Egyszer poénból rá akartam szokni a cigire...nem bírtam bazz, rohadalom büdös egy szar és engem felbaszott, hogy 5-5-5-5 perceket elvesz az időmből feleslegesen.
Trombitát szívtam már, de mást nem próbálnék ki. Viszont újévkor lesz kettő éve, hogy letettem a bagót már harmadszor így nem szeretnék már füstölögni.
Nem a függőség,csak annyi hogy hozzászokik az élményhez.
Mint a motoros aki egyre nagyobb motort vesz.
Ezért nyúl az erősebb szerekhez..................először.
Utána azok már okozzák a függőséget.
Még soha nem próbáltam semmilyen drogot, alkoholt igen (mondjuk az is tekinthető annak vagy nem?), ugyan a legalizálás mellet érvelők azt mondják, hogy a fű nem okoz függőséget, viszont a drogosok szinte mind a fűvel kezdték.
Ez ilyen, a cigi, kávé, alkohol függés hatásmechanizmusban semmiben nem különbözik a fű vagy kokain függéstől. Az előbbiek lassan tesznek a föld alá, az utóbbiak gyorsabban, ha túlzásba viszed őket.
le lehet tenni, csak hiányozni fog
pl van egy ismerős aki sokáig alkesz volt, letette a poharat vagy 20 éve
a mai napig nem iszik alkoholt semmit se, egy kortyot se, mert érzi hogy az első pohár után nem tudna megállni
és azt mondja minden nap hiányzik a pia......
ammit a dokik sugallnak slim kivitelt szerintem az meg már túlzás, pl nekem a 190 centihez 73-93 között kellene elennem az ideális súlynak
hát én voltam 73-75 kiló 18 évesen, kb mint a csontváz úgy néztem ki, a 100-110 közti izmosabb formám volt szerintem a pont jó
akkoriban el tudtam vinni a malteros vödröket négyesével meg egész nap huzigálni a padlásra a csigás kötélen a betont
és nem okozott gondot a cipőfűző bekötése sem
Cigit is csak a harmat gyengék nem tudják letenni, több példa volt a környezetemben arra, hogy széttépték az utolsó fél dobozt és soha többet nem gyújtottak rá. Amúgy bármi lehet méreg, ha túlzásba viszi az ember.
a kész ételekben meg van egy csomó cukor, még a májkrémben is
mert a buzik régen azt hitték hogy a zsíros kajától hízik a nép, aztán kivették a zsírt a kajából és mivel így nem lett tápláló telinyomták szénhidráttal
keletebbre ahol ez még nem divat ott nincs is ennyi dagadék ember
nem eszek cukrot 2 hónapja és fogytam kb 6 kilót, pedig még mindig annyit eszek mint egy ló
a cukor az méreg, sajna a ki függő az beszopta. kb mint a pia-cigi-stb függőség
Mint a motoros aki egyre nagyobb motort vesz.
Ezért nyúl az erősebb szerekhez..................először.
Utána azok már okozzák a függőséget.
két feles pont szar, nekem kb az 5.után van az hogy kezd ízleni
addig a hideg is kiráz tőle
az alkohol pusztítóbb a szervezetre mint a fű, csak ezt tölti belénk a média hogy a fű rossz........
friss pecsenye vegyes savanyú....... aztán kb egész nap nem éhes az ember, ha rendesen feltölti a rendszert
pl van egy ismerős aki sokáig alkesz volt, letette a poharat vagy 20 éve
a mai napig nem iszik alkoholt semmit se, egy kortyot se, mert érzi hogy az első pohár után nem tudna megállni
és azt mondja minden nap hiányzik a pia......
ammit a dokik sugallnak slim kivitelt szerintem az meg már túlzás, pl nekem a 190 centihez 73-93 között kellene elennem az ideális súlynak
hát én voltam 73-75 kiló 18 évesen, kb mint a csontváz úgy néztem ki, a 100-110 közti izmosabb formám volt szerintem a pont jó
akkoriban el tudtam vinni a malteros vödröket négyesével meg egész nap huzigálni a padlásra a csigás kötélen a betont
és nem okozott gondot a cipőfűző bekötése sem
mert a buzik régen azt hitték hogy a zsíros kajától hízik a nép, aztán kivették a zsírt a kajából és mivel így nem lett tápláló telinyomták szénhidráttal
keletebbre ahol ez még nem divat ott nincs is ennyi dagadék ember
a cukor az méreg, sajna a ki függő az beszopta. kb mint a pia-cigi-stb függőség