Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van amit már kidobtam mert csak gyűlik itthon meg a főnököm basztat minek bugyrolom a lomot.
Otthon gyűjteményem van a szétkuplungolt meg fékezett motoros kesztyűkből, 15 év alatt vagy 8-at elhasználtam, emléknek el vannak téve.
Haggyá má nejem is baszogat sisak cipő kesztyű stb... aztán a bóbita kosarába tartva, szépen eszi a pár hónapos sisakot így már mondtam vennem kell külön egyet a csíkosra mert karistoltal nem ülünk fel rá.
Fut ám a szekíííír.
Már kettő boltjuk van az egyik a régi az alkatrészes, motoros, szervizes, a másik a ruházati...
Na Citybike üzlete mellett megyek el pont mikor megyek fel ahhoz a majom öcsikémhez azt tudom is hogy hol van :-D Egyszer sisak miatt álltam meg ott de az nem nyűgözött le túlságosan aztán tovább is mentem.
https://citybike.hu/ itt vettem, a másikat meg itt: http://aunergyor.hu/
Tudom. Majd ha megyek öcsikémhez majd elkérem a bolt címét aztán jól megnézem magamnak ezt a helyet én is. Mert voltam mindenféle helyeken de mindenhol ilyn 25-től kezdődtek a hosszú kesztyűk. Jó lehet hogy csak a finnyás ízlésem miatt jártam így de ez pl tetszik.
Ezekre a méretekre nem nagyon lehet hagyatkozni muszáj felpróbálni.
az egy igen jó ár érte tényleg. Nekem általában az XL-es jó szokott lenni de nekem is kell egy hosszabb szárú bár nem preferálom azt a kivitelt amúgy. Jó lenne egy hosszú szárú is meg egy rövid is de mindent meg egyszerre nem szabad.
9.500- 3xl-es ez a legnagyobb mintha a kezemre öntötték volna nagyon fasza. Rohadt nehéz találni a kezemre megfelelő mérető kesztyűt, ráadásul olcsóbb volt mint a nyári M-Tech.
Aztán mennyiért vesztegették a hosszú szárút? Csak mert egyet nekem is kell vennem lassan mert mindegyik kesztyűm erősen oszlásnak indult az utóbbi 2-3 hónapban.
Pedig Zoli.1 is szokott!
Vettem egy hossziszárút magamnak, vőmnek meg egyet a vörsöny autóba hasított bőrtenyerű+csúszásgátlósat.
Hát neem hát de. És már megint igazam van. 6. (csak hogy egy kis Lar~t Pull Lar't-t idézzek)
Nem tudom, vègig se gondoltam, veled nem vicceskedek
Egye bassza akkor addig jól elmegyek a Spár-ba amúgy is be kell egy pár cuccot szereznem.
Tuttok éni na...
Nem tudok, sok a meló, 8-tól 11-ig bőven elég az, csapos Laci is már csak szenved olyankor.
Pattanj meg időben. Legyen inkább 7. Ha 8-ra érünk akkor pillanatok alatt elkezdik ránk zárni a az ajtót.
Országon belül na.
Mesélje el kend, mire érti ezteta "helyközi járatot"!
A Szerb Busz az már távolságinak számít nem ?
Mi leszünk, megisszuk a mindent is. 8-kor csehó?
SzerBBusz! Helyközi járat.