Balatoni gyerek vagyok egész nyáron ezen röhögök. Mondja a franci orrhangon a parti büfébe a magáét a pultos meg látható ingerültséggel válaszol hogy "Nem érted BAZDMEG. Németül Angolul mond te igen hülye. Nem tanulhatom meg a tyúkszaros ebéded miatt a világ összes nyelvét" most már tudok rajta röhögni mert volt idő mikor én ordítottam ugyan ezt.
Mert valamelyik nagytakarítás alkalmával előkerült AA-s meg AAA-s elemből kb egy kartondobozzal. Bontatlan meg minden. Most ezeket használjuk el.Van még egy halommal.
Miért nem teszel bele akkut? A mostani Ready2Use NiMH akkuk 1 évet is kibírnak töltés nélkül. Ha gyengül feltöltöd és megy tovább.
Nekem már a faliórában is az van.
Nekem merül az elem a távirányítóba így néha 2-3 sec is eltelik mire kapcsolok. De végig ki van füzetve az elemben a feszkó szóval nyomom így is rendületlenül. Sőt ha nem akar kacsolni egyre erősebben nyomom nem mintha ezáltal töltöttebb lenne az elem
Mondjuk egy deka forintja nem volt semmilyen titkos bankszámlán...egyszerű kölyök volt, 6 év fejedelmi kalandos életet cserélt 12 év börtönre. Nincstelenként szabadult, egy szál, nem sokat érő szakmával.
Azért a maga nemében okosan baszta át a rendszert, csak vérszemet kapott és elbízta magát, de ha az első pár eset után leáll és nem elbassza a pénzt akkor soha nem kapják el...vagy csak mostanában.
Megint van az a musor?
Mai napig nem ertem, hogy lehetnek ennyire sugerek az emberek, hogy ilyen Monika showk, Gyozikeek, VV meg BB es mindenfele valosagshow meg mindig megy... Bar anyamek is mindig azzal jonnek, hogy uristen milyen hulye az a cigany, megis ha az megy a tv-ben, leulnek bambulni. Egyszeruen szegyenlem ilyenkor magamat is helyettuk.
Ez csak egy sztori, egy valós történet. Az volt az utolsó utáni korszak, amikor egyszerű trükkökkel át lehetett baszni a bűnüldözést, azóta már annyit fejlődött a technika, hogy az 1 után elkapnak bárkit, akármivel is próbálkozik.
Ettől függetlenül egy korra jellemző jelenség volt az ürge.
Viszont azon kiakadtam, hogy celebet csináltak belőle, és valami Cölöpvagyok ments ki innen műsorban szerepeltetik
En mindennel mennek neha, mint a hulyegyerek, csak nem minden birja el a seggem hozza.
Mindig megfogadtam, ha mentem Bp-re, hogy egy kenyelmes 110-re beallok, mert ott meg nem dobal a menetszel, de kb Godolloig birom, es vegul kokemeny 150-160-nal haladok, mert annyit bir alattam a GS. De pl szimpla orszaguton eszembe sincs igy menni. Autopalyan is inkabb a sok hulye bassza fel az agyam es csak ott akarom oket hagyni......
A CBF-en meg szimplan elveztem, hogy az a kis fejidom milyen szepen elvezeti 200-nal a menetszelet es nem kell mellesleg a tankra tapadnom, hogy a fejem a helyen maradjon... No meg hogy a GS-hez kepest mar az is ugrik
Jaj, legyen februar. Menni akajoook
Így van még robin húúúdozták is, bacca meg a sok hülye, nem osztotta szét a népek közt hanem a pálmafák tövében szopatta le magát stb... pörgesse szépen a köcsögjeit otthon azt üljön el már a valagán.
Igazad van, de akkoriban amolyan népi hős volt, mert mindenki utálta a bankokat. Odáig meg nem jutott el az agyuk, hogy az ő pénzüket lopja el, nem a bankigazgatóét.
Motorja válogatja.
Öreg CB-vel én sokkal nyugodtabban közlekedek mint a kis 125-ös MZ-vel. Egyszerűen így adja magát.
A CBR-el viszont úgy megyek mint egy 18 éves hülyegyerek
http://youtu.be/tzsZNPBeS4E
Nekem már a faliórában is az van.
Komolyan.
Mai napig nem ertem, hogy lehetnek ennyire sugerek az emberek, hogy ilyen Monika showk, Gyozikeek, VV meg BB es mindenfele valosagshow meg mindig megy... Bar anyamek is mindig azzal jonnek, hogy uristen milyen hulye az a cigany, megis ha az megy a tv-ben, leulnek bambulni. Egyszeruen szegyenlem ilyenkor magamat is helyettuk.
Viszont azon kiakadtam, hogy celebet csináltak belőle, és valami Cölöpvagyok ments ki innen műsorban szerepeltetik
Mindig megfogadtam, ha mentem Bp-re, hogy egy kenyelmes 110-re beallok, mert ott meg nem dobal a menetszel, de kb Godolloig birom, es vegul kokemeny 150-160-nal haladok, mert annyit bir alattam a GS. De pl szimpla orszaguton eszembe sincs igy menni. Autopalyan is inkabb a sok hulye bassza fel az agyam es csak ott akarom oket hagyni......
A CBF-en meg szimplan elveztem, hogy az a kis fejidom milyen szepen elvezeti 200-nal a menetszelet es nem kell mellesleg a tankra tapadnom, hogy a fejem a helyen maradjon... No meg hogy a GS-hez kepest mar az is ugrik
Jaj, legyen februar. Menni akajoook
Öreg CB-vel én sokkal nyugodtabban közlekedek mint a kis 125-ös MZ-vel. Egyszerűen így adja magát.
A CBR-el viszont úgy megyek mint egy 18 éves hülyegyerek