Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Alapjaiban bukik el az elmélet, minden járművem megbízható. Ez most nem jött be Zolika...
Most flame fog belőle kerekedni,de leszarom.
Én rájöttem.
Lalika igazi simsonon és olasz szaron szocializálódott titánként nem motorozni akar hanem jó vadászként igazi torkosat szopni.
Ezért választ ki csak olyan motort,autót amivel ezt meg tudjavidáman tenni.
Nem gond van ilyen.
Alfák,talia,ősrégi rom kawa,nepper is menekülni vágyó RSV 1000.
Ahelyett hogy egy régi első generációs GS500-at keresne ami még ronda mint a bűn de nem lehelte ki a lelkét és meg lehet venni 3 kilóért.

Jó jön az ideológia csőstül de az csak púder.
Annyit tudhattok már rólam, hogy le se szarom más mit gondol, köpök mindenkire, bánom is én mire néznek és mit.
Neked Lacika lehet, nekem kurva jól szolgál.
azért vigyázz,mert ezeket az évtizedeket itt semmire sem nézik
nem is az a baj velük,hanem egy 600-asnek sem húznak 1-2-ben telit,mert beszarnának ijedtükben
"Engem sem basztak át soha, a szart vegye meg más, én csak röhögök" - aztán megvetted a Tháliát az az autó maga az átbaxás
egy hónapig így fürödtünk, februárban
utána hazaengedtek és tudtam vinni vízmelegítőt, de azt is csempészni kellett mert tilos volt használni
akkor beütött a kánaán mert vödrökbe lehetett vizet melegíteni
régen elvoltam a hidegben, pár éve nem birom, 20 fokban is tudok fázni
Nevetni fogsz, mérnök vagyok, ráadásul nem hokedli környezet mérnök, meg nem is mérnök infós, rendes mérnök ember vagyok. Csak új életet kezdtem, új város, új munka és a cég ad szállást. Amúgy nem szar, világi jó sorom van, mert szerencsére nem vagyok finnyás, sem hisztis, mindent megköszönök, amit a cég ad. Tudom élvezni az egyedüllétet és a nomád körülményeket is, most ez van.
Megkérdezhetem hogy mit dolgozol - hogy ilyen sz*r helyen vagy?
Na azt már nem bírnám...Jó a hideg tűrésem, de a hideg víztől inkább szétfejelem a csempét, csak ne kelljen beállni alá. A fűtetlen szállás és hideg fürdő nem zavar, csak legyen meleg víz, az kellemesen átmelegít. De ha hidegben még a víz is hideg, ott már az ízületek nagyon megsínylik a dolgot, meg kurva szar a közérzeti is.
honvédségnél olyan volt a fürdőnk hogy belefagyott a víz a kézmosó szappantarójába
annyiból volt jó hogy nagy hőmérséklet különbség nem volt mert a víz is csak hideg jött
szerintem amikor megszülettem akkor nagyobb volt a pöcsöm mint egy ilyen zuhanyozás után a kezem már kékült mire végeztem
ehhez képest az erdélyi 12-15 fokos patakok szinte már-már termálfürdő érzést biztosítanak
Nem vagyok cukorból, eddig is bírtam a mínuszokat fűtés nélkül...de azért már vágyom picit a fűtött lakásra, jól fog esni. Mondjuk a 2-6 fokos fürdőben való forró vizes zuhanyzás hiányozni fog, az maga a wellness.
Ott már lesz fűtés is ?
Csütörtök este? Ma költözök a nyári rezidenciámról a téli lakosztályba.
Az Alfás csoportokban ki lehet fogni igen szép, valós futású 156-osokat 500-700 ezer között. Nem minden kocsi szar, csak meg kell találni az igazán jót, ami kb 100-ból 1 minden márkában. Elég ha édesapámat elviszem magammal, 30 évet szerelt és karosszériázott, 5 méterről megmondja, hogy egyáltalán érdemes e foglalkozni a kocsival, vagy csak köpni egyet és otthagyni.

Engem sem basztak át soha, a szart vegye meg más, én csak röhögök. A Thalia-t is szaré-hugyé vettük igazolt km-rel, első gazdától, azóta is hibátlanul szolgál nekem.
csak a villanyos része szar
munkatársamnak van egy 156 eddig kb 300 ezer ráment és még mindig megáll néha, vagyis nem indul.
ki lett cserélve már rajta kb minden gyújtással összefüggő cucc de akkor is néha megkattan, és nem indul be
Laller. Mikor megyünk kóborolni ?
OK, de te olcsó autót emlegettél - az meg tizenX éves használt, sok százezer (visszatekert) km-rel, ismeretlen előélettel..... Mo-n legalábbis biztosan az.
Sok ilyesfajta tévhit van, az Alfa csak annak szar, akinek nem volt soha, vagy vett egy lerúgott retek szart és hisztizik miatta...
Cimborámék az Alfát 43 ezertől 260 ezer km-es korszakában használták és tökéletes, hibátlan állapotban adták el.

Jaaaa, csak közben precízen karban volt tartva, Selenia olaj, stb...ennyi a lelke. A TwinSpark-ok nem viccből adják le alacsonyabban a csúcsnyomatékot és adnak 10-20%-kal több lóerőt, mert egyszerűek, mint a faék, hanem mert komolyabb szerkezetek.

Nyilván emiatt jóval kényesebbek is a karbantartásra, de én az "user error"-t sosem nevezném a konstrukció hibájának. Az emberi tényező a veszélyes, maga a gép tökéletes...
De Felxem az van. Igazi vidéki. Ha bedugom megy ha kihúzom akkor megáll.
Akkor én elszégyenlem magam és szem lesütve hazakullogok nekem 300 ccm/hengert sem éri el a Honda.
Flex nélkül nem is háztartás a háztartás, a kutyának szánt rekamiét is azzal vágtam méretre, hogy beférjen a házáva, vitt mindent, szövetet, szivacsot, fát, sezlony rugókat, az az élet!
Azért Alfából csak bolti újat vegyél, mert egyébként a szerelésekről fogsz horror meséket regélni az unokáknak!
meg akinek nincs otthon flexe