Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jah amúgy jól keresésről jut eszembe most hozzák az új munkaszerződéseket. Amiben elvileg nagyobb a szám. De már az sem érdekel oda mennyit írtak. Mert neeeem ééééérdekeeeeeel
Biztos de hát kecót venni meg nem tudok :-S De majd megélem valahogy. Mondjuk jól keresek aztán a maradékot elmotorozom és akkor minden happy
20 éves korom óta nem otthon élek, hamar meg lehet szokni, ettől a részétől ne félj. Inkább attól, hogy hiába fogsz jól keresni, garantálom, hogy 1 éven belül idegesíteni fog, hogy havi 40-60 ezer kimegy a kezeid közül csak a lakhatásra, az lesz az igazán dühítő.
Persze tiszta sor. Csak nekem ez még kicsit új. Meg a főváros nem a világ vége, picit több mint 100 Km. kb egy óra alatt itthon vagyok ha kell. Nincs ebből semmi hiba (Nyáron motorral még annyi se) Csak nekem még ez fura.
Egyszer meg kell érteniük, hogy nem lakhatsz otthon örökre. De ne félj, hamar rá fognak állni arra a metódusra, hogy minden fizikai munkával megvárják a havi egyszeri alkalmat amikor hazajössz és mindent megcsinálhatsz szombaton.
Semmi különös, amúgy. Csak a szokásos, nem kezdek bele a nyafogásba. Kicsit sok a mostani melóm feszültsége az új meló körüli izgalom, az albi vadászat a léakótárs cimbik meg a hely megtalálása. Meg hát persze azért ez itthon is okoz némi feszültséget ami nem negatív csak hát fogalmazzunk úgy hogy férfiből aki úgy effektív fizikai erő kifejtésre is képes én maradtam idehaza egyedül. Nagymamám itt él a Nagynéném a lányával így kettecsként meg ugye anyum meg apum (Fater meg ugye 2 éve törte össze magát motorral és a mai napig nem igazán megy neki minden úgy ahogy az esze szeretné) Szóval ezért van feszültség a költözés körül. Amit inkább én teremtek mint mutatnak.
Jut eszembe, tegnap már megint csak a motorokról és a Cessna blokkos Ifáról esett szó, meg sem kérdeztem mi rágja pici lelkedet, tegnap írtad, hogy zűr van a toronyban. Mi az?
Kivánok!
Reggelt !!!
Heni bácsi, a Jawa 350 a legjobb szoci amivel mentem. Az Ural harmatgyenge, az Izs 100 felett elfogy, az Etz 250 bicikli vázon van és ráz is, mint az áram.
A sor2-es Jawa egy szuper konstrukció lehetne, de ott még a futómű fogy el, ha kicsit rúgatja neki az ember.
Kiképző után Tatán voltam felderítő, az már jó volt. A kopaszokat meg nem nagyon baszogattuk, mert jó srácok voltak azok is. Volt olyan, hogy a hosszú pályán beultráztunk a magunk szórakoztatására és csúszkáltunk amíg be nem toppant az üti hadnagy.
Isten látja lelkem, jó motor volt, szerettem vele motorozni, az MZ mint motor sokkal vacakabb, de töredéke szívás van vele.
Pontosan mint ez
Thália-t nem kell szerelni, a legkomolyabb gond egy kiöregedő kerékcsapágy volt, hűha...
Miért bántod Jawát? Az első motorom,úgy kaptam a nagybátyámtól, (mert nem indult be) egy Jawa-Pionír volt! Az még krumplival is tudott menni!!
Ez kibaszott jó. Ez nagyon tetszett jót kacagtam :-D
Na mizu, megint előbújt belőled a Mounika?
Nekem is megbízható volt a Skodám és a Jawam, csak sokat kellet szerelni ehhez
Most nem biztos hogy lett volna hangulatom beszállni. Elég sok minden kavarog a fejembe az utóbbi napokban. Sok felé jár az eszem. :-S
Jó buli volt, kár hogy lemaradtál a cirkuszról.
látom el vagytok
engem azért fokoztak le mert gyakorlatoztattuk a kopaszokat, aztán hason kúszás volt a linóleum alatt
aztán a pesti mimóza lelkek nem bírták
plusz az utolsó pár hónapra áthelyeztek a tüzérekhez, ami sötétség ott volt.................
Végtelen buta közeg amúgy, pontosan lehet tudni előre, hogy mire milyen reakciót várnak. Csak az első 1-2 bepróbálkozást kell hárítani az elképzeléseik szerint és/vagy szarni rájuk, onnantól el is akadt a kis dedó terror tervük.