Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja hát néha olyan olvasói levelek is kikerülnek, abba Levi is beleférne
múltkor vittem ilyen kicsike szünetmentes akkukat pecázni
egyiken az 1méteres led csík van amivel "látunk a sötétben" van olyan amink egy kicsi csík van hogy csak a botokat világítja meg
és van amivel telefon akkut akartam tölteni aztán töltötte egy kicsit és utána nem, azt írta hogy tölti de mégsem.....
szóval nem kapcsolt le de nem is töltötte
Kukac helyett ? mekkora úszó kell ahhoz ?!
teljesen feleslegesen 11v-nál az akku kb semmit se ér
ellenben ha pecázol egy félhalott mtz akkuval akkor jó dolog hogy tölt kisebb feszültség mellett is
Egyes ilyen " kacatok" elvannak látva akkuőr funkcióval , ezért nem töltenek iil. fogyasztanak 11V alatt !
Kivolt ez a hülye?
Miért kéne írjak cikket ? Én tudom mérlegelni hogy mit tudok és mit nem.
Nektek a Szandrával kényszeretek van, hogy megmutassátok a világnak, motorosok vagytok. Cikket kell írjatok meg ilyenek.
Ha cikket ír valaki, az készüljön fe belőle, tudja hogy mit csinál, tudja hogy mit ír.

De ezt ne vedd személyeskedésnek, voltak még idióta újságírók aki nem tudta hogy mi az a 270fokos főtengelyű sor2-es. Mindenki hülye volt csak ő nem. Állítása szerint a dl1000 azért nyomatékosabb mint az AT mert v2, ami amúgy egy sor2-be bújtstott v2...
azt kell értékelni hogy valaki megteszi, így nem kell másik ezer embernek kisérletezni vele..... vagy ha igen nem a nulláról indul
mert láttam már kínai cuccban fullgagyit is és kurva jót kurva jó áron
pl 70 (lehet csak 68 volt)centért vettem 2 amperes kapcsolóüzemű 5v -os tápot telefon töltőnek a kocsiba, és kurva jó
olyan stabil 5 v jön ki belőle hogy a 3000ft-os boltinak se és a bolti már nem tölt 11v alatt ez meg kb 6 voltig tölt(a 6v akkuról még simán tölti a telefont
bele is tettem egy régi kispöcsű nokia töltőbe és már jó pár órát üzemelt
amúgy a több 10 ezres gyári cuccok is mind kínaiak, persze a tervezés nem de attól még a kivitelezés sok esetben elég gané.....

amúgy egy "rendes" szakértői vélemény is hihetetlen kevés esetben nem részrehajló
És most ezzel a lendülettel cáfolom az előző HSZ-em mert mégis válaszolok. Mert amúgy rosszul esik az ilyen piszkálódás. Csak egyetlen egy helyet mutass bármelyik cikkben amit írtam hogy hol említem vagy csak utalok arra hogy én ilyen vagy olyan szakértő vagyok. Mert én nem emlékszem egyetlen ilyen részletre sem. Írj te is, isten az atyám segítek a megfelelő helyre juttatni az elkészült művet.
Levi üzenetét szóra sem méltatom. Nem látom hogy smilét tett volna bele vagy bármit így komolynak tekintem. Éppen ezért nem reagálok rá. Amúgy egyet értek veled Zoli bármikor írhatnának. Senki nem tagadja meg tőlük a publikálás lehetőségét. Nagyon szívesen segítek is benne ha kéri. Én veszem a fáradságot hogy megpróbálom beépíteni megcsinálni működik e majd a tapasztalatokat leírom rendesen úgy hogy van eleje vége közepe. Majd ez felkerül az internetre. Igazából mivel abban én véleményt nyilvánítok már nem védem vagy változtatom meg. Mert az én véleményem. Vitatni lehet beszélgetni lehet de csak azért leszólni mert én írom arra nem reagálok. Mivel én vettem a fáradságot ő meg nem. Van kellő szókincsem hozzá annak ellenére hogy nem vagyok olvasott. Van hozzá kedvem és időm. Hát miért ne tehetném meg.
Irhatnatok ti is.
Legalább lenne színvonal quality és minőség.
Gondolj bele, ekkora szakértelmű emberek írnak cikkeket a hegylakókra...
Megvesz minden szart,hogy utána itt panaszkodja ki magából!Agyrém ez a pali.
Érdekes koncepció - egy új "félokos" készülék....
Kérlek olvass fentebb. Tesztre kaptam egy fillérembe nem került. Megírom a cikket belőle és kész. Ha nincs olyan hülye aki ezzel elbíbelődik és nem jön rá hogy szar. Majd ez nem osztja meg a világgal akkor azok akik nem olvassák az SM olajzós topikját azok ugyan így bele esnek a hibába. És mondom 1000+1-edszer is. Ez nekem egy fillérembe nem fájt.
Mert te is megveszel minden szart... Ott van az olaj topikban a Csabu-féle technika, fillérekből megvan, jól dolgozik és örök, mint a nyomorúság, de neked ebből sem jó az egyszerű...xD
Ez igaz.
De vannak különbségek
Nem mondom hogy megér némelyik különbség annyit amennyit kérnek érte, de akkor is van jobb és rosszabb egy árkategórián belül is
Nem kell félni. Igen körülményes vagyok de ha már belekezdek valamibe akkor csak némi szakmai felügyelet szükségeltetik hozzám Több nem.
Ebből: http://www.gjt.bme.hu/sites/de... nagyjából azt veszem ki, hogy igazad van ha jól értelmezem a táblázatokat, a 10W-40-es motorolaj hasonló a 80W-90-es hajtóműolajhoz sűrűség terén.
Na ezt elbasztam nem fogadtam meg Ini tanácsát, hogy hülyének kell tettetni magam és akkor senki nem akar dolgoztatni
Na most már tudom hogyha meg vagyok a korábban leírt gondokkal kihez megyek segítségért ebben a projektben. :-D
Na kipróbáltam. 14fokon, 20centi szintkülönbséggel, ~2mm vékonyságú PE csövön, és ~0.3mm-es fecskendőtűn, ~30-32másodpercenként csöpög a 80W90 hajtómű olaj.