Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

elég fura is az az elmélet, hiszen a semmiből nem lesz valami
És ezek pici dolgok ! Ép tegnap olvastam hogy cáfolják a világegyetem ősrobbanás változatát is ! A világegyetem keletkezését már sokadjára ! Milyen pici pontok vagyunk mi ehhez a mi problémáinkkal ?!
Ez rám sosem lenne igaz, állatot nem szeretek bántani, sokkal többre becsülöm őket, mint az embereket.
Valamiért a nickedről ez a kedves kis mese jut eszembe amit megannyiszor játszottam le a gyermekeimnek akik magukba itták a tanulságait: http://youtu.be/vLOpwkQ7u4E
Csak akkor egzakt ha minden fél elismeri a fizika, kémia és hasonló marhaságok törvényeit.....amennyiben nem akkor rögtön van miről vitázni.
Nemtom Sanyikám, itt szoktunk vitatkozni munkáról, fegyvertartásról, cigókról, mindenről...de motorszerelésben van igen-nem, meg működik-nem működik, On-Off, szóval ott nem nagyon van árnyalat, az egy exact tudomány.
Vitatkozni bármin és mindig lehet ha van rá partner.
Min lehet ott vitatkozni egyáltalán?
Basszus mi megy a szerellő totyikba megint... nem èrtek semmihez ez a legjobb.
Ja a motorszerelés topikba szántam csak ide sikerült ! Tévedtem , mint meg annyiszor !
Én is érzem de most legalább nem én vagyok az egyik oldal. Várja Laller most kispadon ülök mint te szóval figyelek veszedelmesen mert innen ritkán látom az eseményeket :-D
Feszültséges érzek az erőben...már megint vita van?
Aztat én nem tudom de az enyém is olyan és kurva jó ez a fék én kibaszottul imádom.
Ezzel elkéstél egy picit ! Kevés a ram a pc-be m vagy gyenge a net ?
Látod hogy a hülyékre is szükség van , mert így megdöglik a buli !
És ezt a Honda orvosolta az XX-en található fékrendszerrel ! De miért ? Okos MAMI-sok kérném a választ ! ?
És most keressünk valami mást , mert nagy a tanácstalanság !
Engem meggyőztél !
radial piston aircraft engine
Csillagmotor baszod,ott van.

Magyarul.Ha már homár.

https://hu.wikipedia.org/wiki/...
Tehát nevezi több féle képen , csak csillagnak nem , noha a szerkezet egy eleme megegyezik vele ! Szerkezetileg csillag mindkettő , de ha tételként húzod , másról kell hogy beszélj !
Csillagmotor a neve, annak is csak már nem tud mibe belekötni Ekecselek sporttárs.
Ha jól emlékszem 5 hengert lehet optimálisan egy síkba rakni, ha több van, pl 9 akkor már eltolják.
A lenti fotó meg egy szép példája a több soros csillagmotornak.
Persze kb. semmi értelme manapság, mert egy gázturbina nagyságrendekkel egyszerűbb és sokszorosan nagyobb teljesítményű.