Minek kellenek ilyen marhaságok a motorokra? A gyárból tökéletesen üzemképesen jön ki, annyira felesleges ez a sok extra bizbasz rá, homár karbon matrica, meg hasonlók.
mostanában ez a kis joy a divat, nekem a régi jobban tetszik
meg csiga lassúak, se füstöltetni nem lehet a gumikat se gyorsan dolgozni
régen a vasútnál a kis 1 tonnás is úgy kapart a betonon mint egy 400 lovas ferrari
Napot urak és Ekime!
Tegnap éjszaka Siófoktól Bonyhádig 90 km-t jöttem 45-tel, mert olyan köd volt, hogy 5-8 métereket lehetett csak tisztán látni, a többi csak balladai homály volt.
Thalia meg is volt szeppenve, mert 100 alatt nem nagyon megyünk országúton, most meg 4.-ben majdnem alapjáraton kóricáltunk csak.
A napokban ki is kell köhögtetni, kormolni, megrúgatom valahol rendesen.
Azért arra roppant mód ügyelj, hogy nehogy megerőltesd magad! Volt egy kollégám neki volt az az okos mondása , hogy :" Inkább a dugásba szakadjon meg mint az emelésbe !"
Milyen igaza volt !
Köszi bölcs Sámán! Délutánra kell a pörgés melóra, de holnap itthon leszek. Itt most sütik a nap de estére nagy zuhét jósolnak így asszem ma sokkerekűvel menek melózni.
Jó duma ez a versenycross
Van hobbicross meg túracross is?
A nők bénák, az asszony se tudta berúgni a 400ast, nekem ment úgy is hogy a másik motoron ültem és szemből berúgtam
Azért az enyém lábizom nem téveszt a vasajtót kirúgtam tokostól pedig körbe volt purhabozva meg ékelve
Tesom kapott exetol valamifele versenycrossmotort anno. Egyszer szo volt rola, hogy mennek ki a hatarba, de meg ex nem volt itt, de tesom eloszedte a garazsbol a motort. Probalta berugni, nem ment. Akkor mar az en "kocsog" exem is megprobalta. Semmi. Megjott tesom pasija, mergelodott, hogy a hulyegyerekek megszivattak benzinnel. Probaltak betolni, semmi. Vegul kocsival kellett vagy 1 km-t huzni mire a gepezet vegre mukodesbe lepett
Idiotak.
http://www.shox.hu/cikkek/majd...
Szia neked is!
meg csiga lassúak, se füstöltetni nem lehet a gumikat se gyorsan dolgozni
régen a vasútnál a kis 1 tonnás is úgy kapart a betonon mint egy 400 lovas ferrari
szóval a nagypályás játék kizárva
Tegnap éjszaka Siófoktól Bonyhádig 90 km-t jöttem 45-tel, mert olyan köd volt, hogy 5-8 métereket lehetett csak tisztán látni, a többi csak balladai homály volt.
Thalia meg is volt szeppenve, mert 100 alatt nem nagyon megyünk országúton, most meg 4.-ben majdnem alapjáraton kóricáltunk csak.
A napokban ki is kell köhögtetni, kormolni, megrúgatom valahol rendesen.
Milyen igaza volt !
Van hobbicross meg túracross is?
A nők bénák, az asszony se tudta berúgni a 400ast, nekem ment úgy is hogy a másik motoron ültem és szemből berúgtam
Azért az enyém lábizom nem téveszt a vasajtót kirúgtam tokostól pedig körbe volt purhabozva meg ékelve
Idiotak.