Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mert van pincéd...
Jó, de akkor miért mindig a pincémbe folyik az utcáról a víz?
Amíg élek a két zöld 40 éves marad.
Igen vannak feltételezések.
Lehet az is lehet feltételezés, hogy Osztrák hegyimanók mozgatják a napot az ég kupolán.
Viszont egy elmélet attól lesz megalapozott, hogy a benne foglaltak alapján meg tudod jósolni a jövőt.
Vagyis ha fellövünk egy rakétát és nem ütközik az említett kupolának akkor a feltételezés megbukott.
Ellenben Newton elmélete aki azt mondta hogy ezek gömbök amik egymás körül keringenek, igazolódott, mert kiszámoltuk és tényleg úgy mozognak.
Aztán jött Einstein és azt mondta szar van a palacsintában mert egész jól ki lehet számolni, de nem teljesen pontosan, ő meg mondott egy másik feltételezést amivel sokkal pontosabban lehetett kiszámolni a planéták mozgását, és azóta is minden feltételezése mérésekkel igazolódott, még az is amiben tévedett
Einsteint megcáfolni még senkinek sem sikerült, csak bővíteni az elméletét. Szóval ha valaki hoz egy jobb egyenletet, akkor megdől, de addig ez az elfogadott.
Azzal hogy az úr megteremté a világot 6 nap alatt csak az a probléma, hogy az égvilágon semmit nem lehet ebből kiszámolni, nem lehet megmondani mi lesz a jövőben, ennél fogva egy elég szar elmélet mert nem jó semmire, ellenben elég jól lehet hinni benne, meg mesének sem rossz.
vannak faszák, egyik méhész haver vett egyet valami 70 felé volt, fújt kerekekkel, a 150+ kilós mézeshordót simán vitte a homokos úton
amúgy nem a teret meg a sebességet kellene feszegetni, egyszerűen csak az idővel kellene valamit kezdeni
mert ugye bárhová el lehet jutni ha van elég ideje az embernek
Nem,a mai modern gyártmányok szarok.
mármint nekem a család eszi az idegeim
pl ez a polc igazándiból egy darab szar, kb semmire se jó és nem is tetszik nekem, de a gyereknek a szarjait erre ki lehetne tenné és jó lenne a videózáskor háttérnek
bár azt se értem igazán miért nem teszi ki a zöld háttére a polc képét és ingyen meg is van az egész......
És mit mondott Janeway kapitány az idoutazasrol?
Megint molnárkocsit veszel?
Nézd én is építek egy fénysebességnél gyorsabb térhajtóművet, de lassan készül

A nagy bumm előtt nem volt semmi, mivel nem létett előtte.
Furán hangzik, de az Einsteini egyenletek ezt dobják ki, és eddig mindig beigazolódott, hogy passzol a valósághoz.
Ugye a TÉR az IDŐ, és a TÖMEG összefügg.
És nem úgy hogy ha jó az IDŐ akkor a TÖMEG lemegy a TÉRre.
Hanem minél nagyobb a tömeg, az idő annál lassabban telik. Márpedig végtelen tömegsűrűség, végtelenül lassú azaz álló időt jelent.
Kerekperec,kurva javító.
Nekem is,de én nem mondhatom kerékpárra hogy qurvaranemerdekel.Mosolyogva bologatnom kell.
fából még esetleg csinálnának, de nem volt lekes a csávó, azt mondja bútorlappal nem szarozik ennyit
fa meg nem kell egyrészt drága másrészt meg nem akar a család "hagyományos" cuccot
csak az idegeim eszik ezekkel a szarokkal is
Ilyen francot egyediben kéne csináltatni.
Esetleg a max city,Ben Jo drágán.
A színt se tudom így kép alapján.
hasonló
és hozzá színben-méretben passzoló ilyesmi polc
az a lényeg többféle szélességű vastagságú helyek legyenek a polcon
Ilyen sötét wenge kell?
egy polc kellene meg 2 komód, de eddig még olyat se találtunk ami színben passzolna, ráadásul formailag se az igazi az összkép
pl kettő olyan mint ami a képen van tök bénán néz ki egymás mellett, ami csak fiókos meg kevés (térfogatilag)
szóval nem egyszerű ez kérem......
amúgy egy nagyobb dizájnosabb falipolcot magyarországon nem kapni, itt nálunk úgy néz ki nem divat a polc, csak a hitván kis szarok vannak divatba
Ezaz,sose az kell amit kitalalok két hónappal ezelőtt.
amúgy millió féle fajta bútor van , de olyan ami kellene abból nincs
kösziiiiiii!
akkor ismét megoldódott egy probléma, nem kell érte menni
Szinte semmi.
Ha lapra szerelt küzdhetett egy adagot és atfurhatod a behuzok furatait.
Esetleg előrelátó volt és lehet jobb-balosban összerakni de az nagyon kevés gyár csinálja.
Ha egybevan akkor tényleg 0%.
Talán 2000 es szériát ha veszel.
Kábelbarát!
Annak már régen.
Na akkor annyi a nyugalomnak.