Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Amúgy ez a terv- Haladok is a projekttel azóta is de csak szépen lassan. Volt idő. Mikor mázsa alatt jártam de hirtelen értem le oda. Aztán ahogy leszaladt úgy vissza is jött. Szóval inkább lassabban de tartósan kívánom elhagyni ezt a plusz menyiséget.
Apropó Trilobite farmerekkel van valakinek tapasztalat.
Youtube-on egy spanyol vagy portugálul vernyákoló ipsét találtm csak meg promot.
Tavaszig lefogysz egy 20kilót azt válogathatsz kedvedre a polcokról, a motornak is könnyebb lesz.
Ugyan ez nálam is. :-D
Ami jó a TV néző izomra az karban hosszú ás bő nagyon.
Ja.
Ezt kell orvosolnom.
Irány cegléd januárban.
Neked a Plus márka lett volna a legjobb, a legdrágább ruhájuk kb 180ezer, ez alatt van több is, ha kell teljesen egyedi méretben megcsinálják.
az alkatom teljesen konfekció én sem értem. szerintem a sok távolkeleti szabásminta ment össze nem én vagyok túl nagy darab. Nem is tudom hogy az ilyen északi viking jellegű népek vajon mit kaphatnak a KIK-be szerintem semmit. Sok ázsiai elbassza nekem a napjaimat. Hogy ilyen hülye szabásmintákat készít.
Totál konfekció alkat vagy, nemtom mi a baj.
Nekem is át kell szabatnom majd a Shoxos bőrt kombi felső részét. Találtam is már rá maszekot. Sajna egy árnyalatnyival hosszabb ujja mint kéne és nagyon bő is. De van egy jó bőrös mester Tamásiban aki megcsinálja. Csak előtte használom így is egy ideig hogyha bármi kehéje van ami miatt gariba vissza kell vigyem az már az átalakítás előtt jöjjön ki. Mert ha átszabatom akkor a gari papírt azzal a lendülettel gyűrhetem össze és vághatom ki a kukába.
Pesten is ki lhet fogni.
Most a fokt-nál találtam kabátot amibe beleférek.
Mondjuk az ujja hosszú így vihetem szabatni.
mondjuk általában az ilyen úton keletkező megoldások jók és nagyon ritkán csalódok a választásban vagy döntésben.
Általában megtalálom a megoldásokat csak kínosan sokáig tart és kibaszott körülményesen szoktak meg lenni
Csak megtalálod végül a megoldásokat.
Asszem ez lesz a menetrend. Meglesz a váltás meg minden. összeszedem a fennmaradó alkatrészeket a Malacra. Aztán ha megjött a tavasz. feldobom a két oldaldobozt üresen. Aztán felülök a malacra. Szólok hogy kinek van kedve velem tartani aztán elbrümmögök Bécsbe és rommá próbálok mindent aztán ami megtetszik azt elhozom és bevágom a dobozba majd haza brümmögök. Jó lesz. közben meggyalázom az útba eső kanyarokat és akkor öröm és bódottág :-D
Ezért lett nyerő a vanucci.Két zipzár van kétoldalt így nagyobb a nyílás.Ami sima egy zipzáras volt abba akkora kellett volna hogy belebujva csónakáztam bennük.
Konkrétan minden lényegtelen emberre nagy ívben szarok, meg mindenre ami nem érint.
Amúgy ez egy kibaszott megnyugtató képesség én is imádom hogy le tudom tojni a mások ilyen jelegű adatait. Tök kellemes
nem azért írtam , én is leszarom, de akkor sem illik és ennyi
Illik nem illik, teljesen lényegtelen, következmények nélküli egyszerű számadat. Én teszek rá más mennyit keres, hidegen hagy, más is elsajátíthatja ezt a képességet.
SZERBBBBBBBUSZ papi :-D
A vádlim nekem is egy picit nagy. ezzel lehet hogy én is gondban leszek de ami a sarkalatosabb pont nálam az az hogy csak kellően nagyot nyíló csizmákban fordul el a lábam. Nekem általában ez a vízválasztó.
Nem túrunk más zsebèben ez alap szerintem. SzerBusztok!
Én spec a viszonylag nagy vádli miatt a vanucci vtb da grande-t tudtam csak felvenni.
Pedig a louis teljes készletét kihozták bécsben nekem.
Ez egy nyilvános fórum tele ismeretlenekkel, könyörgöm, nincs mit nézni pontként rajta
Ez csak nézőpont kérdése mi illik és mi nem. Ha kellően komoly beszélgetés akkor szerintem lehet ilyen formán is kellő komolysággal beszélni. Na de ennyi zárom a gondolatot mert csak visszamászik megint a téma.