Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem illik, alap intelligencia -szint :) ( ilyen helyre)
Büse-ből látok egész jó egész jó árú dolgokat. Pl komoly lakat lánccal is kényelmesen 20 E alatt csizma is a számomra határnak számító 50E alatt. És méretet is találok belőle némelyik 49-esig is létezik. nekem meg ugye pont a konfekcióból épp hogy kilógó 47-es körüli csizma szükséges. De majd mérek rendesen előtte. De a Forma Csizmám az 47-es. Csak ez a bajom hogy általában sok esetben idehaza 45-46-ig gyártanak csak csizmát, és pont kilógok a konfekció méretből.
Büse,Held,IXS nagyobb márkák,nem roszak.Louis és a polo motor forgalmazza.Vehető.A többi passz.
Hello,

itt megtalálod: http://bfy.tw/FObG
Aha.
Na de ezekkel nincs senkinek sem tapasztalata ?
kócs? köcs?
Életvezetési tanácsadó.
velvetblog?
Mi a baj azzal, ha nagy vonalakban leírja mennyit keres? Mi történik ha leírja? Mindenki úgy titkolja ezt, mintha államtitok lenne, jujj meg ne tudja más...miért, mi lesz ha megtudja?
Olyan ez, mint a nők korának titkolása, semmi nem fog történni, ha egy bomba 45-ös anyuka elárulja, hogy habár 35-nek néz ki, mégis 45...nincs ezzel semmi baj.
Sőt valójában egy halom márka érdekel. Az FC motor oldalán katangolok és ott van egy halom számomra tök ismeretlen márka. Csak csizmából is van : Redbike a Büse a W2 a Held az IXS

Nekem ezek mind alkonyzóna.
Most váltottam témát mert most magamat is untatom.
amúgy van valakinek tapasztalata az AXO nevű márkával (motoros felszerelésekben utaznak) a csizmáikat nézegetem és küllemre egész tetszetősek az áruk is igen baráti de nem akarok szart venni (Jah és van elég nagy méret is belőle)
érdekes.... de tényleg így van, most olvasom. Ettől függetlenül már megint rinyálsz és még mindig unalmas; beszélgessünk a cápák nemi életéről
nincs benne hogy titkos. Sőt mi állami cégként az átvilágíthatóság jegyében a béreink mindannyiunknak nyílt adatok. Megfelelő helyen bárki lekérdezheti a béremet. Vagy a vezetőmét vagy az igazgatóét vagy a takarítónőét. Ne feledd ez állami cég.
Többször belekezdtem már de mindig mire összejött volna váltás itt is rendszert váltottunk vezetők mentek vezetők jöttek stoppert újra indítottam és mindig úgy mentem neki hogy "Ez majd jobb lesz" Aztán nem szarabb lett de megint eltelt 1-1,5 év mire igazán elegem lett de akkor általában megint csere volt. De most eljutottam végre arra a szintre hogy leszarom. De ezt részét elengedem mert megint rinyálás lesz csak belőle és amúgy nem akarok rinyálni.
akkor olvasd el a munkaszerződést, ennyire zombi nem lehetsz....
Én sosem szégyelltem vagy rejtegettem. Nem érzem úgy hogy sok lenne sem úgy hogy kevés. Sőt ha valaki akar nagyon szívesen beajánlom a helyemre ha akarja.
Ne félj Laller. Ők most még elég sokat fognak nekem füzetni. (faszom mindig aláhúzza a füzetni szót ez a szar pedig én akkor is így mondom és így is fogom leírni ha ez a szar aláhúzza akkor is) Szóval lesz még itt della. Mostani havi. Karácsonyi év végi bérmaradvány. (Mivel felmondott időén egy halom ember így az egy szép vastag szám lesz) Jan 1-el akarom beadni a felmondásom szóval még a Decemberi bérem is jön majd és ha ragaszkodnak a felmondási időhöz ami nem kizárt akkor még itt leszek 30 napot tökvakargatva a magasabb bérért. Amibe amúgy a leendő munkáltatóm bele is megy mert beszéltünk erről. Sőt találtam a magyar csoda rendszerbe egy kiskaput amit még kíméletlenül meglovagolok. Mert kurva sok adót füzettem eddig is hogy most kapjak érte valamit.
már rég lépni kellett volna, nem rinyálni :)
engem akkor is érdekelne, mennyit adnak , bármi van, pénz az pénz, ne beszélj hülyeségeket, és nem ide való ki mennyit keres ( konkrétan halálpontosan) meg fognak baszni...
Nem mondom hogy jól állok anyagilag. Ezt azért nem állítom. Arra értettem hogy itt a jelenlegi helyemen nem hiszem hogy képesek lennének reálisan akkor számot írni a papíromra amitől újra lenyelem a békát és csinálom tovább ezt. Nem rejtem én véka alá, nem szégyenlem mekkora az a szám így ország világ elé ki állva is simán kijelentem. Ez most itt 290E Bruttó ami az új szerződésen amit még nem láttam vélhetően olyan 330 körüli lesz majd. De ahhoz hogy a békát újra lenyeljem ezen a helyen ahhoz jelenleg egy 400-450 közötti számot kéne odaírni (Brutto). Azért talán már hajlandó lennék elgondolkodni hogy újra visszaülök a mókuskerékbe és továbbra is hagyom hogy egy emberi roncsot egy darab szart csináljanak belőlem csak azért mert ők a vezetők és adnak füzetést. Sok szart megcsinál az ember a füzetéséért, de néha a melósnak is nő gerince és elege lesz. Nálam kinőtt és nekem elegem lett. ennyi. Ez az egyszerű válasz.
ilyen jól állsz anyagilag? jó neked :)
Azért az első havit még húzd be tőlük, csakazértis!