Simán csak arról szólt az első egy-két hét, hogy meglássák ki nem bírja a gyermeteg 'terrort'. Ha akadt ilyen-márpedig mindig akadt- akkor azt kipécézték és baszogatták. A többi meg csak a kötelező köröket futotta. Aztán mimor újabb időszak szerelt fel, akkor megint új helyzet jött...
Vén bohóc, idegbeteg vagy és lazán ide ragasztottalak a monitor elé, látom ahogy izzadsz és remeg a kezed. Max akkor áll pénz a házhoz neked, ha folytatod a pénzért szopást, hajrá!
Mondjuk szar lehet neked, hogy a pénzeddel együtt életed végéig nem lesz annyi élményed, mint neked eddig volt, de semmi baj, rövidesen úgyis leengednek a földbe, aztán teheted a pénzed a fejed alá, sőt a márvány fejfa is állatul néz ki!
Sütögethetlek még de lassan zárnom kell.Tudod pénz áll a házhoz ami neked nincs.
Na jó motorod se,de pénzed még lehet ha lelősz pár nyugger nénit,ugyis azt szereted.De motorod akkor se lesz csak nagy pofád.
Szóval ha lesz kedvem folytatom.
Titánt, hehehe, asztalt csapkodva röhögök rajtad, te majom. Agyat azt nem sikerült venned magadnak, szerinted engem felhúz az, hogy egy impotens vén gyökér mit magyaráz?
Remekül szórakozok, egyszer szóltam be neked, bár akkor is te kezdted, azóta lesed az alkalmat, hogy törleszthess, mint egy óvodás. Komolyan, inspiráló a szenvedésed, remek bohóc vagy.
Látod látod,én simán meg tudom venni a titánt is míg te csak odáig jutsz agyilag hogy a műanyagot nézed a teszkóban.
komolyan besírok a röhögéstől hogy fel lehet téged ezzel a dumával húzni.Ennyi kisebbségi komplexust eddig csak egy gixxeresnél láttam.
Őt még fárasztottam egy napig.Te már kész vagy.
Te akarsz trollt etetni, te sértődős kis balfasz? Te vagy az egyedüli troll itt a vergődéseddel.
Remélem a koporsódig sikerül kiheverni a sérelmeidet, majd pisálok rád egyet, annyit ér a filléres bőröd.
Felesleges,te szánalmas pöcstoldalék.Látszik a kisebbségi érzésed.
Hagylak had forrongj a sírodban.
Mondtam hogy trolletetést folytatok.
Nem lesz motorod a büdös életben soha.
Te szardarab, funkcionális analfabéta, mutasd meg hol írtam menőséget a hideg vízre.
Komolyan, lassan szánlak, egyszer megsértettem a pici gyámoltalan kis lelkecskédet, aztán itt vergődsz, heehehehehe!
Gazdagék taknyos kis fiacskája vagy és még a nyálad is vered, szerintem simán leköpheted magad a tükörben és az lesz neked a dicséret...
Ekkora gyökeret, mint te, gyere, privátban folytathatjuk.
Még mindig válaszolsz édesem.
És nagyon messze vagy.
Aki hideg vízben zuhanyzik az nagymenő vagy csak egy csóri balfasz?
Lesz neked a frászt bármid csattogós lepkén kívül.
Csak a netes nagyotmondás a pudvás vacok meg a lepukkant laptop mellett.
Én?
Holélsz te,etetem a trollt.Mivel fingod sincs ki van a monitor másik végén ezért csak vaktában lődözöl.És kurvamesszire.
KB 6-7 autót és 2 motort tartok karban úgy ahogy el se tudod képzelni.
Csak azért mert nekem van rá pénzem neked meg lofaszod sincs csak a nagy arcod.
Mert jó az ilyen buta gyökerek vérét szívni, mint te...ostoba barma, heeehehe!
Látom már durcás vagy, folytassuk! Még mindig a múltkori sebeket hordod érzékeny szivecskéden, hogy kiröhögtelek, mert vén öreg fejjel álltál neki motorozni?
Zolika, annyira leszarom az ostoba pökhendi bohóc dumáidat, hogy azt el se hiszed...
Szerinted hol hat meg, hogy egy középkorú durcás fószer mit ugat?
Jó motorozni tanulást...
Mondjuk az is érdekes, hogy ki szólt hozzád, kímélj meg magadtól...
Én Szabszálláson voltam kiképzőben. Nekünk kopaszoknak (kb. 60 ember) 5 perc "fürdés jutott" és zuhanyzó csak egy volt. A zuhanyzó egyik fala egy ablak volt, aminek az üvege ki volt törve, az öreg bakák meg elzárták a melegvíz betápot, hogy nekik megmaradjon. A zuhanyozás menete az volt, hogy beálltam a zuhany alá, gyors vizezés, ki alóla és szappanozás amíg megint sorra kerültem, hogy leöblíthessem a habot. Hát emléknek jók, de akkor kibírtam nevetés nélkül...
nekünk ott volt egy vegyi mentesítő készletünk mi avval fürödtünk
el kellene mennetek egy úriember képzőbe és utána folytatni
Mondjuk szar lehet neked, hogy a pénzeddel együtt életed végéig nem lesz annyi élményed, mint neked eddig volt, de semmi baj, rövidesen úgyis leengednek a földbe, aztán teheted a pénzed a fejed alá, sőt a márvány fejfa is állatul néz ki!
Na jó motorod se,de pénzed még lehet ha lelősz pár nyugger nénit,ugyis azt szereted.De motorod akkor se lesz csak nagy pofád.
Szóval ha lesz kedvem folytatom.
Remekül szórakozok, egyszer szóltam be neked, bár akkor is te kezdted, azóta lesed az alkalmat, hogy törleszthess, mint egy óvodás. Komolyan, inspiráló a szenvedésed, remek bohóc vagy.
komolyan besírok a röhögéstől hogy fel lehet téged ezzel a dumával húzni.Ennyi kisebbségi komplexust eddig csak egy gixxeresnél láttam.
Őt még fárasztottam egy napig.Te már kész vagy.
Remélem a koporsódig sikerül kiheverni a sérelmeidet, majd pisálok rád egyet, annyit ér a filléres bőröd.
Hagylak had forrongj a sírodban.
Mondtam hogy trolletetést folytatok.
Nem lesz motorod a büdös életben soha.
Komolyan, lassan szánlak, egyszer megsértettem a pici gyámoltalan kis lelkecskédet, aztán itt vergődsz, heehehehehe!
Gazdagék taknyos kis fiacskája vagy és még a nyálad is vered, szerintem simán leköpheted magad a tükörben és az lesz neked a dicséret...
Ekkora gyökeret, mint te, gyere, privátban folytathatjuk.
És nagyon messze vagy.
Aki hideg vízben zuhanyzik az nagymenő vagy csak egy csóri balfasz?
Lesz neked a frászt bármid csattogós lepkén kívül.
Csak a netes nagyotmondás a pudvás vacok meg a lepukkant laptop mellett.
Egy tekerős Moszkvicsot sem bíznék rád, olyat ostoba vagy.
Szerintem hol nem pattan le rólam a trágya dumád, te majom?
Holélsz te,etetem a trollt.Mivel fingod sincs ki van a monitor másik végén ezért csak vaktában lődözöl.És kurvamesszire.
KB 6-7 autót és 2 motort tartok karban úgy ahogy el se tudod képzelni.
Csak azért mert nekem van rá pénzem neked meg lofaszod sincs csak a nagy arcod.
Balfasz.
Látom már durcás vagy, folytassuk! Még mindig a múltkori sebeket hordod érzékeny szivecskéden, hogy kiröhögtelek, mert vén öreg fejjel álltál neki motorozni?
Szerinted hol hat meg, hogy egy középkorú durcás fószer mit ugat?
Jó motorozni tanulást...
Mondjuk az is érdekes, hogy ki szólt hozzád, kímélj meg magadtól...
Vedd az RSV-t,újra kezdésre jó az.