Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mondom hogy homokos vagy,nyugi nem ciki,de az árulkodó hogy két HSz után a faszom érdekel.
Leszögezem bárhogy rimánkodsz NEM szophatsz le.Heteró vagyok.
gratula!!!!!
12 ora vajudas utan, 12.25-kor megszuletett 55 cm-rel es 3340 g-mal
Kiss "Rikárdó Jukundusz Jabba Dzsézönsztetem Leonídász Hektor Kicsirokkó Dzsimbím Mufasa Tökös Zuram Príma" Albert
Ha fagyott a föld akkor szögesgumi, csavaros.... ha csak hó van de nincs betonná fagyva alatta a föld akkor elég a bütykös is.
Hóban milyen gumival lehet jól motorozni? Bütykös gumi alacsony nyomás?
Óhha, akkor most el kell ájulnom

Csak a sport, csak az ezer, a biciklitekkel meg elmehettek anyátok picsájába
Lehet mi vagyunk a hülyék de felénk a 765 több mint a 600
Na persze, jellemző, hogy olyan buziz le aki 600-as nakednél nagyobb motorra nem mer felülni.
Kicsi a faszod és kevés benne a vér. AZ a Te nagy bajod.
basznám bele az ásót aki ilyenné tette
régen(15éve) sokat néztem a tv-t utána egyre kevesebbet, most meg vagy 3 éve szinte semmit
Aha,de attól még maradsz ugyanaz a nyálas homokos kis görcs aki imád idejárni.
Azért a te meg az én iraskèpem közt van némi különbség. Vétek én is, de te egy fèlanalfabèta cigány gyerek szintjèt se ütött meg.
kiskoromban nagyszülőkkel mindig néztem, akkor azért sokkal értelmesebb témák voltak, mint ezek, úgy érzem a híradókból elég is volt ennyi egy újabb tizenx évre
á, már régóta nincs híradó
3 téma van bennük.
Politikai mocskolódás, vagy öndicséret.
Balesetek lehetőleg sok vérrel és szörnyülködéssel.
Meg ilyen bulvár baromságok.
A túllihegés a lényege a bulvár sajtónak.
Miért látsz arcot vagy azonosítót?
enyémen is akadna pár érdekesség néha
Uborka szezon.
Elképzelem mit szörnyülködnének a munkábajárós videóimon
Te se tudsz két értelmes mondatot helyesen leírni.
De bazdmeg!
Ez nem Te vagy ....?
A tankban csak akkor sok a benya ha az lángra kap!
Jah nem nem. Azt csak akkor csinálom meg. Mármint a levágást ha beszerzek előtte egy másik gyári elemet. Ha van olyan akkor megcsinálom amíg nincs addig nem. Tartom magam ahhoz hogy bármit alakítok át azt mindig vissza is tudjam csinálni ha kell.
óvatosan azért...
Erősen gondolkodom azon is. De ez még nem. Egyenlőre csak a színezett burkolat van levéve. Meghámoztam egyenlőre. Legalábbis a nagyját. Tudod azt nem nagy mutatvány. Múltkor is mire kettőt pislogtál már a kezedbe adtam.
Látod látod az új nem mindig jobb. Meg kell maradni a természetes úton képződő formáknál és nem kell hagyatkozni a Kinai fröccsöntők képzeletére. Aztán az nem kopik meg