Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Minek kellenek ilyen marhaságok a motorokra? A gyárból tökéletesen üzemképesen jön ki, annyira felesleges ez a sok extra bizbasz rá, homár karbon matrica, meg hasonlók.
Hy ! A kinai szarokról is volt tegnap szó ! Itt egy szösszenet !
http://www.shox.hu/cikkek/majd...
Uuuuuuuu a racing-párducról megfeledkeztem, ebbő baj lesz more!
Szia neked is!
én már nem is számítok?
Gondolom van pár debil, akik kiléphetnének eléd ott a munkahelyen.
Biztonságtechnikailag nem jó ha gyorsan mennek sok a melós a gépek között akik könnyen leléphetnek a közlekedő emelőgépek közé.
mostanában ez a kis joy a divat, nekem a régi jobban tetszik
meg csiga lassúak, se füstöltetni nem lehet a gumikat se gyorsan dolgozni
régen a vasútnál a kis 1 tonnás is úgy kapart a betonon mint egy 400 lovas ferrari
hát evvel a csutka kis pöccsel a megyei harmad osztáyba se férnék be
szóval a nagypályás játék kizárva
Napot urak és Ekime!
Tegnap éjszaka Siófoktól Bonyhádig 90 km-t jöttem 45-tel, mert olyan köd volt, hogy 5-8 métereket lehetett csak tisztán látni, a többi csak balladai homály volt.
Thalia meg is volt szeppenve, mert 100 alatt nem nagyon megyünk országúton, most meg 4.-ben majdnem alapjáraton kóricáltunk csak.
A napokban ki is kell köhögtetni, kormolni, megrúgatom valahol rendesen.
Ezzel könnyű emelni.
Úgy állj a munkához, hogy más is odaférjen
Mar ertem, hogy ini-nek mi baja az idei Black Friday-jel. Jelenleg labdaba se rughatsz, mi?
Alapvető munkavédelmi tétel: "dolgozz keveset, nem ér baleset!"
Azért arra roppant mód ügyelj, hogy nehogy megerőltesd magad! Volt egy kollégám neki volt az az okos mondása , hogy :" Inkább a dugásba szakadjon meg mint az emelésbe !"
Milyen igaza volt !
Endúrókban volt néha ilyen kifejezés hogy verseny endúró, mondjuk ennek se sok értelne van, max hogy ezek voltak a,könnyebbek
akkor ventúra....vagy adventúra
Az ott van wazz.
Meg túra....
Uccajit kihagytad!
Fogalmam sincs mit takar, nem nagyon ultem meg ilyenfeleken, csak akkor igy volt meghatarozva a faszi reszerol
Köszi bölcs Sámán! Délutánra kell a pörgés melóra, de holnap itthon leszek. Itt most sütik a nap de estére nagy zuhét jósolnak így asszem ma sokkerekűvel menek melózni.
Jó duma ez a versenycross
Van hobbicross meg túracross is?
A nők bénák, az asszony se tudta berúgni a 400ast, nekem ment úgy is hogy a másik motoron ültem és szemből berúgtam
Azért az enyém lábizom nem téveszt a vasajtót kirúgtam tokostól pedig körbe volt purhabozva meg ékelve
EGÉSZSÉGEDRE nedves motorostárs ! Itt Badacsonyban süt, illetve világít, délkeleti szél fúj , és kemény + 9 fok van ! Nem az a kimondott strandidő !
Tesom kapott exetol valamifele versenycrossmotort anno. Egyszer szo volt rola, hogy mennek ki a hatarba, de meg ex nem volt itt, de tesom eloszedte a garazsbol a motort. Probalta berugni, nem ment. Akkor mar az en "kocsog" exem is megprobalta. Semmi. Megjott tesom pasija, mergelodott, hogy a hulyegyerekek megszivattak benzinnel. Probaltak betolni, semmi. Vegul kocsival kellett vagy 1 km-t huzni mire a gepezet vegre mukodesbe lepett
Idiotak.