létezik még és asszem működik is. De elég hektikus a nyitva tartása. eladónak eladó most is, de közben működik. Olyan Június magasságában nyit és Szeptemberben már csak hétvégén látom nyitva. Kellemes kis hely amúgy szerintem is. Csak ne lenne olyan vastag az a fehér gyöngykavics a bejáratában mert simán megsüpped benne a malac első kereke, azt meg nem szeretem.
Most mi van azzal a kis kiülös büfével? Legutóbb mikor ott voltam, eladó volt. Azóta nem is mentem arra egyetlen dolog amit ott élveztem és az is bezárt
Hát a Bányos onnan ered, hogyha a felső korforgóból nem a pályára mész fel vagy vissza le akkor el lehet jutni Bálványosra ahol a helyi alkeszok szokták a falut le Bányosozni miután megvolt az első fejtés
Igen ezt igazolom. Nem egy nagy eresztés amúgy, de én itt lakom mellette és meló után mikor csak 1-2 órám van némi unalom űzésre nekem csak ez van. Mert a Mecsek vagy Csesznek oda vissza annyi idő mint amennyi összesen olyankor van a szórakozásra. Így aztán kimegyek oda ökörködök egy kört beszélgetek egyet a már kint lévőkkel aztán mikor már jó kedvem van 2 perc alatt hazacsapatok és akkor nekem jó
Írtam már, hogy egyujjas lesztyűm van, de csak azért mert anno az oktatóknak meg volt engedve a testi fenyítés és volt amelyik komolyan vette és a tanpályán volt egy tőke egy baltával és ha valaki nem úgy fogta a féket ahogy az oktató gondolta akkor a feleslegesnek tarttott ujjakat levágta, ezért nem kell nekem az ötujjas.
Nincs kérdés, nem tudtam mi az a bányos. Mi köröshegynek hívjuk. De az egy unalmas szar rész, és van aki a Mecsekből inkabb oda megy mert az milyen jó... hát egy balos kanyar az egész ami ilyan hosszú ogy ha balfasz vagy is fel tudsz gyorsulni mert csak lehetôség van korrigálni.
Amúgy fogalmam sincs mennyivel tudok ott felfelé menni, ha van időm ránézni az órára akkor az nem elég gyors.
A körforgót viszont nem szeretem. Fent mindig van legalább egy valamilyen nedves csík az íven. Hogy gázolaj olaj víz vagy mi azt nem tudom. a lenti meg tükör sima. Azt mega zért nem kedvelem. Mert a Nyergesek ott nyektetik nagyon az aszfaltot.
Most egyet is értek veled. Viszont mivel a lassú tempójú hosszútávú döcögést nem kedvelem ezért állok meg télen. amúgy pedig jogos a Bálványosi képességeim további csiszolásához már el kell menni pályára mert már ez is túl sok közútra.
jó hely az, meg jó néha kijárni, de a motorozás nem erről szól ( bár mindenkinek más igazából, nekem egyáltalán nem erről szól), ezt meg el kellene kezdeni pályán gyakorolgatni :) ( és már megint beszóltam) , a élen motorozás meg végképp nem erről szól
Igen. Bár tudom hogy van hova fejlődnöm még de óra szerint annyit tudok felfelé. A körforgóból 2-be ki aztán a nagy balos előtti kis jobbos balos íven elrúgom a 3-at. azzal bemegyek a belső szalagkorláthoz ott olyan 150-ig tudom kontroll alatt tartani a történetet. Aztán gáz elvétel pici fék átteszem a kisebb jobbosra és at olyan 120 körül tudom abszolválni és utána már csak legurulom. Lefelé nem erőltetem ott a hosszú kanyar olyan 120-al megy. De azt nem szeretem mert egyre több helyen van meggyűrődve az aszfalt.
Amúgy fogalmam sincs mennyivel tudok ott felfelé menni, ha van időm ránézni az órára akkor az nem elég gyors.
igen, többen ezért nem szeretnek veled motorozni, mert neked asebesség kell , jó az néha!! de nem folyamatosan (nekem)
Néha már már hiányzik az a Janó.