Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem adja ki. Nem tapad be az abroncs, én meg imádom a sebességet. Tudod hogy megyek Bányoson. És az zavar hogy rajtam kívülálló okokból nem tudom ott a tempómat megfutni. Nyáron jó időben megy a 150 de most ilyen időben ott a 120 is sok lenne, inkább csak 100 az ami ott biztonságos. Engem meg az idegesít hogy azért kell 100-al mennem ott mert ha több akkor csúszik. Akkor inkább nem megyek. 10 fokban fel tudom kellően melegíteni az abroncsokat hogy meg legyen 130 környéke ott már annyira nem zavar. De 2-3 fokban nem tudom kellően melegen tartani az abroncsokat. Hosszú balos után átdobom a szűkebb jobb oldalra. Közben az az oldal kihűlt és már dobom is el a malacot.
10 fok alatt én sem megyek ki. Mert utálom hogy az az ív amit kinéztem azzal a sebességgel amit kitaláltam nem fog menni. Ez meg idegesít.
Egye bassza legyen három korsó de ugyan abba a korsóba
nekem nem csúszik
Két sör a lóf..szt. Valami nosztalgiázni vágyónak elsózom jó áron, vagy beszámíttatom az 1000-esbe valahol.
Pedig a 11-essel is meglepően kis helyeken is elférek de tény és való a városi tötymörgést csak úgy viseli jól ha én a tötymörgés helyett haladok. Egyszerűen az nem városra van kitalálva.
Na akkor két sörért megveszem :-D
Az tuti, keskeny és jól lehet vele kavirnyászni, erő is van benne ami kell ide.
Itt most is csak 3 fok van....és rohadtul csúszik, pedig tegnap még 10 fokot is mondtak.
Városba nem akarok motorozni, mert ott sok az ünnepi sofőr. Idegesek, idióták, bénák, figyelmetlenek. Kint meg hideg van az én kis törékeny lelkivilágomnak
Inkább fotel motorozok itt a fórumon
ide kell vmi, az tuti, ne x11-et cseszd szét...
Szép Etz 250 jó lesz?
Azt meg talán nem a malaccal kéne kezdeni :-D
Na tessék, ezek szerint tökmindegy hogy csinálom, bármelyik eljárásra van ajánlás
Laller hozzál majd fel valami kotlákot ami még megy. Nekem a költözés után lehet pont kapóra is jönne valami keskeny járgány a városba. Mert a malac kissé nagy oda. Kóborlós pultos csókát úgy is meg kell tanítani motorozni. :-D
Laci, még ma menj, holnaptól ismét jön a szaridő meg a hó is.
Ha már szoci, minimum egy Ts 150 sallangok nélkül, de még az is elfogyós.
hétvégén esik a hó
nekem is kéne vmi kis cross állatka
Itt elég fura. Mára pl 10 fokot is mondanak. De mire délután hazaérve összelapátolom a malacot már rám sötétedik. Holnapra mondanak még fasza időt de esőt is. Elázni meg nincs kedvem. Hétvégén meg újra ilyen maximum 2 fokot ígérnek szóval. Fasz tudja mi lesz.
igen - de városra írtam nyau
Az én habtestem alatt egy 250-es bármi is durván csapatható a hóban meg a sárban, mindenképpen be kell szereznem egy jövőre egy téli frissen tartó, játszós, randalírozós gépet. Lehet egy 125-ös power szelepes valami lesz, azok mókásak.
Ja, valami bütykös gumis Simson jó móka tud lenni, és nem baj ha eldobja az ember.
reggel 5 fok volt, tök jó volt, most is hét ágra süt a nap :)
Az amúgy engem is zavar. Hogy mikor 3 újjal fékezek akkor a lent maradó ujjam pont útban van. Egyszerűen máshol kéne fognom, de ilyen ez a beidegződés.