Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Értem. Eddig elvoltam nélküle asszem továbbra is ez lesz...
Tesztre kaptam Pocsi. Amúgy gondolkodtam rajta hogy kéne egy ilyet venni de a fotón nem látszott rajta pontosan mekkora. Viszont mivel kaptam teszt írási célzattal így még annyira sem volt fontos. Most azon kattogok hogyan kéne átalakítani a cuccot.
Nem láttad milyen, mekkora méretű mikor megvetted
Amúgy maga a mechanika nem rossz benne. Meg van ötlete de alapól egy állat a megoldás. Azt ajánlja hogy a tartályt csavarozzam fel a hűtő oldalára. (Nagy jah majd pont felcsavarozok a hűtőre egy közel fél literes rikítóan piros cuccot. Arról nem is beszélve hogy ott az idom.) És akkor ez még semmi. Tegyem fel a pumpáló részt a kormányra. Ez is veri a biztosítékot de ami teljes agyhalál. Vezessem el a szilikon csövet a hengerfej felett benne az olajjal majd valahogy a váltóházon keresztül húzzam be egészen a lengő villa végéig. Amúgy erre adott egy kb méteres szilikoncsövet. (Ennyivel esélytelen) No meg egy franc tudja pontosan milyen anyagú csövet (tele olajjal) és a forró blokk közelébe sem viszek. Tiszta elmebaj. És minden dög nagy. Az alaj tartály mondom legalább fél liter, az adagoló akkora mint a mai váltós bringákon a váltó aza pöckölgetős. Ekkora cuccokat sehova nem tudok pakolni.
Kulcsszo: "hulye kinai"
En utana szoktam nezni altalaban, de ha valami "gyorsan" kell, akkor nincs mese.
Hy! Nekem jól. Elhoztam füstölőből a friss házikolbászt/szalámit azt most lógnak muternál a garázsban. A szaláminak kell még egy hónap mire eléggé kiszárad.
Reggelt mindenkinek !!!

Kinek hogy telt a hétvégéje?

Nálam csak mérgelődés volt. Ugyanis megpróbáltam ezt az Alyexpresszes olajzót beműteni valahova a malacba. A tartály amitől féltem úgy ahogy helyre került de a rohadt adagoló mechanika vége sehova nem fér be. Szóval dühömben bebasztam a sarokba azt a szart és otthagytam a picsába az egészet. Nincs elég hely neki. De ha valami fisz fasz méretű pöttöm geci lenne akkor még csak hagyján. De nem ezek lóbaszó nagy alkatrészek nem is értem a hülye kínai hogyan gondolta ezt.
Ilyen kamu akciók mindenhol vannak egèsz èvben. Ezèrt èrdemes folyamatosan lesni az árakat azoknak a dolgoknak amiket tènylegesen szeretnèl megvenni a közeljövőben.
A mostani fekete péntek elég magyaros lett...
Fel is basztam magam aztán nem vettem semmit, marad a telefonos gps
Lelemenyes asszonyka megoldja
Florida. Nincs hátsó lábtartó. Es még sok más.
Mennyi marha bedől ennek a fekete péntek faszságnak.
ini, jomultkoraban errol beszeltem...
Meg nem találtam háromméteres salgot tizezerert.Szoval marad ez.
Az nem a méretezés hibája, hanem a fa simán vetemedik, de amúgy a colos deszka tényleg az építési állvány kategória.
10-es rétegelt lemez 30-as szögvas kereten, 1méteres fesztávon, egy autó súlyát is elbírná.
Salgó csak azért ilyen hurka, mert lemezből vannak a polcok, de ha arra ráteszel falemezt az is bírja. Az oszlopok nagyon sokat bírnak.
Ez nem a Stelvios de valo igaz, ezen is rozsaszinben vagyok, fel se fogtam
De hát most is azt látom
Én meg vettem Salgót mert a faanyag drágább.
A buxád ezzel pesztrálnám kibaccnád az zurad!
A régi mávos 1 tonnás még kisebb volt
Aztán jó akkuval simán kikapart induláskor maxigázon, az még nem buziknak készült mint ezek az újak
Most már az ecsetfejűek is tudnak targoncázni
Húúú basszus! A szakma szégyene.
Sose nézrem mennyit bír... de egy 12es osb nem volna rossz még rá pluszban mert nem egyformán vetemedik a deszka hiába van összekötve alul
Mi ez a lofing? Mar megoregedtel es kisebbet mernek mar csak a kezedbe adni, hogy otthon erezd magad?
Azé megvan amikor a targoncás lebontja a sorraktarat?