Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha merülni akarta m kellett bevinnem magammal sziklát mert engem kifejezetten kidob a víz. De a sziklával az ölemben meg kibaszott nehéz bejutni a mélyvízig fulladás nélkül. :-D
Annyira sós, hogy 3 méternél mélyebbre alig tudok lemerülni, egyszerűen feldob a víz.
Nyugodjáááá meg . Majd megtanítollak úszni. Nem kell félni.
A macskák nem szeretik a vizet?
A 250-es MZ-vel is ledörgölök 110-es utazóval, nincs para, asszony meg jön a kocsival, benne a haverokkal és hozza a motyókat a csomiban.
ez nem sós vagy nem sós kérdése, VÍZ
Már csak az a kérdés tényleg hogy lábon vagy tréleren megyek e. Mert azért nem kicsi a táv. Én már Budapestről számolva mondom azt hogy olyan 800 Km sima közúton. Úgy hogy Itthon pályán megy az ember. De az 100-as átlaggal ami nagyon magas azal is 8 órás út. De inkább 14 óra az út pihikel tankolással horvátoknál közúton. Ami azért nem egy gyenge etap. Viszont ha megyünk előre szólok hogyha lábon megyünk akkor hozod az asszonyt hátsó ülésen. Szóval kell a kawa :-D Ha nagyon unja egy-egy szakaszon átveszem de csak rövid etapokra.
Nem kell félni a tenger olyan sós hogy nem merülsz el. Én meg legalábbis ha Laller nem is de akkor is kibaszott jól úszok. Eddig 3-szor volt meg a hosszú átúszás a Balatonon meg 3-szor a rövid. Utóbbi időben nem voltam.
ÁÁÁ biztos nem én voltam. 2 okból is.
1. Nem voltam lent tavaly
2 ha én ugrok seggest akkor nem csak szökőár veszély lesz hanem egyenesen cunami azonnal.
Lali Hasselhoff
úszni nem tudok, de ti igen, szóval majd belétek kapaszkodom :D menjünk!!!!
Mondjuk tavaly láttam egy habtestű rozmárt, aki olyan seggest ugrott, hogy a parti őrség szirénával zavart ki mindenkit a vízből szökőár veszély miatt...mit tudsz erről pajti?
Nemár bazki, egy helyre járunk nyaralni?
Te Laller elárulok egy Tittkot én évek óta járok VIR-re mégpedig Site II részre ott van szállásunk már ávek óta. Zárt udvar minden. 100 méterre part és az márfélre esik a a tömegtől is. De még tö közel van :-) Én le akarok menni jövőre. Vagy lábon vagy trélerrel még nem tudom. Majd az új meló kiadja hogy meddig ér a takaró.
Geri meg a részingpárduc, nincs kedvetek egy Vir-szigeti motoros túrához a nyáron? Nagyon állat hely, lehet búvárkodni meg minden, magyar tulajú olcsó apartman is van, a magyar királyi Zára (most Zadar) 15 km-re van csak, nappal hemzsegés a vízben, este bandázás Zadarban, benne lennétek?
Majd kap egy jutalom falatot, az a biztos, megalapozom a haverságot vele.
Már láttam ám a szemébe hogy hiányol :-)
Nem ! Meguntam. Valamit majd kitalálok az olajzóra. Azóta azzal szarakodok. De nem fr be a rohadt idom alá. Eltartja idomot és nem lehet összerakni a farkát úgy a malacnak. De akkor is megoldom majd valahogy de most felbasztam magam és most biztos nem találok megoldást.
aranyos a Bolhás kutyu
Én bejöttem kicsit mert kezdtem odakint fázni már.
Vigyázzál mert szerte szélyel tép ám csak nagyon sok idő kell neki hozzá mert nyalogatással nagyon lassan megy neki.
Valamikor megnézném azt a Bolhás nevű fenevadat, majd mutass be neki.