Még valamelyik régebbi változatban volt olyan hogy egy sima mérlegnél rosszul adott össze
Át kellet számolni abakusszal és nem hittük el hogy nem tud összeadni.
De olyan is sokszor van hogy lakotton kívül haladnak 80-85-el ami már csak épp hogy a megengedett alatt van. Én olyan 100-110 körül megzuhanok és ahelyett hogy megállít és igazoltat meg hogy gyorsan hajtok meg ez meg az. helyette csak lehúzódik indexel jelzi hogy lát és hogy menjek. Akár akkor is ha van szembe forgalom. Ad elég helyet és nem tart fel. Szóval kifejezetten jó arcok. Bár olyankor azért már nem sietek mert ott lapulhat a kamera a műszerfalba és tudom hogyha hátulról levideóz még jöhet egy csekk a központtól. De attól még rendes hogy figyel és elenged. Városban is 10 rendőrautóból 8-9 kihúzódik ha a sorok között haladok előre.
Nekem is az a tapasztalatom hogy a Rendőrök jó arcok. Elég vállalhatatlan tempóban közlekedem néha kifejezetten parasztosan de soha nem volt még olyan hogy bárki szopató ágra rakott volna. Pedig volt olyan hogy igen szűken előztem rendőrautót. Épp vége volt a lakottnak ment olyan 40-45-el az én órám szerint. Szaggatott volt már 90-es szakasz. Épp volt egy luk a szembe forgalomba és megelőztem nem kicsit. Vissza 3-ba kövér géz és olyan szűkösen megugrottam. Láttam a kocsiból kinyúlt a rendőr és integetett hogy enye benye. De nem csapta fel a villogót és nem indult utánam pedig ha akar sok mindenért elkezdhetett volna megvágni. De nem tette.
minden nap van velük élményem, több is; nem feltétlen "gyalogos" módban, útközben autóval is, de nagyon bírnak mondjuk van több rendőr ismerősöm is, én bírom őket, rendesek
Rendőrből nem lett szerintem több csak a forgalom ritkult el és többször észrevenni. Én sajna sokszor járok úgy hogy mire észreveszem már mindegy. Pályán járok sokszor így. Haladok maradjunk annyiban hogy sokkal. Aztán megpillantom a keresztben csíkos Audit előttem és épp hogy sikerül lelassítanom arra a tempóra amiért nem lőnek a helyszínen agyon.
Hát odahaza nekem is valami free netes cucc van. Annyira használom hogy kinyitom amit cégtől hazaküldök meg ha cikkírhatnékom támad akkor kell egy felület amin bepötyögöm. Bár ahoz egy tök alap jegyzettömb felület is elég mert úgy is szerkeszteni kell majd mire abból megjelenő cucc lesz. Szóval odahaza az van a gépem amit sikerül felrakni. Idebent a cégnél meg van ugye vagy 2000 pc komplet IT osztály 10 fővel meg minden szóval mindig az van a gépen amit szerveroldalról ráküldenek. Nekem végülis mindegy ha szar hívom őket mert jogköröm megycsinálni nincs. Szóval az van amit kapok.
150ig ne akarj laptopot amivel videókat szerkesztesz
Annyiból megvan egy pc ha,nem akarsz járékos vga kártyát bele és ha csak néha lell akkor még monitor se lell csak rá kell dugni a tv-re
Itt kínálgattam fél éve egy pc-t az jó lett volna videót szerkeszteni, de végül megrartja a gyerek tartalék gépnek, plusz néha avval ugrabugrálok a játékban hogy fel tudja venni
Mondjuk a felhozatal előtt lehet hogy azért legalább a láncot le kéne cserélnem mert az nagyon de nagyon durva hogy mennyire le van nyúlva. Bár lehet hogy még 1-2 menet van még a feszítőn de max annyira elég hogy ne nagyon legyen nyúlott hanem csak közepesen.
Hát nekünk a 13-as officék mennek asszem a gépeken. Most már egész jó 100-120 E soros excelekben dolgozunk mondjuk amikor ráeresztek egy komplexebb függvényt akkor mondjuk el van vele 20-30 percet is néha. Amire allergiás ha mondjuk egyszerre 3-4 munkafüzet is nyitva van. Azt nem díjazza. Amúgy nálunk egy alap tábla 100.000 soros és az oszlopok száma is már két betűs azaz 50+ oszlopból áll. Vegyes adatokkal.
de Rád nem mosolyogtak a rendőrök 2 oldalról, meg nem szóltak, hogy vigyázz, csúszik nagyon és nem szólhattál vissza, hogy áhh nem gond, jó a téli gumi, és nem nézték meredt szemekkel ( majd felteszem- hatalmas jelent)
De én nem vagyok ekkora hero. Ha költözök akkor is a te feladatod lesz a malacot felhozni a fővárosba. Én nem ülök rá. De hogy mikor lesz nem tudom remélem minél hamarabb.
Az más téma ha összecsomózzák a biteket a Windowson.
Anyám is nagy mestere ennek. Nem is kell semmit tennie elég ha leül egy gép elé és adott nekem egy hetes munkát
Elsősorban a hardware stabilitása, meg a mechanikai ellenállósága ami a jó laptopot teszi.
Nekem most Asus van. 350 volt amikor vettem, és azt hittem ennyiért kapok jót. Maga a cucc nem is rossz, de mechanikailag egy lecseszett valami. Annyit, hogy eltört a magnézium ház!!! egyszerűen azért mert papírvékony. A műanyagok silányak mint a ropi úgy törnek rajta. Szóval hiába jó és stabil az elektronika de valamit mindig javítanom kell a dobozán.
HP-t amúgy azért nem vettem mert egyszerűen nem volt olyan kiépítésű és tudású ami nekem kellet volna.
Át kellet számolni abakusszal és nem hittük el hogy nem tud összeadni.