Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak össze kaptatok ma is...
Én már nem mozgok otthonosan a kifejezésekben. Én az Ultrabook-ok üzemidején vagyok kiakadva. Öcsikémnek van egy almás belőle. Ugye se merevlemez se meghajtó. Fám ház így hűtő sincs meg semmi. Egy 100%-os töltéssel rendes használattal kacagva ketyeg el 6-8 órát. Ezt aműgy a mai napig alig hiszem el pedig a kezemben is megy ennyit, de továbbra is hihetetlen.
Első amilo-m még mindig megy anyám kártyázik vele. Az akku szar csak benne és volt 5-6 éve egy hdd csere
Havernsk is ban egy fujitsu nálam de haza se vitte inkább vett egy hp-t helyette olyan 160 felé volt és tök használható
Nekem a probook jó idős már és az akku simán megy 3 órát, a régi compaq is 7-8 évesen több órát bírt
Annak idején az FSC teleszórta a kínai gyártású szarokkal a piacot, be is idegződött... annyira elb@szta a nevét az amilo-kal, hogy ma is azt emlegetik. persze, az emberek ma sem karják elhinni, hogy ami jó az nem olcsó. én relatív sok FSC-t és később Fujitsut használtam régen is, de csak S, P, T szériás lifebook-ot, a mai napig kifogástlanul működik mindegyik a rokonoknál, mert ahogy jöttek az újabbak, a régebbieket elajándékoztam... a mai Fujitsu nem uaz, mint az FSC amilo-k anno... mondjuk már én sem használok itthon Fujitsu klienst, csak munkában... viszont szerver-storage fronton csak Fujitsu-t és NetApp-t...
Mivel a valamikori szakmám: villamos és gépésztechnikus ezért ilyen gányolást úgysem végeznék . Reggel kiderül mi lesz a tennivaló.
Ne mááá ! Egy piros lámpánál kicserélem azt a lánckerék tengelyt ! Egyébként szerintem a fasza minőségű lánckerék lapolása nyalódott ki ! Az meg csak egy villogó sárga ! Nehogy már neked ne legyen időd rendesen megekecselni , csak a qrva gányolás állandóan !
Ennyi. Gányolásért csak akkor haragszom, ha más után kell a szart lapátolni.
Pl amikor felsavazzák az MZ kuplung kúpját és összerohad
Annyit kéne, hogy összecsiszolni a kúpot hogy felfeküdjön teljes felületen és soha többet nem lenne probléma, de még szét is lehetne szedni.
Jelen esetben az az alkatrész úgy is kuka. Következő generálnál úgy is le kell vágni és kicserélni, szóval szerintem elfogadható hogy így állítja talpra a motort.
Szimering nem fogja szeretni, szóval azt cseréld miután felhegesztetted a lánckereket....
Vagy csak tegyél mögé vizes rongyot és pöttyözzed, ne folyamatosan hegeszd, hogy ne melegedjen át.
Az viszont szánalmas hogy a kijelenteseid dacára mindig visszavágysz.
Szedtem már szét pár dolgot és sok durva gányolással találkoztam....többek között ilyennel is....nem is 1szer De hát sokszor a szükség nagy úr
Gyenge
Elképzelhető, hogy ilyen ""szakszerű "" megoldásra leszek kényszerülve??! Mi a meglátásotok??
Valamit lehet, hogy ki kell találni. Még nem találkoztam ilyen hibával, de úgyis meglátom majd a maga valóságában. És amilyen a szerencsém még lehet, hogy tengelyt kell cserélni assza meg a szakkermentum.
Téged meg a capellabol is kidobták mert túl nőies voltál?
Hegeszd rá!
Lehet hogy szét kell borítani a blokkot?
Most nem mert reggel megyek megjavítani mert elforog a kis lánckerék a tengelyen. Még nem néztem meg mekkora a baj, de holnap délelőtt úgy is meglátom. Már előre félek attól a,it látni fogok.
Hy ! A Simóval sem baszatod ilyenkor ?
Pálinkás szép jó napokat Motorosok ! Ma majdnem reggeltől sütött a Nap, itt a Dél-nyugat Dunántúlon ! Még volt aki motorozott is ! De egyelőre nem motorozós napok hetek következnek sajnos ! De azzal kell beérni ami van ! Eszi, nem eszi nem lesz más , assza meg a qrva élet ! Ez nem kívánságműsor !
Neked meg az is kihívás sokszor hogy helyesen leírj két értelmes mondatot. Zoli dettó ugyan ez.
Szóval kussoljatok parasztok
Szerinted azzal az alis szar láncolajzóval előrébb viszi a vilsgot ? Vagy a fújható fóliád inksbb nem minősítem cikkel ?
Neked megfelel az a szint, nekem nagyon kevés.
Te meg kényszert érzel, hogy hülyeségeket kommentelgess ide, meg bunkó légy.
Én inkább azokat preferálom akik előbbre akarják vinni a világot.
Annál meg hogy lehetne jobban rákészülni egy cikkre, mint hogy konkrétan beépíti adott cuccot?