Ezt egy gonoszkodós kérdésnek érzem Szóval megpróbálok kellően árnyaltan és korán sem egyértelműen válaszolni. Mondjuk úgy hogy ... nem tudom de nagyon remélem ellenben azért elég valószínű de azért nem biztos.
Nem az már reklámfelület lett mert Red Baron-hoz mentem állásinterjúra akkor . (szerencsére nem vettek fel) és pont odafelé tartottam. Mondtam hogy mi volt és már tolták is be a malacot hátra a műhelybe és míg én beszélgettem velük közben gyorsan megnézték hogy a fékeke vagy valami nem sérült e meg dobtak rá egy új keretet és ennyi. Egy fillérembe nem került és minden rendben. Amúgy van nekem is mert pl az általad festett keret ott van a polcomon, mert a nálad lévő 3-ból legalább egy itt van nálam.
amúgy horror káraim lettek. Megkopott a bukógomba. Csillag alakban megrepedt a hűtőborításom. Azért is nem volt fent az elem a múltkor mikor összefutottunk de nem gond Cica már megjavította, meg elpattant a rendszámtábla keretem.
Persze hogy magamra veszem az inget.. Ha végre van egy akkora ami rám jön azonnal felkapom. Ilyen nehéz atléta alkatra mint z enyém örülni kell minden ingnek
Még cikket is írtam belőle a hegylakókra. Óriási baleset volt. Rettenet. Kb kő kemény 20 Km/h-val rámarkoltam az első fékre mert úgy éreztem a banyatankos nagyi lecsoszog elém az úttestre és a tükör sima aszfalt meg a viseltes Angel Gt hatására kimászott alólam az első kerék. Aztán kicsit lepihentem az aszfaltra pihenni.
Pedig hogy úúúúútálja.