Van fent 4 tv, tartalék pc, mindenféle dvd, mélyláda csocsóasztal, pingpongasztal
Plusz mindennek a doboza... még a nokia e50 doboz is ott kallódik 2008 óta
Ja és a régi komplett szekrénysor is megvan, plusz mellé egy 4 hektós hűtőláda, tartalék devecseri mosogatógép, mézes hordók, pár méhész cucc( egy pörgető is)
És az apróbb dolgok ami az 5 köbméter
Nekunk van egy plusz Mazda 323 , illetve ami maradt belole. Motorcseres volt az elozo, de csak komplett autot vettunk hozza, maskepp nem volt megoldhato. Annak a maradekjatol igyekszik megszabadulni a Zuram. De van meg Divi600-hoz is ezaz elvileg. Meg amit az evek soran felhalmozott a garazsaban...... Suzuki Marutihoz is van meg nehany dolog
Amugy par egyeb kacatjat azert eladogatta, halad vele, csak lassan......
Mostanávan mindent ezekbe az egymásra rakós műagyag dobozokba pakolok
Sokkal jobb átlátni és mozgatni
Van vagy 5 féle méret, szereléskor is ebbe megy minden
A nagy dolgok meg almásláda és úgy a,polcra
Egy dolgot rontottam el hogy mindig ott vetttem ahol épp olcsó volt és pl a praktikeres nem kompatibilis a teszkóssal, de most már annyi van hogy nem érné meg egységesíteni
Én mindig eladom azokat a cuccokat amit a motorhoz vettem ha a,motor is megy a háztól
Plusz ha,megkattanok "rendet teszek" ami abból áll hogy telipakolom a kukát 3x kacatokkal. Vagy többször.
Jövőre a padlást cuccolom le ott is van kb 5 köbméter fontos dolog.... még 5 lemezes dvd lejátszó is van a "fontos" dolgok között
Ez önmagában elnyelt egy komplett osb lapot plusz egy másikból még egy csíkot.Idomok,,tank és minden szar amit leszedek arról a kotványról hogy ne szanaszét legyen mert nem nagy a hely és kupiban nem lehet dolgozni.
Na ezeknek lett csinálva nem ipari mennyiségű befőttnek.
Arra van egy zártszelvényes polc,csak az tele van lommal amit nem volt kedvem szelektálni.
Azért majdnem 7 négyzetméter a polc, és can hely még ennyinek ha,pl befőttet meg lekvárt szeretnénk tárolni rajta, persze ehhez még kellene deszka de az alap megvan hozzá
Nekem van otthon most már 6 ilyen létrás polc. Bejött a,dolog. bővíthető átrendezhető áthelyezhető stbstb pillanatok alatt
egy ilyen fiók nálunk is akad. Mikor keresek valamit és rákérdezek anyumnál hogy nem látta e. Akkor a válasz ez "De igen és el is tettem valami tuti helyre" Ez mezei halandónak azt jelenti hogy ismeretlen helyen fellelt és egyéb ismeretlen helyre távozott. Tehát alapból ezzel nem vagy előrébb. De rutinosak már tudják hogy a konyha bal szélső fiókjában érdemes kutatni mert ott minden van. De az álcázás kedvéért mérhetetlen mennyiségű szatyorral van álcázva. Ott tuti megkerül bármi is az. Fázisceruza vagy vízpumpa fogó vagy akármi bármi. Valamiért múltkor a lakáskulcsomat is onnan halásztam ki bár az előszeretettel landol a hűtőszekrényben is.
sőt az sem biztos hogy tudja mire való. Nekünk pl még mindig lapul egy frituba való olyan fém kosárka a szekrénybe pedig azt a szart már vagy 10 éve basztuk ki. De az a rohadt kosár még mindig meg van de hogy minek azt a mai napig nem értem. Többször megpróbáltam kidobni de mindig le voltam itthon baszva érte hogy ki ne dobjam mert az még mennyi mindenre jó. Mikor meg visszakérdezek hogy jó akkor mennyi mindenre jó akkor meg jön a "Fiam ezt te nem érted húzzál ki az irodámból". Viszont így legalább egy újabb évre megszabadulok a konyha szét szedése illetve összerakása problémájától.
Nem gyűjtök feleslegesen semmit. Épp Anyám volt múlt héten segíteni takarítani. Kiakadt az egyik fiókomon, hogy mi ez a kupi. Mondom mindenkinek van egy mindenes fiókja.
- Fogadjunk, hogy azt se tudod mi van benne!!! Így nem lehet élni!
Békénhagyott miután konkrétan az 50 dologból 40-et simán felsoroltam. Tényleg mindenes. Gyertya, szakoktató kártya, filc, toll, forgalmi, öngyújtó, magyar kártya, fater olvasószemüvege (mindenhol tart egyet), mérőszalag, kutyajáték, póráz, stb. ... Én tudom mi van benne
De mondom ezzel csak a teszt miatt szenvedek. nem tartóm amúgy jó megoldásnak. Csak az a kérdés 10E ft alatt a netről mit kapsz. Megéri e vagy sem. Egyenlőre úgy nézem nem mert lehet olcsóbb mint venni egy jó minőségi rendszer mondjuk 100 Ajróért és két perc alatt beszerelni de ha forintosítom a dühöt meg a szivatást ami ennek a beszerelésével van akkor rég duplája lesz a végeredmény. Mert még sehol sem tartok vele de 1000 Ft/órás igen olcsó órabérrel számolva már vagy 30.000 Ft-r elbasztam munkaórában és semmire nem jutottam. ellenben legalább már darabokban van az egész fara a malacnak.
Nem is erős
Tizenpár ezer volt a 200x 80 as polc 4 lappal együtt
Plusz kb 10 pálca meg a hozzávaló villany, ja,és egy fél 320as korong
Szóval maxi 15 ezer meg fél nap meló
Festeni lusta,voltam. Amúgyis a lusták kedvenc színe a rozsda barna, és környezetet is kíméltem
az ilyen PE csöves vágum szelepes cuccokkal csak annyi félelmem akad. Hogy ugye 80W90 olaj kéne mint ahogy korábban ajánlottátok. És attól tartok ha nincs más hajtása csak a gravitáció akkor baszik majd kicsepegni a megfelelő helyen. ebben a cuccban egy két golyós szelepes rugós mechanikus cucc van amit egy bovdennel lehet pumpálni. Nagyon szép megoldás amúgy csak ugye kibaszott helyigényes.
Haver ptt dolgozik a,molnár gáznál
Idén többszáz benzin szelepet adtak el külön
Egy kocsiba se építenek már be ilyet, szóval ha csak fele ment a motorokba akkor is egész sokat építettek be
A Zuram is felhalmozott annyi szar alkatrészt meg kitudjamiket, hogy a szekrények, amik a garázsba lettek felszerelve, már rég tele vannak és már a földön halmozódnak a dobozok, azokban a nagyobb olajos dögök... Nem tudom mit csináljak vele. Ez egy gyűjtögető. De szelektálni meg nem merek, mert félek, hogy valami olyat dobok ki, ami tényleg fontos/jó/drága... De agyfaszt kapok. Még az üres Pepsis papírpohárra is asszongya, hogy fontos, mert abba csepegett valami olaj, amikor valamelyik motort "szerelgette" és az milyen jó lesz még. De annyi ilyen szarja van, hogy hihetetlen...
A scottoiler minit bárhova fel lehet rakni.
Igaz az horror árban van...........99 euro.
Igaz hogy egy motor árát spórolja el valaki láncszettben meg láncspray-ben meg undi mosni a láncot meg még a fene tudja min de azért még lehet fillérbaszóskodni házi kreálmányokkal.
Amik nem férnek el.
Nem én írtam, hogy "hülye kínai", csak kivettem a kulcsszavakat Gergő írásából
Jó'van fiLYam, ülj le, 1-es.
Nekem se tökéletes a helyesírásom, de az ilyenektől egyszerűen elfog az érzés, hogy felkössem magam...
És el nem tudom képzelni hogy került oda....