azt meg tudja a telefon is
otthon linux van,én nem szedném le. főleg,hogy a sarokba el van dugva rajta egy vindóz faszomtuggya hány is,szükség esetére.de még nem kellett
Én bő tizenkét éve linuxoztam (néha még parancssorral is, pedig már volt grafikus felület, kettő is), de rájöttem, hogy minden valamire való programot windowsra írtak meg, így b@chatom. Azóta eszembe nem jutna....
Agyalok a linuxon, csak az ubuntu is már kezd elbuzulni
A fekete párducot régen sok gépre feltettem de volt egy időszak hogy megállt a fejlesztése
A többi meg még az én egyszerű lelkivilágomnak is túl puritán volt
Ja úgy tűnik elkezdték szándékosan elcseszni, hogy rákényszerítsenek a Win10-re, de az meg nem jó nekem.
Asztali gépemen keveselte a 64Gigás SSD-t pedig csak a win volt rajta, akkor mondtam neki hogy Format C: /f
Olyan fél éve valami elszaródott a w7en nálam
Egyszerű youtube nézésnél is visít a venti és a processzor 70% felé megy pedig az i5 igaz régi de nem gagyi
Újra is pasztáztam új win, frissítéssel anélkül mindig szar
Pedig egy árva nod van rajta, de anélül is zúg
Igen, ezt én is tapasztaltam.
Asztali gépen tuningoltam a procit és néztem a hőmérsékletét, és WIN alatt folyamatosan izzott, rátettem a Linuxot és megdöbbentem mert egyszerűen nem melegedett.
De most már tudja a WIN is. Elég jól felfejlesztették a WIN7-ig az energia managmentet.
Persze néha kiakad a beépített víruskereső, meg a OneDrive, és elkezdi folyamatosan terhelni a procit, én meg lesek hogy nem csinálok semmit és zúg a ventillátor, de ezeket szokták javítani.
A régi compaq evo gépem kb egy órát tovább bírta linuxxal mint a vindózzal
Még film nézés közben is
2006 felé olyanokat tudott a linux amit szerintem a win még most sem
Jaj ne siránkozz már. Direkt szedted szét, nehogy fel kelljen rá ülni, pedig most is balzsamos -3 fok volt reggel.
Amúgy meg én direkt örülök hogy nem lehet motorozni, mert így végre mást is tudok csinálni. Van rá esély hogy tavaszig utolérem maga.
Pedig hidd el.
Lazán bírja az enyém is.
Egész napos munka megy róla akkuról.
Ha takarékosan használom 10-12 órát megy, de akkor már visszaveszi minden teljesítményt, az inkább csak szöveg szerkesztőnek jó.
Eleve 83Wh akku van benne a szokásos 40 valahány helyett, és az újabb procik, főleg a mobil procik max 40W-ot fogyasztanak, de inkább csak a töredékét.
SSD nem fogyaszt, egyedül a képernyő háttér világítása ami fogyaszt, de ugye az is LED és takarékos a régebbi fénycsöves háttér világításhoz képest.
A hozzá adott tápegység készenléti fogyasztása nagyobb mint a laptopé
Régen laptopszervizeléssel foglalkoztam. Nem voltunk hasra esve a Fujitsutól Digital/Compaq/HP meg a Toshiba az isten. Persze nem az olcsó szériásak.
Volt pár IBM de statisztikailag elenyésző mennyiségben, azt sem mondanám rossznak, de asszem már az is kínai.
DELL nem volt a cégnél de az asztali gépeik messzi a legjobbak voltak, én bíznék a laptopjaikban is.
Persze rossz széria mindegyiknél volt és rossz hírű márkánál is előfordulnak jó darabok.
Reggel mindenkinek !!! Bár most úgy néz ki mintha a tegnap esti önmagamat köszönteném de sebaj. A téli motormegvonás ennél sokkal rosszabbakat is kihoz belőlem :-D
otthon linux van,én nem szedném le. főleg,hogy a sarokba el van dugva rajta egy vindóz faszomtuggya hány is,szükség esetére.de még nem kellett