románoknál sokkal agresszívabbak a gyalogosok, a zebrán simán lemennek úgy hogy látják hogy ebből olyan satufék lesz hogy kb 3an menek utána a seggedbe
egyszer egyet majdnek elkaszáltam motorral, pedig megettem vagy 30al
Egy-két hónap stunt és megtanulod azt is
Néhány gumiégetéses tanóra és menni fog. Mert ugye visszakapcsolásnál féktávon is fékezünk, meg gázt adunk egyszerre(plusz kuplung, ami opcionális )
Én múltkor moziba siettem tele kocsival, elém egy full alkoholista ugrott le, nyikkanás határon tudtam csak lefékezni 60-ról 0-ra...majdnem felült a barom a motorház tetőre, mert elugrani nem tudott olyan sakál részeg volt.
De az legalább nem ugatott bazki! Lehet látta rajtam, hogy geci mérges vagyok, nem pedig megijedtem, inkább csak intett, azt tovább kódorgott.
A nagyvárosi gyalogos mindenhatónak képzeli magát, ne vedd magadra, csak egy ostoba szardarab. Ilyenkor egy kölcsönös intés és bocsánatkérés a helyes, aztán jó szerencsével mehet mindenki tovább.
Figyelmetlen lehet bármelyik gyalogos, de ha már nem lett baj, legalább ne amerkodjon utána...
Istenem, ezek a puhatestűek, olyan életképtelenek.
Sötétben, busz mögül, körülnézés nélkül, fekete ruhában elémugrik az isten barma, lefagyott úton. Nyomom a dudát kerregő ABS-el ami kb. szart sem ért, hogy el fogom ütni erre megáll előttem mutogatni hogy zebrán van.
Mondom neki, oké, de ha elütlek neked fáj.
A 21§ 6. bekezdés tartalmát már el sem magyaráztam neki.
"A gyalogos az úttestre akkor léphet, ha meggyőződött annak veszélytelenségéről. Az úttestre váratlanul nem léphet, köteles az úttesten késedelem nélkül átmenni és tartózkodni minden olyan magatartástól, amely a járművek vezetőit megzavarhatja vagy megtévesztheti."
látod vazzeg akinek sok a szabadideje néha gyöngyszemet is tud találni az internet szarkupacában
milyen fasza hogy nem túl rég dobáltam ki a vasba a zsiguli emelőket.......ablaktörlő motor még talán akad valahol, pár éve még láttam egyet a padláson
Jah nekem is meg van SZINTE az összes. De én nyáron ilyen szövet kesztyűvel nyomtam abból meg szezononként kettő elhasználok. Simán. szóval nekem is van ilyen szövet kesztyűből vagy 6-8 télen a kocsiban azzal vezetek mert reggel rá akar fagyni a kezem a kormányra. (Éljen a csillaggarázs)
nem ugyanaz a kettő