Itt mindenki minden nap beigazolja magát és teóriáit, monitorról meg teló képernyőről már 100 %-os jellem rajzokat készített itt a sok műzseni, annyit röhögök...
nem azt mondtam hogy geci vagyok hanem addig kb senki se érdekel amíg nem látom azt hogy az érdeklődés kölcsönös
volt pár éve olyan hogy egy kölök szimójának kitekeredett a könyök csavar aztán ott baszakodott vele, kivittem egy fogót és meghúztam neki, pedig a faterját nem kedvelem igazán
Sőt, most lebuktatom a Gerit, sörözés közben véletlenül elárulta, hogy élőben is rendes forma vagy, szóval egyszer piálni is kéne csapatosan, merabbavanavitamin!
Nem veszem magamra. Elègedett vagyok a sorsommal sőt... jobbat nem is nagyon szeretnèk, max jobb időjárást ami majd szèpen eljő. Ja max majd 1.2es szörnyet eccer.
Miért akarnád magadra venni amiket írtam Pityu? Téged is például tökre csíplek a suttyó humoroddal együtt, majd Cseszneken iszunk egy üdítőt a motorok mellett jövőre.
Nem ismerlek ezèrt alapból nem tekintelek ès nem is tekinthetlek egy darab szarnak. Nulla forintos èletűnek. Lázadozó vèrű vagy ebben a korban teljesen elfogadott. Majd egy 10-15 èv múlva máshogy látod èrtelmezed a dolgokat teljesen.
Ez csak feltételezés, simán csak leszarom az embereket. Viszont akiket meg nem szarok le, azokat meg imádom, nálam csak On-Off emberi kontaktok léteznek. Amúgy bazz hogy lehetnék megkeseredett?
Imádom a munkám, a munkahelyem, kaptam egy 2 szobás Balaton parti lakást a cégtől, ma kaptam a céges bónuszt, kocsim is atom király, asszonynak akkora dudái vannak, hogy ha lovagol jojóznak a szemeim, miért lennék keserű?
Simán csak tele a világ ortó seggfejekkel, meg kell tanulni szarni mindenkire és mindenre...sőt, ha lehet, a falat kenyeret is ki kell húzni a szájukból és átbaszni akit lehet.
volt pár éve olyan hogy egy kölök szimójának kitekeredett a könyök csavar aztán ott baszakodott vele, kivittem egy fogót és meghúztam neki, pedig a faterját nem kedvelem igazán
de ez nem az érték hanem a +- közti állapot szóval ez se nem rossz se nem jó
de irántuk az érdeklődésem is nullás
Imádom a munkám, a munkahelyem, kaptam egy 2 szobás Balaton parti lakást a cégtől, ma kaptam a céges bónuszt, kocsim is atom király, asszonynak akkora dudái vannak, hogy ha lovagol jojóznak a szemeim, miért lennék keserű?
Simán csak tele a világ ortó seggfejekkel, meg kell tanulni szarni mindenkire és mindenre...sőt, ha lehet, a falat kenyeret is ki kell húzni a szájukból és átbaszni akit lehet.