Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az enyèm is szív6od.
Nem is mondtad, hogy eldobtad a terhes hintalovat.
Meg az a bajod hogy mindig magadra rántod az inget...pl. most is Lali vérét szívom, erre máris jelentkeztél hogy a tiéd is...
Rinyálok rinyálok ezt elfogadom. Bár inkább csak túlgondolom a dolgokat. Meg próbálok előre minden esetleges bajt meglátni. Aztán a túlmisztifikált problémába belekezdve rájövök hogy 1 olyan egyszerű mint a faék vagy 2 olyan gond van belőle amire 10-szer ennyi rinyálás alatt sem jövök rá és a végén mindig úgy érzem hogy az előrinyálás tök felesleges volt, de ilyen fajta vagyok ez van. Én már megbarátkoztam a dologgal
Pedig nem kéne.
Édesítőszerből is van 1000 féle, sok teljesen természetes édesség érzetet keltő anyag.
Persze én is a cukrot szeretem, de ennyire nem kell ragaszkodni hozzá....plusz az édesítő szerek hashajtóként is működnek, tehát már csak azért sem fogsz hízni, mert fosni fogsz
Estem én is idén. Én pl Törökbálinton kb 20-al fehér aszfalton de megtanultam egy életre hogy az ilyen fényesebb helyeken vagy ahol nagy a forgalom ott az út mindig tükör. Ott még annyira sem szabad haladni mint akkor.
Nem azt mondom hogy 10 év után létszükséglet, mert aki túlélte az első 5 évet már nem nyírja ki magát olyan könnyen, de én azt vallom mindig van hova fejlődni. Kollégám 30 évesen kezdett motorozni, elvégzett egy Honda Safety-t és azt kell mondjam 2 éves gyakorlattal motorozik olyan szépen mint egy 10 éves tapasztalatú motoros....ettől függetlenül elnyalt egy vizes felfestésen, mert túlságosan oda húzta de ilyen hibákból is tanul az ember.
Valaki múltkor keresett laptopot, ez egész jó árban van
https://m.emag.hu/hp-probook-4...
Nem mondom hogy olcsó, mert azért le kell szedni hozzá pár vödör bodzát, de ebben a konfigurációban megéri
Valahol most Lacival értek egyet. Mindenki azaz szinte mindenki felejt minden télen. De kb 3-4 nap alatt helyre rázódik. Mivel Laller kihagyott két évet neki legyen ez a visszarázódás hosszabb. Extra sokkal hosszabb mondjuk 1,5 hónap. Amikor szinte minden nap fent ül a gépen. Aztán pillanatok alatt visszajön a tudás. Én vagy 10 éve nem ültem bringán de valószínüleg ha felülök akkor kb 5 perc alatt visszajön minden és simán emelem ki kerékre a bringát. (Mert azzal ment) Szóval Laller kissé túlmisztifikálod ezt a visszaszokás dolgot.
Vagyis gyártottál magadnak egy ideológiát és ezen rinyáltál egy csomót,
...túl sok időt töltesz Gergővel, rinyáltok azért remélem a pinákat nem csak álcából hajtod
Mert te nem ragaszkodtál a vélt igazadhoz mint az óvodás, és nem készülték ki attól, hogy valaki nem hallgat rád és vígan tud motorozik 2 év kihagyás után is, pedig te azt mondtad ilyen nincs, ááá ilyen nem volt
Ne nyüzsögj már ennyire, korán, esélyem sem lesz utolérni.
Még mindig tegnap este hét óránál tartok a forum olasásban
SzerBusztok
Dehogy szakad meg. A tèli pihi után is darabosabb előbb mindegyikünk. Csak a fingot fűrèszeled basszus. Húzz el A-ra vegyèl egy ezres dukit azt baszassad neki!
Reggelt bogaraim!
Az az őrült aki ilyenen tanítja az asszonyt
Ezek a kis,méregzsákok komiszak tudnak lenni
Már egy kis fos yz80 is könnyen földhözbassza a rutintalan vezetőt
Ezek őrültek basszus...
Jól teszed.
Tekernem.
Bírom a vén gyíkot,én már hszafordultam volna az utcából ha temetnek kell.
pl ha levesszük a sok locsogást akkor egész jó
baszki az egy vén gyík, mégis úgy feltekert a fogarasra hogy egész végig dumált

ha motoral megyek a hegyen én mindig lájkolom a bicikliseket tavasszal a biharra is tekert fel 4-5 csávó mondtam is nekik hogy nektek a magasság emelkedéséven nem lesz hidegebb érzetetek
Én a terepmotoros "tréningeket" szeretem nézni.

http://youtu.be/PpeOy5RO54Q
Cobranco?
Az édesítőszer egy vegyi anyag, inkább maradok a cukornál, pedig cukorbeteg vagyok.
tudom hogy sok mindent nem tudok, pl kanyarodni a szerpentinen
de ezen sosem tudok már változtatni
egyrészt mert nekem így is jó másrészt meg nekem így tényleg jó
most ahogy rákerestem az egyik nagy ktm-es videóját láttam
gyönyörű szépen dolgozik annak a nagy dögnek (talán 1190) a lengéscsillapítója