Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az túl ecceru.
nem kicsit van túlbonyolítva
egy 20 ezres power bank aztán nem kell szarozni
veszel 500ért egy nyomtatót meg 10ért hozzá 8 fajta szálat, és bármikor tudsz spórolni egy 3 ezer forintos biszbaszon 2 ezret
Én többet semmivel nem szopok ! Lesz egy 3D nyomtatóm , azt kinyomtatok mindent a picsába ! Most keresek épen valakit , már a skiccek megvannak egy 3D nyomtatóé , csak ki kell nyomtatni ! Azt onnantól nincs lehetetlen !
Próbáltam,végülis össze lehet hekkelni csak pont a táskán lévő dokkoloban a pogo conectoros cucc ami kifogott rajtam.
Van egy másik komplett dokkolóm csak az a sima nem elektromos.
A gyár meg csak egyben adja.
Ez a http://youtu.be/lKcobEGVX7U.
Sokat tanulok itt ! Ami nincs , vagy meg kellene venni , arra mindre gyógyszer a 3D ! És amúgy is vagy valami , vagy megy valahova ! ?
ebay meg ilyen helyeken nincs?
Ha te mondod........
Tökéletes !
ez a bajom az ubuntuval, tök buzis a gnome utód....a régi gnome sokkal faszább volt
a kde is rengeteget változott
Van egy hp lezernyomtatom.
Jó az?
Ez gond ? Ki kell csak nyomtatni !
Azon gondolkodom ezeket a spéci csatlakozókat lehet masolni/venni?
A gyártó csak szettben adja az egészet minden mással egyutt.
A motorba bekötött reszin valami olyasmi lehet ami relevel kapcsol a motor indításakor de csak az akkura kell kötni.
Van ilyen cucc vagy csak én kombinálni?
Simontornyán a sarkon eddig mindig jó volr a pörkölt
Nekem finnyás a belem, én már a flekken fűszer keveréktől is fosok, vagy akár 5 bolti kolbászból 4x
De ott még sisem volt csalódás
A pörit megfőzik reggel aztán amíg tart addig árulják, hűtve akár 4-5napig is hibátlan, de ott nyáron minimum 2x főzik a nagy kondérral maponta
Te is tudod mi az a prodidzsáj?
Régen a szigetes beszólásai jobbak volrak ennek a csávónak
De mi elfogultak vagyunk, mint Badar rajongok. Minden evben legalabb egyszer elmegyunk egy eloadasara, ha van uj produkcioja.
De ahogy a Tomeny tortenelemben mondja, hogy "tetszik, amit latsz, bazdmeg?", az a hangsuly a fulembe koltozott
Így van. Én pl a Gangsztát is bírtam
Nekem azok klisék, van 1-2jó poén benne de arányaiban nagyon kevés.

Emesének van igaza, a Badárnak majdnem mindegyik cc-s előadását többször is meg tudom nézni és mosolyogni rajta. De az a kristóf buzigyerek, meg a wellhelos buzigyerek na azok nem kellenének, meg hát a szereplők 90%-a szar. Nem beszélve arról hogy a Magyar történelmet gúnyolják ki.
Köszi de én inkább elkapcsolom. Ahogy írod, spektrum, bbcearth, natgeo vagy simpson család, rémrendes család stb...
Tomeny tortenelem azzal jo, akinek amugy is van humora. Pl Badar Sanyi eloadasan konnyesre rohogtuk magunkat, de amikor azt a Cintia picsat beraktak... Az ultra gagyi volt. Szo szerint fajt, annyira szar volt. Nekem sincs jo humorom, de annal meg en is jobbat nyomtam volna.
Egy húron pendülünk!
http://youtu.be/a8Ic3j7f5GU?t=127
És jótanács bárki mindenkinek. Étteremben csak és kizárólag frissen sültet szabad kérni. Pörköltet vagy más hasonló kaját, vagy tésztát vagy ilyeneket azonnali hatállyal felejtse el mindenki. Mert amúgy egy marhapörkölt rendeléstől számítva 15 perccel később elkészülve melegen érkezik. AHA. Annyi idő alatt a nokedli nincs meg nem hogy a pörkölt. Néha azt sem merem megtippelni hogy a pörkölt hány hete készülhetett. Nem szabad. Ilyet csak és kizárólag olyan helyen szabad rendelni aminek jártál már a konyhájában. Más különben tilos.
Levi higyj nekem sajnos semmi klisé nincsen benne. Van ami el van túlozva. Pl a reklámtáblás mikor egy faszt rajzol a hátára az tényleg klisés. De a külföldiekkel való kommunikáció a borra valóért való színészkedés az mind megy. Legalábbis a hősidőkben ment. A másik műsor ... hát az vegyes. Vannak olyan szereplők akiket szívesen megnézek ha hangulatom van hozzá De vannak akiket akkor sem kedvelek ha esetleg magukhoz mérten jók. Úgy vagyok vele hogy a celebek az erdőben meg a Mónika Show ismétlései mellett kifejezett minőséget képviselnek. De ha már mindenből elegem van átkattintok a spektrumra és remélem hogy nem háborús film megy hanem valami tényleg jó természetfilm vagy amit még inkább kedvelek univerzumos v agy fizikai esetleg matematikai tételeket kiveséző tudományos műsor. Akkor azokat szívesen megnézem. De hogy a Diszkóverrin hogyan kell 200 féle módon aranyat bányászni az már rohadtul idegesít, jah meg vegyél raktárat és hogy az milyen fasza.
Szerintem baromi klisés, erőltetett. A másik a tömény történelem, ekkora szart hogy képesek az emberek nézni?! Ki az aki engedte hogy ilyet forgassanak?