Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Dehogy nehéz: én már 3 sörtől is berúgok!
Nehéz berúgni
Kis buzik minek motoroznak?
Már rákerestem van, de nej főz így holnap reggel megyünk ki a "nagy" piarcra. Mustár sárga kabát kell neki.
Egyszer én is voltam már ott
Asszony vett is valami szerencse karkötőt.... nem tudja kiállni jogy ne vegyen valami faszságot ha idegen helyen van
Már 2őtt ittam szevasz!
Adjisten kendnek is!
Nagyon laposakat pislogsz, feküdj vissza, vagy igyál egy kávét
Ez is egy módja a nevelésnek...mármint a motoros srácénak
Megtanulta szerintem hogy ha egy kutya gazdája kér valamit arra érdemes hallgatni.

Egyik ismerősöm vakvezető kutyáját is mindig piszkálják, mert persze cuki labrador, hiába van ráírva meg kér meg mindenkit hogy ne zavarja a kutyát a munkában.
Megharapni nem fogja, de nagyon megnehezítik a kutya dolgát, ezzel pedig a látássérült életét.
Itt vagy Zoli? (Ekecs) Nem tudod van ma is piac az ETO parknál
A krosszokra én is haragszom, de még senkinek nem haraptam meg a bokáját miatta....
Én azt imádtam mikor a szomszédból jöttek ki szervízről a fiatalok. Ilyen bokorugrókk álltak kint az utcán. Én épp álltam be az udvarba. Mondtam is nekik hogy várják meg míg beállok mert most semmi baja a kutyának veletek de ne indítsátok el a motorokat. (Valószínüleg kiskutyaként valami ilyen motor megriasztotta és azóta a krosszokra nagyon mérges) Mondták a suhancok há meg húú nem bánt ez.
Én meg úgy gondoltam hogy szóltam szóval így jártak. Szépen beálltam az udvarban közben ezek berúgták a gépet majd azt látom hogy az egyik gyerek berugókaros lábán a csizba sargát fogja a kutya és nem engedi el. Elindlt ugyanis a masina és már ment is. Srác kiabált bár ugye acélbetétes krossz csizma volt szóval érezte hogy szorít de baja nem lett. Ordított mint a sakál.
Mondta is hogy szóljak rá. Én mondtam hogy állítsd le a gépet azonnal elenged. Azt kiabálta hogy "De olyan nehéz berúgni" . Közöltem vele hogy akkor a kutyával a lábadon leszel kényetelen haza motorozni. Ekkor leállította a gépet. Majd szinte azonnal a kutya elengedte a sarkát és tök büszkén farok csóválva bacammogott a kapun. Mondtam is a srácoknak hogy ezt mondtam , ne indítsd el !!!
Mondjuk inkább azért sikertelen mert akkora zajjal ront be mindig a dzsindszába, hogy nem csoda hogy messziről menekül minden préda, meg kéne tanítani csendben cserkészni.
tacskok is jok
Feleségem régi vizslája megfogott mindent. Patkányt, macskát, nyulat, fácánt....volt hogy a Simsonost is lekapta a motorról
Vizsla egy univerzális vadászkutya. Nyomkeresésre, apportírozásra, felhajtásra is jó, de a nyúlnak is komoly ellenfél, mert kanyarban nagyon jól fordul, és szerintem a rövidtávú sprintje sem olyan rossz. Jobban gyorsul álló helyzetből mint a CBR .
A tiédnek már remekül megy az alkatrész lopás, nagy profi benne. De jót vihogtam, mikor olvastam.

Az enyém a Simson karburátor csente el, szépen ki volt takarítva, pillanatra előfordulok, már hempergette a homokban.
Csak nevettem egy jót és eszembe jutott, hogy egész délelőtt csak türelmesen várt amíg szereltem és nem is játszottunk, úgyhogy inkább elmentünk labdázni, olyan boldog volt, riszált, ugrált, röfögött, rohangált.

Csak figyelem felhívás volt, nem kárt okozni akart, sok gazdának magában kéne keresni az okokat, mielőtt nagyfőnökként ütni kezdi a kutyát...
Adni kell neki guminőt khm gumi csirkét
A vizsla felhajtja az állatot nem megfogja
Kurva sokat tud futni de nemigazán gyorsan
Az agárnak van esélye megfogni a nyulat nyílt téren
Szerintem ezt a csirke rablást minden kutya megjátssza egyszer, ahol hozzáfér a csirkékhez.
Enyém meg olyan szerencsétlen vadászkutya, hogy egy vacak fácánt vagy vadnyulat sem tudott még elkapni, pedig teli van velük a környék, és megígértem ha hoz egyet a fele az övé
érdekesség
öreganyám régi kutyája(lehettem vagy 10 éves akkor) a moslékot imádta, úgy örökölte a kutyát olyan helyről ahol sok disznót tartottak
aztán bele volt szerelmesedve az áztatott kukoricadarába meg a disznótápba
úgy lopkodtam otthonról a tápot, ha már látta hogy keverem a kisvödörbe úgy ugrabugrált mint tengerész a kupi előtt egy 3 hónapos út után
és láncon volt szinte mindig, ha néha el volt engedve akkor is ott feküdt a háza előtt
Nem èrtem az ilyen gyökèr mèrt tart bármilyen állatot.
Ennyi, nem kell napokig büntetni az állatot, nem fogja már érteni, hogy miért történik vele ez.

Régebbi eset, a seggfej tulaj csak vizes moslékon tartotta a kiskutyát, aki ösztönből kifolyólag fehérjére, húsra vágyott, mert alapvetően ragadozó.
Egy kibaszott csikrét elkapott a 150-ből, erre a gazda kikötötte egy utánfutó alá...pár hónaposan.

3 évesen találták meg, a gazda büszkén meséli, hogy kiskora óta oda van kötve és élete végéig el lesz a büntetése, azért az egy kurva csirkéért, amit a tápanyag hiány miatt lefojtott.

Komolyan, olyat basztam volna az öreg fejébe, hogy beszakítom a száját mindenestől, az ostoba gyökérnek. De nem lehet, mert jajj az ember...

A kutya el lett véve, a szar kajától kifejletlen, alultáplált, beteges volt, szocializációja egy 2 hónapos kiskutya és egy minden feladott, beletörődött aggastyán keveréke.

És mennyi kutya éli le így az életét, mert senki nem veszi észre...
Rájössz Lala ha lesz gyermeked. Ha meg unokád akkor meg pláne.
besza-behu elképzeltem ahogy komótosan ropogtatja a Suzukit a boxer

Ilyenek voltak, de már leszokott róla szerencsére.
Mondjuk azt nem mondom hogy megkomolyodott, mert ez vizsla, és állítólag 6-8 éves koráig erre nincs esély.
Nem az a gond. Ha visszamegyek, mindig megoldották, de benzin, idő, magyarázkodás, a tökömet, kinyomtattam 10 perc alatt és összeraktam a bútort még aznap.