A hp számomra egy isten, sose lesz más
Volt pár éve egy msi kb 2 nap után odaadtam az asszonynak olyan fos az egész
Aztán előszedtem a 7-8 éves probook-ot aztán egy winyó csere után azóta is az van
Előtte compaq volt az is fasza volt, de iéyen taknyok hogy fujitsu acer és társai nem kellenek ingyen se
Az msi-t dicsérte mindenki, de nekem csalódás volt azt hiszem vr630 volt a típusa
Hoki fos szar tapipad, meg az egész olyan "izééé"
Bocsi Cica előre is. De én mindig azt vallom hogy a Hp csak amolyan üzemi vagy munkagépekben (Nem targoncákban hanem cél gépekben) Jó. A házi használható főleg asztali masinákban régen nem remekelt. Én most egy MSI-t hajtok. De a legjobb gépem egy Dell Inspirion 1501-es volt régi mint az állat de azon nem érezted hogy teljesítmény vesztése lenne. Mai napig hozza azt a teljesítményt amit hajdanán adott.
neeem, legfeljebb hidegben sűrű, de ott a motorolaj is
pl. amikor engedjük le az őszi karbantartáskor a radar hajtóműből az olajat, van 0 fok és egy kis szél, van hogy a kicsurgó olaj vízszintesen folyik el nem az alatta lévő vödörbe
Nem találom a táblázatot, de volt ilyen ahol egymás mellet volt a hajtómű és a motor olaj viszkozitások.
Bár a 10W40 egy kicsit hígabb, de közel esnek egymáshoz.
Erről mindig eszembe jut amikor még középsuliban mentem busszal valahova, lehuppan mellém egy öregasszony nyöszörögve, és közben mondja hogy "jaj fiatalember, soha ne öregedjen meg" Reflexből válaszoltam "Köszönöm a tanácsot, de inkább nem szeretnék fiatalon meghalni..."
ez mondjuk engem is érdekelne. Mert alapból én is azt gondolom erről az olajról hogy inkább méz mintsem folyadék. Legalábbis a számozásból erre következtettem
Attól tartok csupán hogy egyáltalán nem folyik ki. De az már maximum a csepegtető nyílás mérete vagy az olaj vastagságának megtalálásának kérdése. Megírom a cikket mert megígértem aztán meg lesz a költözés meg minden és akkor utána ha már a gondolataim is tudnak erre koncentrálni mert most csak az Utálom a melóm várom az új melót hol találok albit szentháromságban tud mozogni. Szóval ha ez megoldódik szabadul fel agyi kapacitás valami új dologra majd akkor előszedem ezt a problémát. Mert most is ha nekikezdek a motornak csak azon gondolkodom hogy a költözés után mindezt majd hol és hogyan fogom megcsinálni. Tudom nem létező problémán agyalni tök felesleges de hát ilyen hülye gondolkodásom van nem tudok vele mit kezdeni.
Nekem GT650M van (laptop mobil proci) lehet hogy a tied erősebb, a FallOut3-at meg MassEffekt 1-2-őt egész jól viszi, de a FallOut4-et már nem. Nem vagyok egy nagy játékos, évente egyszer amikor így téli estéken nincs kedvem semmihez akkor pont elég ennyi. Ezért az 1 játékért meg nem vagyok hajlandó 40-50-ezret kiadni, amennyiben egy mostanában értelmesnek számító kártya kerül.
Na de minek adjak ki 99 eurót amikor ingyen is van infúziós szerelékem? Flexibilis tartály szilikon csövek, szelep, tű minden van benne ami kell a láncolajzónak, csak a vákuum szelepet kell berakni.
Alapból én is ilyen vagyok, viszont amikor a sok szartól nem találom a régen elpakolt valami irtó praktikus bizbaszt és el kell menni venni másikat, akkor elgondolkodok, hogy ennek így semmi értelme és elkezdek pakolni. Na akkor általában kidobom az ilyen "valamire jó lesz" dolgokat.
Ugye az az elvem, hogy amiről 2 év alatt nem derült ki mihez kell pontosan, arra a jövőben sem lesz szükségem, és megy a kukába.
És most érkezett el az a pillanat, hogy nem férek el a sok szartól, úgyhogy a telet a pincében töltöm
Én is komplett asztali gépet akartam venni, így kb 6 év után, de most nagyon felmentek az árak. Télen szeretek kockulni, de már nem annyit mint régen. Öregecske q9550 és egy gtx670ti.
GTX 550 Ti 1GB 192bit GDDR5 azért ez nem olyan rossz még mai szinten sem dupla ventis extra hűtővel jól elzörög alapjáraton de simán viszi 1360x768 on fullon a legújabb Dirt rallyt de nem játszok már csak extrém ritkán.
Hasonló kategória van nekem is a laptopban, nincs is nagy igényem, de azon pont akadozik, ha túl nagy térben mozgok, és elég nehéz úgy a zombik fejére célozni, ha gyorsabban mozognak mint a képfrissítés Gondoltam 10-20 ezerért veszek valamit, az pont jó a már kifutott játékokhoz, de 10-20ért pont olyan szart kapok ami már van, szóval a zombik megúszták a következő leárazásig
Volt pár éve egy msi kb 2 nap után odaadtam az asszonynak olyan fos az egész
Aztán előszedtem a 7-8 éves probook-ot aztán egy winyó csere után azóta is az van
Előtte compaq volt az is fasza volt, de iéyen taknyok hogy fujitsu acer és társai nem kellenek ingyen se
Az msi-t dicsérte mindenki, de nekem csalódás volt azt hiszem vr630 volt a típusa
Hoki fos szar tapipad, meg az egész olyan "izééé"
https://m.ipon.hu/termek/product/1587877
Fele pénz már összejött, sajna még csak a hátsó fele.... a 6 karakteres összegből az utolsó 3 ....
pl. amikor engedjük le az őszi karbantartáskor a radar hajtóműből az olajat, van 0 fok és egy kis szél, van hogy a kicsurgó olaj vízszintesen folyik el nem az alatta lévő vödörbe
Nem találom a táblázatot, de volt ilyen ahol egymás mellet volt a hajtómű és a motor olaj viszkozitások.
Bár a 10W40 egy kicsit hígabb, de közel esnek egymáshoz.
Erről mindig eszembe jut amikor még középsuliban mentem busszal valahova, lehuppan mellém egy öregasszony nyöszörögve, és közben mondja hogy "jaj fiatalember, soha ne öregedjen meg" Reflexből válaszoltam "Köszönöm a tanácsot, de inkább nem szeretnék fiatalon meghalni..."
Ezt igazolja valaki.
Bár azért azt kiérdemeltem vastagon, nem a távirányító emelgetéstől húzódott meg az alkarom
Ugye az az elvem, hogy amiről 2 év alatt nem derült ki mihez kell pontosan, arra a jövőben sem lesz szükségem, és megy a kukába.
És most érkezett el az a pillanat, hogy nem férek el a sok szartól, úgyhogy a telet a pincében töltöm