel később eszébe jut hogy minek 130cal menni, időben vagyunk és 120nál kevesebbet is eszik az autó. Kiáll előzni 120szal, mögöttünk villog dudál az ember, és fel van háborodva hogy mi a faszért dudál, mi úgysem megyünk gyorsabban.

Kicsit ez a kettősmérce, nekem szabad de másnak nem.

Nekem aztan mindegy ki újrakezdő vagy ki vénróka, ez csak így felkeltette a figyelmemet.
Mindenkinek mást jelent a motoros szó, ezt szoktam kihasználni, ha cirkuszt akarok, oltári műsor szokott menni ezen. :D
Persze, hogy mindenkinek mást jelent, aztán mindenki a maga igazát akarja leerőltetni a másik torkán.
minek az a motoros tréning ahhoz hogy valaki motorozzon?
fura elképzelések vanak a "motoros" szó jelentéséről
Nem feltétlen rád értettem. Abbahagytam, az is lehet hogy újrakezdem, de akkor gyűrni kell a motoros tréningeket meg a km-eket, 2 év az 2 év.
Nem ugrok én semmire, csak megnéztem az adatlapodat. Most akkor hogy is van, abbahagytad de újrakezded ?
Minden mondatomra van aki ugrik, nagyon tél van.
És akkor most Te is egy bólya leszel a közlekedésbe ? Hisze egyik mondatoddal ütöd a másikat. Újrakezded, de az újrakezdők mind bénák?
Legyen
Értem én
Mikor kölyökként motorra ültem, motoros lettem, mint minden rendes motoros aki fiatalon kezdi. Aztán leraktam, ennyi a nagy történet, csak komoly műsor lett hozzá kerekítve.
Amikor az ember zold-sarga szigszalagot talál egy járműben,biztos lehet hogy szakember járt ott előtte,csak nem autószerelő.

Ez kb Yoda felé bölcs meglátás.
Annyira nem foglalkoztat a történet.
Csak nem láttam az összefüggést.
De legalább a fórum pezseg
Privátbankár bazz...auto correct.
Privátban.
Biztos ki nem fejtem itt Jani, eleget szórakoztam a habzó szájakon, akik szimplán attól kikészültek, hogy valaki merészet más véleményt írni, mint amit ők hisznek.
Írj rám privátbankár, leírhatom.
Az LFP-ben
még mindig nem érted
nincs igaz meg hamis....... az van amit mondok......ennyi
1- Az úrjakezdés NEM motorozás, az bénázás az utakon.
2- 15 év motorozás után befejeztem a pályafutást és már nem fogok visszaülni, hogy önámító újrakezdő motoros legyek, aki bénázik az utakon.
3- Ráültem, elindultam, és onnantól nem volt menekvés, motoros lettem.:)

Ezt kifejtenéd esetleg bővebben?
Nehéz eligazodni a mondanivalóján.
Akkor most te "önámító újrakezdő vagy, aki bénázik" vagy motoros?
Abszolút, hiszen itt mindenki igazmondó juhász és nagyon bölcs, sőt, még óvoda középső csoportban sem ragaszkodnak ennyire a vélt igazukhoz a 4-5 évesek, mint elvileg felnőtt emberek itt...
"Mááárpedig csakazértis csak nekem lehet igazam!"
nekem nem kell igazolni semmit sem, mert minden úgy van ahogy mondom......