Tesztre kaptam Pocsi. Amúgy gondolkodtam rajta hogy kéne egy ilyet venni de a fotón nem látszott rajta pontosan mekkora. Viszont mivel kaptam teszt írási célzattal így még annyira sem volt fontos. Most azon kattogok hogyan kéne átalakítani a cuccot.
Amúgy maga a mechanika nem rossz benne. Meg van ötlete de alapól egy állat a megoldás. Azt ajánlja hogy a tartályt csavarozzam fel a hűtő oldalára. (Nagy jah majd pont felcsavarozok a hűtőre egy közel fél literes rikítóan piros cuccot. Arról nem is beszélve hogy ott az idom.) És akkor ez még semmi. Tegyem fel a pumpáló részt a kormányra. Ez is veri a biztosítékot de ami teljes agyhalál. Vezessem el a szilikon csövet a hengerfej felett benne az olajjal majd valahogy a váltóházon keresztül húzzam be egészen a lengő villa végéig. Amúgy erre adott egy kb méteres szilikoncsövet. (Ennyivel esélytelen) No meg egy franc tudja pontosan milyen anyagú csövet (tele olajjal) és a forró blokk közelébe sem viszek. Tiszta elmebaj. És minden dög nagy. Az alaj tartály mondom legalább fél liter, az adagoló akkora mint a mai váltós bringákon a váltó aza pöckölgetős. Ekkora cuccokat sehova nem tudok pakolni.
Hy! Nekem jól. Elhoztam füstölőből a friss házikolbászt/szalámit azt most lógnak muternál a garázsban. A szaláminak kell még egy hónap mire eléggé kiszárad.
Nálam csak mérgelődés volt. Ugyanis megpróbáltam ezt az Alyexpresszes olajzót beműteni valahova a malacba. A tartály amitől féltem úgy ahogy helyre került de a rohadt adagoló mechanika vége sehova nem fér be. Szóval dühömben bebasztam a sarokba azt a szart és otthagytam a picsába az egészet. Nincs elég hely neki. De ha valami fisz fasz méretű pöttöm geci lenne akkor még csak hagyján. De nem ezek lóbaszó nagy alkatrészek nem is értem a hülye kínai hogyan gondolta ezt.
Ilyen kamu akciók mindenhol vannak egèsz èvben. Ezèrt èrdemes folyamatosan lesni az árakat azoknak a dolgoknak amiket tènylegesen szeretnèl megvenni a közeljövőben.
Az nem a méretezés hibája, hanem a fa simán vetemedik, de amúgy a colos deszka tényleg az építési állvány kategória.
10-es rétegelt lemez 30-as szögvas kereten, 1méteres fesztávon, egy autó súlyát is elbírná.
Salgó csak azért ilyen hurka, mert lemezből vannak a polcok, de ha arra ráteszel falemezt az is bírja. Az oszlopok nagyon sokat bírnak.
A régi mávos 1 tonnás még kisebb volt
Aztán jó akkuval simán kikapart induláskor maxigázon, az még nem buziknak készült mint ezek az újak
Most már az ecsetfejűek is tudnak targoncázni
Kinek hogy telt a hétvégéje?
Nálam csak mérgelődés volt. Ugyanis megpróbáltam ezt az Alyexpresszes olajzót beműteni valahova a malacba. A tartály amitől féltem úgy ahogy helyre került de a rohadt adagoló mechanika vége sehova nem fér be. Szóval dühömben bebasztam a sarokba azt a szart és otthagytam a picsába az egészet. Nincs elég hely neki. De ha valami fisz fasz méretű pöttöm geci lenne akkor még csak hagyján. De nem ezek lóbaszó nagy alkatrészek nem is értem a hülye kínai hogyan gondolta ezt.
Fel is basztam magam aztán nem vettem semmit, marad a telefonos gps
10-es rétegelt lemez 30-as szögvas kereten, 1méteres fesztávon, egy autó súlyát is elbírná.
Salgó csak azért ilyen hurka, mert lemezből vannak a polcok, de ha arra ráteszel falemezt az is bírja. Az oszlopok nagyon sokat bírnak.
Aztán jó akkuval simán kikapart induláskor maxigázon, az még nem buziknak készült mint ezek az újak
Most már az ecsetfejűek is tudnak targoncázni