Ezért pörög ennyire a házi készítésű olajozó topik, mert igazából minden motoron ennyit kell faragni.
Bár azért átgondolhatnák tényleg hogy típus alapján hogy lehet felrakni és ehhez tervezni, de az már a drága Skót olajozó kategória szerintem.
Ja és neked is jó reggelt...én kérlek alássan jól bebasztam annak örömére hogy hivatalosan is beléptem a "vén fasz" korba így aztán különösen jót röhögtem, amikor Tasi le "kiss filyam" ozott
Tartálynak egy vastag PE csövet tegyél fel, az behajtogatható a vázra.
Én csak vákuum szelepet vettem a kínaitól, azok jók, a többi fecskendőtű, PE cső, gyorskötöző, meg általam direkt a motorhoz faragott alkatrészek.
Persze még nekem is fel kéne tenni, lehet majd én is szentségelek ahogy te
Én messziről kerülöm az ilyen vásárokat. Tömegiszonyom van.
Majd Januárban megveszem olcsóbban, ha hajlandóak adni. Ha nem akkor februárban. Eléggé tudatos vásárló vagyok engem ilyenekkel nem csesznek át.
Amire meg szükségem van azt akkor veszem meg, nem függ akcióktól.
Magyar kereskedőknek se akkora forgalmuk, se akkora versenyhelyzetük nincs, hogy olyan leárazások legyenek mint USA-ban.
Tehát vagy pár vevőcsalogató szarra lesz csak kedvezmény, amit pár őrült elkapkod a nyitás utáni 10 másodpercben, vagy a raktár aljából, kisöpri amit nem vettek meg, azt árazza le kidobás helyett. Persze ez is jó, ha éppen arra van szükségem, de ezt az év bármelyik napján lealkudom
Videokártyát akartam a gépembe venni, kiderült hogy pár hónapja 50%-al volt olcsóbb, de úgy világszinten.
Be is állítottam az árgépen, hogy akkor szóljon ha megint annyi lesz, addig meg csesszék meg.
Pincémet alakítom át raktárnak, mert sok szarom van, és rühellem ha valami nem áttekinthető. Szeretnék egy igényes műhelyt is addigra....mire már nem lesz kedvem egyáltalán ilyesmit csinálni
Salgo valami 100ezer lett volna.
Maga a szögvas nekem 30ezerben volt méretre vágással együtt, ami igazán kedvező a méretekhez képest, de mire bepolcoztam 10-es rétegelt lemezzel (mert igényesen kellet kinéznie) addigra ugyan ott voltam mint a salgóval, pedig a legolcsóbb rétegelt lemezt vadásztam össze, és még kicseszett sokat dolgozhattam is vele.
Először csavarozni akartam, de rájöttem kimérni meg furkálni, csavarozni sok meló, fogtam és össze hegesztettem mert az hamar megvan és erősebb is, úgy sem fogom szétszedni.
Aztán le kéne festeni, igen ám de rozsdás, akkor drótkorong, hát 30 ezer forintnyi szögvason elhasználtam 3 drótkorongot meg 2 flexet. (igaz Praktikeres gagyi volt)
Festéssel is elcsesztem 1-1 napot szekrényenként, akkor a polcokat levágni méretre, lakkozni, 2 rétegben, na a felénél felhívtam egy salgósat és a másik helységbe már megrendeltem. Azt egy délután alatt összecsavaroztam egy rendes csavarozó géppel, és alapból jól néz ki.
Baszki
Szerintem már többszáz embernek működik a,zsiguli kuplungtartály+ benzinszelep dolog
Mit agyalsz ennyit??
A kettő együtt akkora mint egy szemüvegtok
Na jó'van, egyezzünk meg inkább abban, hogy kb február közepétől hozhatod a Malacod, addigra szerintem motorkompatibilis leszek.
Kíváncsi vagyok, hogy bírni fogom e az ülést meg ilyenek, mert abban a hónapban egyszerűen muszáj lesz már motorozni, ha nem akarom megszakítani a hagyományunk... és remélem a gyerek is kibír nélkülem néhány órát. Iszonyat hiányzik a kis szarom...
De alapjáraton esélyes a feltevés! A dokim már most örült, hogy még nem jött Múlt hét kedden voltam kivizsgáláson, ott már a fájásokat rendesen mutogatta a gép, de csak jóslók, azzal nem kell foglalkozni. Az egy dolog, hogy néha majd besz@rok tőlük, de az egyéni szocproblem
Ne merészelj baszogatni !!!
Itt is ülök, megterhelve nem vagyok. Igaz már a vezetés nem a szívem csücske, mert bal lenn van eldugva az immobiliser és alig érem el, mert a pocaktól nem igen tudom már hajolni
Amúgy ha hazamegyek, mosni és vasalni kell, az megterhelőbb mint irodában dolgozni, szóval jobban járok, ha inkább itt vagyok
Mondjuk azért így 2,5 héttel a befutó előtt talán már nem nagyon kéne semmit sem csinálni. Csak hanyatt borult szárazföldi teknősként kiabálni segítségért meg távirányítóért meg bármiért. Szóval csak óvatosan. Ne ám korábban jöjjön a befutó még a végén. Ha karácsonyi ajándéknak ígérték a dokik legyen akkor az is. Tudod "Mitulátbáti hotta !?
De ilyet nem szabad leírni. Mert kikapok érte. De azért majd valamit ennél kulturáltabb da hasonló értelmű részt biztosan benne hagyok. Csak ahhoz megint kik kell kicsit mennem foglalkozni vele hogy a kellő idegességi szintem meg legyen hozzá. Ha csak kicsit bassza fel az agyam akkor tudok róla szóismétlés és káromkodás mentes Babitsi körmondatokat alkotni.
Kb 2 hete bejöttem melózni kicsit, mert Anyum megkért... akkor tesómat is beette a fene és próbált nekem segíteni, de csak jobban elcseszte és dupla munka volt utána nézni mit csinált... Anyum megint megkért múlt héten, hogy jöjjek már be, mert kellene neki a könyvelésbe a kp-s pénztár... majd 2 hét alatt nem jött be tesóm és nyúlt hozzá. Én meg 4 óra alatt végeztem vele.
Most inkább újra jöttem másban is segíteni, mert ez így nem állapot, hogy Anyánk este 10-ig bazdmeg melózik helyette is, mert neki inkább szépítkezni kell járnia.
Ilyenkor komolyan elgondolkodom, hogy mennyire befogom szopni, ha egyszer miénk lesz a cég. Én ezt a léhűtő picsát nem akarom eltartani...
És tessék, nekem van 2,5 hetem hátra, mégis nekem "kell" besegítenem.
Ugye elhiszed nekem hogy ha nem is így fog benne szerepelni de benne lesz. Mert ha nem jó akkor nem jó. Én ezt le is írom. Csak mondjuk kevésbé vulgáris kivitelben, hidd el.
"De ha valami fisz fasz méretű pöttöm geci lenne akkor még csak hagyján. De nem ezek lóbaszó nagy alkatrészek nem is értem a hülye kínai hogyan gondolta ezt."
Bár azért átgondolhatnák tényleg hogy típus alapján hogy lehet felrakni és ehhez tervezni, de az már a drága Skót olajozó kategória szerintem.
Szóval akkor inkább Gergő a hülye
Én csak vákuum szelepet vettem a kínaitól, azok jók, a többi fecskendőtű, PE cső, gyorskötöző, meg általam direkt a motorhoz faragott alkatrészek.
Persze még nekem is fel kéne tenni, lehet majd én is szentségelek ahogy te
Majd Januárban megveszem olcsóbban, ha hajlandóak adni. Ha nem akkor februárban. Eléggé tudatos vásárló vagyok engem ilyenekkel nem csesznek át.
Amire meg szükségem van azt akkor veszem meg, nem függ akcióktól.
Magyar kereskedőknek se akkora forgalmuk, se akkora versenyhelyzetük nincs, hogy olyan leárazások legyenek mint USA-ban.
Tehát vagy pár vevőcsalogató szarra lesz csak kedvezmény, amit pár őrült elkapkod a nyitás utáni 10 másodpercben, vagy a raktár aljából, kisöpri amit nem vettek meg, azt árazza le kidobás helyett. Persze ez is jó, ha éppen arra van szükségem, de ezt az év bármelyik napján lealkudom
Videokártyát akartam a gépembe venni, kiderült hogy pár hónapja 50%-al volt olcsóbb, de úgy világszinten.
Be is állítottam az árgépen, hogy akkor szóljon ha megint annyi lesz, addig meg csesszék meg.
Salgo valami 100ezer lett volna.
Maga a szögvas nekem 30ezerben volt méretre vágással együtt, ami igazán kedvező a méretekhez képest, de mire bepolcoztam 10-es rétegelt lemezzel (mert igényesen kellet kinéznie) addigra ugyan ott voltam mint a salgóval, pedig a legolcsóbb rétegelt lemezt vadásztam össze, és még kicseszett sokat dolgozhattam is vele.
Először csavarozni akartam, de rájöttem kimérni meg furkálni, csavarozni sok meló, fogtam és össze hegesztettem mert az hamar megvan és erősebb is, úgy sem fogom szétszedni.
Aztán le kéne festeni, igen ám de rozsdás, akkor drótkorong, hát 30 ezer forintnyi szögvason elhasználtam 3 drótkorongot meg 2 flexet. (igaz Praktikeres gagyi volt)
Festéssel is elcsesztem 1-1 napot szekrényenként, akkor a polcokat levágni méretre, lakkozni, 2 rétegben, na a felénél felhívtam egy salgósat és a másik helységbe már megrendeltem. Azt egy délután alatt összecsavaroztam egy rendes csavarozó géppel, és alapból jól néz ki.
Szerintem már többszáz embernek működik a,zsiguli kuplungtartály+ benzinszelep dolog
Mit agyalsz ennyit??
A kettő együtt akkora mint egy szemüvegtok
Bár ahogy nézem ennek a bontó szökevénynek mindegy.
Kíváncsi vagyok, hogy bírni fogom e az ülést meg ilyenek, mert abban a hónapban egyszerűen muszáj lesz már motorozni, ha nem akarom megszakítani a hagyományunk... és remélem a gyerek is kibír nélkülem néhány órát. Iszonyat hiányzik a kis szarom...
Ne merészelj baszogatni !!!
Amúgy ha hazamegyek, mosni és vasalni kell, az megterhelőbb mint irodában dolgozni, szóval jobban járok, ha inkább itt vagyok
Most inkább újra jöttem másban is segíteni, mert ez így nem állapot, hogy Anyánk este 10-ig bazdmeg melózik helyette is, mert neki inkább szépítkezni kell járnia.
Ilyenkor komolyan elgondolkodom, hogy mennyire befogom szopni, ha egyszer miénk lesz a cég. Én ezt a léhűtő picsát nem akarom eltartani...
És tessék, nekem van 2,5 hetem hátra, mégis nekem "kell" besegítenem.
"De ha valami fisz fasz méretű pöttöm geci lenne akkor még csak hagyján. De nem ezek lóbaszó nagy alkatrészek nem is értem a hülye kínai hogyan gondolta ezt."