mennyi esély van arra hogy ezt(vagy ehhez hasonlót) a komódot megcsinálja a gyártó fordítva? tükörképe is kellene 1-1 db
mondjuk én olyan 0-1% esélyt adok.....
felírtam vagy 4 féle dolgot aztán semmi se lett belőle
mosogatógép tabletta lett egyedül vásárolva, azt meg nem is akartunk de jó árban volt és megvettük ami elfogyna 2020ig
Pont ez a lényeg, önállóan eldöntheti hol akár heverészni, ha fázik, van száraz, szél és eső védett helye behúzódni.
De tudod mennyi kutya van új kibaszva a láncra, hogy az ég világon semmi védelme nincs? Nyáron egy kurva árnyéka nincs, télen meg ott fagy ki a lélek belőle.
Mondom, ha nem követték, el sem hinnétek mi zajlik, bármelyik kutya szívesen lenne nálatok.
ez egy lófasz fekete péntek, épp délelőtt nélztem hogy kb alig van-volt cucc jó áron
amit kinéztem gps-is valami 3 ezerel volt olcsóbb mint máskor, ennyiért meg kapják be már csak azért se veszek
nekem a bull is kint feküdt szinte mindig a füvön, pedig annak kicsi a bundája
volt hogy hófehér volt a fű a dértől csak ott nem akol a kutya feküdt
aztán lehet csak lusta volt bemenni a házába az képes volta lépcsőn úgy aludni hogy a feje lefelé lógott, az kb ott lerogyott amikor úgy gondolta hogy álmos és aludt pár órát, még a sziklakertben is vagy épp ahol volt
mondjuk én olyan 0-1% esélyt adok.....
eBay ről.Nem pénteken.
És hétfőn szerszám nap a Lidl Ben.
mosogatógép tabletta lett egyedül vásárolva, azt meg nem is akartunk de jó árban volt és megvettük ami elfogyna 2020ig
Picit szurkes-kodos.
De tudod mennyi kutya van új kibaszva a láncra, hogy az ég világon semmi védelme nincs? Nyáron egy kurva árnyéka nincs, télen meg ott fagy ki a lélek belőle.
Mondom, ha nem követték, el sem hinnétek mi zajlik, bármelyik kutya szívesen lenne nálatok.
amit kinéztem gps-is valami 3 ezerel volt olcsóbb mint máskor, ennyiért meg kapják be már csak azért se veszek
sőt igazándiból az első 2 évben nem is nagyon kezdte el a feszegetést
volt hogy hófehér volt a fű a dértől csak ott nem akol a kutya feküdt
aztán lehet csak lusta volt bemenni a házába az képes volta lépcsőn úgy aludni hogy a feje lefelé lógott, az kb ott lerogyott amikor úgy gondolta hogy álmos és aludt pár órát, még a sziklakertben is vagy épp ahol volt