Haggyá má nejem is baszogat sisak cipő kesztyű stb... aztán a bóbita kosarába tartva, szépen eszi a pár hónapos sisakot így már mondtam vennem kell külön egyet a csíkosra mert karistoltal nem ülünk fel rá.
Na Citybike üzlete mellett megyek el pont mikor megyek fel ahhoz a majom öcsikémhez azt tudom is hogy hol van :-D Egyszer sisak miatt álltam meg ott de az nem nyűgözött le túlságosan aztán tovább is mentem.
Tudom. Majd ha megyek öcsikémhez majd elkérem a bolt címét aztán jól megnézem magamnak ezt a helyet én is. Mert voltam mindenféle helyeken de mindenhol ilyn 25-től kezdődtek a hosszú kesztyűk. Jó lehet hogy csak a finnyás ízlésem miatt jártam így de ez pl tetszik.
az egy igen jó ár érte tényleg. Nekem általában az XL-es jó szokott lenni de nekem is kell egy hosszabb szárú bár nem preferálom azt a kivitelt amúgy. Jó lenne egy hosszú szárú is meg egy rövid is de mindent meg egyszerre nem szabad.
9.500- 3xl-es ez a legnagyobb mintha a kezemre öntötték volna nagyon fasza. Rohadt nehéz találni a kezemre megfelelő mérető kesztyűt, ráadásul olcsóbb volt mint a nyári M-Tech.
Aztán mennyiért vesztegették a hosszú szárút? Csak mert egyet nekem is kell vennem lassan mert mindegyik kesztyűm erősen oszlásnak indult az utóbbi 2-3 hónapban.