Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én még az egyiptomi-török-déli usak rabszolgahajcsár vonalon kívül hogy kötelező lett volna a meló.
Egyszer poénból rá akartam szokni a cigire...nem bírtam bazz, rohadalom büdös egy szar és engem felbaszott, hogy 5-5-5-5 perceket elvesz az időmből feleslegesen.
A fűre instant rászokás nem létezik. Az szokik rá aki rá is akar szokni.
Trombitát szívtam már, de mást nem próbálnék ki. Viszont újévkor lesz kettő éve, hogy letettem a bagót már harmadszor így nem szeretnék már füstölögni.
Cigánykát szoktatok csinálni?
Nem a függőség,csak annyi hogy hozzászokik az élményhez.
Mint a motoros aki egyre nagyobb motort vesz.
Ezért nyúl az erősebb szerekhez..................először.
Utána azok már okozzák a függőséget.
Még soha nem próbáltam semmilyen drogot, alkoholt igen (mondjuk az is tekinthető annak vagy nem?), ugyan a legalizálás mellet érvelők azt mondják, hogy a fű nem okoz függőséget, viszont a drogosok szinte mind a fűvel kezdték.
Ha véletlen megtekerődik egy rakéta, az nem szívja el magát...
Ebben egyet értek, ezért írtam, hogy ha túlzásba viszed bármelyiket. Egy kis füvecske nem árt, csak megnyugtat.
Eleve azért kell kettő, hogy egymást marják ne téged.
brrrr
két feles pont szar, nekem kb az 5.után van az hogy kezd ízleni
addig a hideg is kiráz tőle
Nyitásnak kora reggel egy két feles...
a fű kontra alkohol hatásaival vitba szállnék
az alkohol pusztítóbb a szervezetre mint a fű, csak ezt tölti belénk a média hogy a fű rossz........
Ez ilyen, a cigi, kávé, alkohol függés hatásmechanizmusban semmiben nem különbözik a fű vagy kokain függéstől. Az előbbiek lassan tesznek a föld alá, az utóbbiak gyorsabban, ha túlzásba viszed őket.
az szeretem
friss pecsenye vegyes savanyú....... aztán kb egész nap nem éhes az ember, ha rendesen feltölti a rendszert
le lehet tenni, csak hiányozni fog
pl van egy ismerős aki sokáig alkesz volt, letette a poharat vagy 20 éve
a mai napig nem iszik alkoholt semmit se, egy kortyot se, mert érzi hogy az első pohár után nem tudna megállni
és azt mondja minden nap hiányzik a pia......
kórosan elhízott annyira nem vészes arra felé sem

ammit a dokik sugallnak slim kivitelt szerintem az meg már túlzás, pl nekem a 190 centihez 73-93 között kellene elennem az ideális súlynak
hát én voltam 73-75 kiló 18 évesen, kb mint a csontváz úgy néztem ki, a 100-110 közti izmosabb formám volt szerintem a pont jó
akkoriban el tudtam vinni a malteros vödröket négyesével meg egész nap huzigálni a padlásra a csigás kötélen a betont
és nem okozott gondot a cipőfűző bekötése sem
Pénteken disznóvágás, két pofára eszem majd a zsíros pecsenyét!
Cigit is csak a harmat gyengék nem tudják letenni, több példa volt a környezetemben arra, hogy széttépték az utolsó fél dobozt és soha többet nem gyújtottak rá. Amúgy bármi lehet méreg, ha túlzásba viszi az ember.
Azért mintha sok lenne indiában.
a kész ételekben meg van egy csomó cukor, még a májkrémben is
mert a buzik régen azt hitték hogy a zsíros kajától hízik a nép, aztán kivették a zsírt a kajából és mivel így nem lett tápláló telinyomták szénhidráttal
keletebbre ahol ez még nem divat ott nincs is ennyi dagadék ember
nem eszek cukrot 2 hónapja és fogytam kb 6 kilót, pedig még mindig annyit eszek mint egy ló
a cukor az méreg, sajna a ki függő az beszopta. kb mint a pia-cigi-stb függőség
Az a kurva cukor...mondjuk még mindig, jobb, mintha undormány édesítő szarokkal helyettesítenéd.