Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A terv úgyis egy alapos szetszedes.Csak haza kell jutni,jó lenne lábon.
ezért szar a sok henger.....sok henger sok gond
főleg ha vákuumos a csak még elzárni se egyszerű hogy ki lehessen járatni
az a lényeg hogy kicsit emeltebb fordulaton kell járatni hogy a főfúvókáig szívja ki a cuccot
nekem eddig mindig bejött ez a módszer, sosem kellett tavasszal karbit ganézni
Ez a lom macerás,nagyor rohadt meló leengedni.Kijáratni jobb,de nem terveztem ennyi időre leállni,csak így alakult.Max felbaszom futóda de az olyan izééé.
nekem eddig minden japó ilyen volt.
a karbisoknál le kellett engedni a benzint indulás előtt( vagy épp leállás után ha tudtam hogy sokáig állni fog) aztán pöccre indult mindig
érdekes hogy a fos cagiva meg a ktm 3 hónap állás után is egyből indul(t)
Ja,észrevettem hogy lom.
Féktisztítóra beröfögött,de ahogy elfogyott megállt mint a szög.
Tavasszal ugyanezt művelte.
Nálunk a sarokba 90 fok van +- 5 fok eltérésse
Kis pályán, kis tempónál jó a gyári mindenből. Csak legyen friss. Karbon-kerámia nem fog felmelegedni Kakucson 50mp körnél. Ott két 1 mp féktáv van.
Mindenhol KB 10 fok van.
Ezek a japán lomok nem szeretnek indulni hosszabb állás után
vedd ki és vidd be melegre!
Ez a lidl csepttöltő nem az eszeveszett gyorsaságáról ismerszik meg.
10 óta töltöm de még csak 3 oszlopot nőtt a töltöttség.
Köcsög CBR-ben vagy a benya punnyadt meg vagy nem szereti a hideget így aszondta "faszt indulok neked"
köridőfüggő szerintem,de az 5.1-et mindenképpen jobbnak gondolom
Szerintem az előbbi.A jól karbantartott DOT 5.1-es +jobb szinteres betétek általában elég az ilyesmi vegyes felhasználásra.
Saját vélemény.Ha benéz DDT majd elmondja a tutit pályára.
Fék: DOT 5.1 fékfolyadék sok+szinterezett, vagy DOT 4+ karbon.kerámia?
Nem tudok lapon fordulni, viszont egyszer-kétszer eltalálok kis pályákra. Ki-mit mond?
Motorozni fogtok?
akkor körbe is értünk
Ide ömleszted minden gondod,bajod.Csodálkozol,ha valaki tanácsokat oszt neked?
am meg ha futsz előle, meg nem tudsz róla beszélgetni, az még jobban para
mi hiszti
de most kinek mondod? O.o semmivel sem különb téma, mint egy fizetés; de nem kell megsértődni ezen , meg senki nem beszélt ki ( amit én láttam) , mindenki vágyik egy normális társra előbb- utóbb...
Na jól van faszom. Megmondtam hogy ezt nem szeretem. Vesézzétek ki nyugodtan hogy szerintetek mire van szükségem aztán majd holnap visszajövök ha már abba hagytátok. Szóltam hogy utálom ezt a témát de csak azért is. Sosem voltam híve annak sem hogy a korábbi kapcsolataim részleteit taglalgassam mert senkinek semmi köze nincs hozzá. Főleg azt nem szeretem ha ilyen dolgokban bárki tanácsolgat nekem főleg úgy hogy menjek azt keresgessek neten. 1000+1-szer elmondtam már. Lehet mondani hogy durcázok meg minden leszarom. Neked is elmondtam már nem egyszer.
Én leálltam, nyugi.
én? Ebben nincs semmi, most mit vagy besértődve? Csináljunk neked egy jó profilt vmi oldalon kell neked ez , hidd el , a szexről nem is beszélve
Ne kezd te is. Tudod milyen ha ideg leszek és ez engem felhúz. Ne feszegessétek. Mert nem szeretem.
ettől függetlenül kell(ene), ez tény!!!