Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

így van, sztem fogjunk össze és kerítsünk neki vmi jó kis csajt
Tudom én csak nem kedvelem amikor az életem ezen metódusába belepofázzon bárki is. Legyen az netes ismerős, cimbi, vagy akár barát vagy rokon. Egyiket sem kedvelem. Saját anyámnak nem hagyom hogy beleszóljon. Mert ezért harapok.
Szeretünk itt téged Geri, csak na, kell egy nőstény neked is, neked se legyen már ennyire szabad az életet, a kurva életbe!
na hát melyik része bántja a pici lelkedet ?
Pedig neki sokkal többet szabad mint bárkinek a társaságból.
Ezért a témáért meg harapok, Cicának sem engedem mert nem szeretem az ilyet.
Nem kell a pánik ha elköltöztem tized ennyit sem leszek fent szóval nyugalom
Tényleg kéne már valami támadó nőstény Gerinek, fele ennyi ideje sem lenne agyalni, lekötné ezt a sok szabadidőt.
Nyomjad a tindert ha ennyire unatkozol, csajoza baszki, ne itt sajnaltasd magad 0-24ben.
Haha, topkomment
Azt vettem észre hogy mindenféle rögzítés enged mozogni, sajna egyik sem atombiztos.
Részemről a sisakra csavaroztam a talpat, van olyan platni aminek a közepén anyamenetes bronz betét van, és a csavaros kötésnél is nem elégedtem meg az ellenanya által biztosított kötéssel, hanem műgyantával fixáltam.
Lényeg hogy minél kisebb erőkaron legyen fixálva a kamera.
Ahogy sokak állítják. Nem jogsival megy a motor. De persze ezzel nem értek egyet (nem mintha nem jártam volna vagy 3 évet rendszám nélkül jogsi nélkül 125-össel)
Na az a másik bajom, kategória bővítésre elkérnek 65-70 ezret, aztán igazából szart se oktatnak. Azt a pénzt pont az átírásra költeném inkább, minthogy bóják között keringőzzek, meg nézegessék hátulról, hogy mennyire tartom a sávot meg a jobbra tartást.
Köszönöm. Akkor valami ehez hasonló rendszerűt keresgélek.
Köszönöm. Akkor valami ehez hasonló rendszerűt keresgélek.
Minap a kamera rögzítésnél mintha valaki emlegetett volna valami "ball"-t amitől kevésbé rázkódik az elkészült felvétel. Emlékszik még valaki mi volt az. Mert most találtam valamit az E-bay-en ami mintha ehhez kapcsolódna de nem emlékszem pontosan mi volt az. Ezt pl a tükör szárra való komoly rögzítés végett pillantottam meg de ha már költök jó lenni nem szar venni még ha nem is márkás a cucc. A sima csőrögzítős nekem valahogy nem jön be én nem bízom benne olyan nagyon. Ez markánsabbnak tűnik

https://www.ebay.com/itm/Small...
??? eztet nem éééétttem ...
úgy néz ki akkor fél órája " fel s akasztottalak" , így jártá'
Ha nem karácsonyi díszként ülök a Zümin sem mutatok valami túl szépen. Gondolj bele ha mondjuk hópehelynek öltözve lobogok utána az hogy nézne ki.
nem vagy te karácsonyi dísz , vagy ha igen szólj, felakasztalak Zümire
Ez így van. Ez most hogy ilyen sokat vagyok itt csak amolyan menekvés a mostani környezetből. el nem mehetek itt kell lenni munkaidőben de ez van. A kövi meló meg amúgy is elvileg olyan hogy az idő túlnyomó többségében kocsiban ülök és megyek magamnak előre. Közben nehéz SM-en lógni. BÁR nem lehetetlen ELLENBEN igen veszélyes
de ha az jó hely lesz, már nem a neten azaz sm-en fogsz lógni