Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát nem tom, magyar filmesek azért nincsenek jó helyzetben, és mostanában egész vállalható alkotások kerülnek a mozikba, azokért inkább fizetek.
Amcsiknál nincs lelkiismeret furdalásom, de azért a jobbakra ott is inkább beülök, amire meg nem arról mindig kiderül, hogy jobb hogy nem adtam érte pénzt, mert a letöltésre fordított áram is pénzkidobás volt.
Eleve mehetsz 140-nel hisz csal az órád mondjuk az osztrákoknál meg a romanoknál a kombi logannal lassíts, az mér mindenhonnan, menetközben is, de csak akkor kapsz büntit ha meg is állít.
Neha ezert jo, hogy a kis szaros nem tud gyorsan haladni tobbek kozott lehet ezert se kene nekem erosebb motor, mert akkor lehet tobbszor basznek ki magammal........... Se a GTS-sel, se a CBF-fel nem birtam ki, hogy ne csutkagazzal haladjak az autopalyan hazafele.
Ma sem akarok senkivel vitázni, inkább ajánlani akarom, mert nagyon durván az ember lelkébe mászik a képi világ, az az észak balkáni, kora kapitalista Magyarország, amiben egy sehonnai, papírok és egy kurva forint nélküli srác úgy dönt, hogy pár év aranykorért vállalja a későbbi börtön éveket, mert egyszer ebben a nyomorult kurva életben szeretne végre gazdagként, jól élni.

Menjetek el megnézni, bőven többet ad, mint amit egy ember egy mozijegyért vár.
Pár nap azt fent lesz valahol kamerásban.
Mondom: könyvet olvastam, így a rendezésről meg a film hangulatáról nem tudok vitatkozni veled
Nem tudok példát mutatni de ha a hatóság helyébe képzelem magam, és kellően paraszt akarok lenni akkor még magyarázhatnék is egy ilyen büntetést. Ebből indultam ki de ha nincs ilyen ér tuti az infó akkor én sem fogom rendőrautó előzésekor főleg pályán odaragasztani a mutatót a megengedett maximumhoz. mert akkor nem olyan nagy baj 130 helyett mondjuk 135-140-el haladok el a rendőr mellett.
Nem szamit bizonyiteknak, mert nem hitelesitett...
A Zuram meselte, hogy valamerre ment egyszer kocsival, sotet volt mar. Valaki a seggeben volt, de nem elozte meg, kicsit ragyorsitott. Megint a seggebe jott az autoba, megjobban ralepett a gazra. Igy tullepte a sebesseghatart, felvillant mogotte a villogo. Rendor kiszall, hogy ejnye bejnye, mi volt ez? O meg elmagyarazta, hogy nem szereti, ha a kovetesi tavolsagot nem hagyjak meg mogotte... Tul is volt targyalva a helyzet es szep estet kivantak egymasnak...
Pont ez az, hogy filmben nagyon nem így adja elő Antal Nimród, semmi köze az amcsi szarokhoz. A gyerekkorától végig bemutatja hogyan vált egy nincstelen, kitaszított senkivé, hogy hogyan vált az élet császárává végül, végig bemutatja a 6 év aranykort, amikor nagyon futott a szekere és a szép lassú összeomlást is, mindezt nagyon korhű környezetben.

Ha bármi köze lenne egy gyenge amcsi szarhoz, nem szívesen fizettem volna érte, de azt kell mondanom, minden forintot megért, a végétől eltekintve eszméletlen jó film.
Mert a leszart fotó az jobb
Nekem a múltkor utánam fordulat a 3 lábúval...elölről szerintem megvolt a 120, 60-as táblánál, de mire utánam nézett már besoroltam az autók közé akik meg lassan mentek, szóval most már úgy néz ki megúsztam
Kedvenc rendőrsztorimat idén éltem meg a pályán. februárban jöttem haza az Expóról. Azóta is mélyen bánt hogy olyankorra tették. Motoros expó Február közepén. Közröhely. Na mindegy jöttem haza pályán. minuszokban. Fáztam mint az állat. Kb két pihenőt tudtam egyszerre haladni majd megálltam melegedni a dobokon. Akkor áldottam hogy katalizátoros még mindig és meleg mint a dög. Szóval Balatonszabadi pihenőben még megállok. Már erősen rám esteledett. Melegszem. Majd mellém áll a pályarendőr kiszállnak és kérdezgetik ilyen rendőri szigorral hogy "Maga mit csinál?"
én a járó motor mögött a két dobon melegedtem éppen enyhén berogyasztva amolyan "ilyen pozícióban sikerült megfagynom" kiállással. Majd felnézve ki is bukott a kérdés belőlem. "Őszintén mégis minek tűnik"
Aztán jöttek a hülyébbnél hülyébb kérdések.
Hova megy ? -- hát mégis hova este 8-kor -2 fokban pályán motorral, HAZA basszus.
De az abszolút kedvencem az az volt mikor rákérdeztek hogy aztán mégis mennyit bír a masina? Ez ugye egy öngólos kérdés, mert majd pont a rendőrnek ismerem be hogy 5 perc 200 felett jöttem a pályán mert kibaszottul fáztam és siettem hogy haza érjek. De ugye ilyet rendőrnek nem mondom. Válasz annyi volt hogy "Persze a 130-at kényelmesen tartja de ott a mérőműszer ki van skálázva. Azon a 280 még fent van bár annyit kizsírozott szakadékban sem megy a malac. Odapillantott a rendőr majd vissza a társához és elhangzott a mondat. "látod Gyuri mondtam én hogy ezt sem érjük utol"
Biccentettek jó utat kívántak majd elmentek. Én még vagy 5 percig röhögtem egymagamban a hidegben.
Autopalyan mar jobbrol is "eloztem" rendort. Merjen megallitani. Akkor elmagyarazom, hogy parhuzamosan kozlekedem, hisz a kulsoben maradtam es nem vagtam be ele a belsobe es mutassa meg a KRESZben vagy barhol, hogy ez hol szamit elozesnek.
De mivel kocsival 90%-ban szabalyosan kozlekedem, igy nincs problema. Motorral meg nem jarok nagyon olyan helyen, ahol a rendorok gyakoriak, illetve elolrol meg fotozhat, leszarom
Könyvet olvastam, az jó volt. Tényleg elmegy egy átlag amcsi bankrablós filmnek a történet.
Egy példát mutass amikor így büntettek nem tudnak pontosan mérni, nem fognak semmiféle csekket küldeni. Hidd el, nem egyszer előztem meg rendőrautót, az elsőnél paráztam és megkérdeztem nyomozó meg járőr haverokat. Semmi.
Ilyen már régen volt és csak rendszámtalan Simsonnal
Nem játszunk ilyet, mert csúnyán rá lehet faragni. Inkább fizetek 30rugót, mint rám rohadjon a műanyag bilincs.
Főleg hogy a melómnak lőttek ha rendőrségi ügy van, és durván jól fizetnek, hogy nem menjek csődbe bármilyen közúti vétségért kiszabható pénzbüntetéstől.
Nézz körbe van-e hp renew akció valahol
Itt a hibás pár napos készülékeket megjavítják, tesztelik majd eladják gyári garival
Hátha beesik valami jó cucc jó áron
Félig életrajzi film, így kell hozzá állni. Amúgy az autós üldözés benne 100-szor meredekebb, mint bármelyik hollywoodi szar. Nem kellettek hozzá szuper autók, egy dinnyés Audival meg egy ős rendőr Astrával olyat verekedtek az úton és akkor karambollal lett vége, hogy ehhez képest egy amerikai divat film csak ipari tanuló lehet.

A film vége viszont szörnyű béna, de addig zseniális.
"üdvözlöm László, tudja mennyivel ment? Na vegye elő az EU csomagból a vazelint és hajoljon le"
Olyankor végigszalad a te gondolataid között hogy "Most kéne kettő visszarúgni és elkezdeni húzni a gázt mert baj lesz"
Nem tudom pontosan de szerintem az ilyen netre felkerülő fedélzeti videókon van sebesség bár abban biztos vagyok hogy az az Rendőrautó sebessége. Azonban szerintem büntetés alapjául szolgálhat ha 90-es táblánál egy 90-nel haladó rendőrautó videóján előzöm az autót miközben a videón ott virit hogy az előzött jármű sebessége 90. Szerintem ez alapján büntethet.
Ja rendőr mellet én is mindig traffipax határ alatt megyek el
Nálunk nem annyira jellemző, de az osztrákoknál divat ez a sunyi módszer, ki tudja mikor veszik át nálunk.
Cimbik voltak már vegyesek a vélemények hogy valakinek tetszett valaki unta. Nekem nincs még tapasztalatom a kérdéskörben.
Mozgó járműből nem hinném hogy a mi rendőreink mérik a sebességedet. Az a kamera ami benne van a rendszamokat figyeli, nem a sebességet. Nem romániában vagyunk.
nem, de hallottam az interjút vele a rádióban