Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szép jó estét motorosok ! Badacsonyban esik egyáltalán nincs strandidő assza meg a murva élet ! ! De majd jön a március !!
Az Adria?
Azért nem ártana előtte medencében tanulni, mert gyakorolhatod a vízi mentést
Lényeg hogy alsó testtel kell fogni a motort, nem a kormányba kapaszkodni.
Erre való a csúszásgátló a tank oldalán.
dec közepe
Jut eszembe uccsó extra vizsgád mikor lesz. Mintha azt mondtad volna hogy van még egy.
december vége, vagy január eleje
Viszont szemüveg ... Tudod te. :-)
Tudom. Pl Türnitzre ha sikerül mennem akkor téged max utasként hívnálak el. Tudom hogy jól mész de ott tempó lesz csapatban. Amibe ne akarlak belehajszolni. Nem 200 de stabil 160 utazó szoros zárt alakzatban. Amit bár egyfelől tudnál. De az eszed a gondolkodásmód nem engedné.
én előre szólok mind nem megy, szeretném végre letenni a szemüveget , és végre nem csak Pink cukorkára költeni
Ahogy gondolod. Nekem jövőre elég sok tervem van de majd a takaró hossza megmondja mennyi jön létre belőle. Szeretném megnézni a magas Tátra útjait és Türnitzet is meg ugye Horvátország. Ami azért így egész jól hangzik de ezt finanszírozni is kell valamiből. Szóval majd kiderül mi lesz meg és mi marad ki.
lotus cleaning megoldja, kein problem, de csinálhatunk belőle motorcsónakot is a mamiban
Behozni tuti nem akarod. Sós víz + fém nem szerencsés
Ezt meg úszta jó helyen ès időben volt az angyala.
majd Zümiről integetek vagy bemegyek vele , úgy nem félek
Geri, túlkomplikálja, hagyjad. Mi megyünk búvárkodni, ő a lábmosóból figyel addig.
Így van. Megmutatjuk hogyan kell aztán megyünk veled nehogy bepánikolj. 4 percel később már megy egyedül is.
Mér ha van papír a zsebemben akkor nem fulladok meg ?
Két vizimentő mellet már majd csak nem fulladsz meg és úszni megtanulni 2 perc, onnantól már megy magadtól is.
igen?papír ?
Pfff ne már megint kezdi. Mi kell hozzá vizilabdázó ? Voltam én is vizimentő ne izgulj. :-D
nem te fogsz, meg xy, hanem képzett ember :)
Félig a Balatonon is laksz szóval kénytelen leszek megtanítani téged úszni. Mert ez így tarthatatlan :-D
nem hát, fürdeni sem szoktam , csak nyalogatom magam

de szeretem, csak nagy vízben félek , de ha van alattam gumicsónak, vízibicikli, bekapcsol a racing mód nem vicc