Nem fog megváltozni, elég öreg vagy ahhoz, hogy már ne változz, a saját gyerekedet is annak fogod nézni az anyját még inkább. Tiszta szerencse, hogy nincs korlátlan fegyvertartás.
Itt bent minden rendben Pityukám, míg élek, tartani fogom magam ahhoz, hogy a legtöbb ember bőre egy forintot nem ér. Tudom, majd ha lesz gyerekem ez megváltozik, amit nem értek, mert eddig sem a szeretteimre és barátaimra értettem.
volt egy biztonságiőr ismerős az ilyen 1 centiseket sodort, 1 szippantás és +30% happiness volt a melóban
szerintem minimum 15 évig így tolta
azt mondta hogy amikor már az embereket egy darab szarnak nézte akkor ment tekerni és ismét szép és jó volt minden
a végén felhagyott a szakmával aztán a fű is elmaradt
Vagy 15 éve mikor mentünk a horvátokhoz szóltam a lányoknak, hogy hozzanak valami zenét unatkozás ellen, erre hoztak egy cd-t ettól a jóképű csapattól. ....vagy 10X végighallgattuk.
Nem vagyok meggyőzve róla hisz nincs tapasztalatom csak azt írtam amit hallottam és amit anno drogos emberem (nem tudtam mikor felvettem, 1 év múlva mondta el, hogy azért ment el dolgozni, hogy leszokjon, akkor elvileg már tiszta volt) és kollégáim is mondtak. A fene tudja mi az igazság, ha beteg lennék akkor kéne legálisan fájdalom csillapítóként.
Csernust megenném kilóra, vissza adná a praxist.
Az új terv, hogy mivel 2 év alatt mindent elfelejtettem, így kurva mindegy mivel kezdem újra, szóval 1000-es a terv, mindegy, hogy min nem tudok motorozni.
ez és a feletted leírtakat sulykolja a média az emberekbe és ha sokszor hallod elhiszed
igazándiból kár is erről többet beszélni hiszen erről meg vagy győzve, és úgyse fogna változni a vélemény
csak az a fura ahol legális nincs több kemény drogos, nincs több drog probléma mint ott ahol nem engedélyezett, ez szerintem jelent valamit.....
Általában semmi, szeretem a munkámat, ma konkrétan annyi, hogy éppen az idén beragadt 15 nap szabimat szedegetem kifelé - közben meg dolgozhatok a sürgős, halasztást nem tűrő munkákon (távmunkás emelőgéptervező vagyok, egyetlen a cégnél, és nincs aki helyettesítsen a cégen belül - ma délután is árajánlatot kellett készítsek, szabi alatt....).
szerintem minimum 15 évig így tolta
azt mondta hogy amikor már az embereket egy darab szarnak nézte akkor ment tekerni és ismét szép és jó volt minden
a végén felhagyott a szakmával aztán a fű is elmaradt
Az új terv, hogy mivel 2 év alatt mindent elfelejtettem, így kurva mindegy mivel kezdem újra, szóval 1000-es a terv, mindegy, hogy min nem tudok motorozni.
igazándiból kár is erről többet beszélni hiszen erről meg vagy győzve, és úgyse fogna változni a vélemény
csak az a fura ahol legális nincs több kemény drogos, nincs több drog probléma mint ott ahol nem engedélyezett, ez szerintem jelent valamit.....
Vagy csak kapják a segílyt oszt annyi?