Erről beszélek, ilyen a jó kutya. Enyém is megérzi ha szar napom van és már riszálva hozza is a játékot, még a botot, házat, falevelet, diót, teszi a lábamra. Olyanok, mint egy stressz felszívódását szőrgolyó, meglátod és megnyugszol...aztán meglátom az embereket és megint ideg vagyok.
Nem tudom neked ezt körülírni. De lehet egy kutyával ... egy úgy szociálizálódott kutyával beszélgetni. Figyel rád ha beszélsz hozzá. Gebeggyek meg néha még válaszol is. De kimész hozzá és valami érdekes van az udvarban akkor mutatja veszettül hogy mit talált. Ha lebaszod de jogtalannak érzi akkor visszapofázik vagy bosszúbol szigorúan egy piros virágot irgalmatlan.ul megeszik. Tehát szerintem lehet vele komunikálni.
Nálunk a Bolha nem tud olyat csinálni hogy igazán mérges legyek rá. Arról a kutyáról beszélek aki míg fater a motor balesete után fater mellól kb fél évig nem mozdult el arra nem lehetek mérges. Soha nem hagyta magára 10 percnél tovább. Minden cuccát a bejárati ajtó köré hordta az idő alatt. Pokrócot még a kenyerét is. Mindent. Nem jött előre a kapuhoz még a póstás miatt sem mert vigyázott apámra. Leült mellé az ágy elé és beszélgettek. Kibaszott jó volt látni. Hogy lehetnék ilyen után rá mérges.
Meg van a módja a nevelésnek és a büntetésnek.
A hó meg az eső csak a bunda felső rétegét éri.
Ha nyakon öntöd és átázik akkor pont a hőszigetelését nyírod ki, ha meg nem, akkor mégis mitől fázna?
Bp-en több is van, írj rám privátban és én tolmácsolom a helyzetet a megfelelő emberek felé. Pontos, vagy jól közelítő címek kellenek, ki fognak menni és megnézik. Ha lehet elhozzák a kutyát, ha gyökér seggfej a tulaja akkor máshogy oldjuk meg. Írj rám, kérlek!
Bazzeg, azért hidegbe vizesen, nagy rohadék vagy te.
Én is vertem meg nevelő célzattal amikor nem volt más mód. Kapott vizet is a nyakába, de azért durván meg tudnak fázni így ők is, mert nem szigetel a bundájuk.
a képességeinken túl nem látunk(vagy csak egy nagyon kicsikét), emiatt vannak olyan tények amiket feltétlen elfogadunk mert képtelenek vagyunk másképp gondolkozni
Egyetértek, bár azt is nézném hogy aljasságból, vagy csak tudatlanságból követte el. Azt utóbbiakat én közmunkára ítélném.
Az aljasságból állatkínzók pedig az emberekkel sem jobbak.
Nyugatabbra rájöttek, hogy nem azért kell börtönbe zárni az állatkínzókat mert jaj szegény kutyimutyi, neem, azért mert az ilyenek az emberekkel is erőszakosak, és elég nagy eséllyel már követtek is el ember elleni erőszakot is, tehát eleve a börtönben a helyük.
nem mondom hogy vegyél, azt mondtam vannak jók
avval hordja a kaptárakat is ami igazándiból nem túl nehéz, a mézeshordó az már tud lenni akár 180 kiló is és azt is elviszi vele
Így is van. Egyéni tudósok lehet hogy túl pökhendiek, és elfelejtik ezt, de a tudomány összessége kikompenzálja ezt.
Életképtelen elmélet nem tudja megvetni a lábát, mert hiába nagyhatalmú a tudós aki törvénybe foglalta az egyenletet, ha az ágyú nem találja el a célt mert rossz a számolás, akkor az nem ér semmit.
A hó meg az eső csak a bunda felső rétegét éri.
Ha nyakon öntöd és átázik akkor pont a hőszigetelését nyírod ki, ha meg nem, akkor mégis mitől fázna?
Én is vertem meg nevelő célzattal amikor nem volt más mód. Kapott vizet is a nyakába, de azért durván meg tudnak fázni így ők is, mert nem szigetel a bundájuk.
Az aljasságból állatkínzók pedig az emberekkel sem jobbak.
Nyugatabbra rájöttek, hogy nem azért kell börtönbe zárni az állatkínzókat mert jaj szegény kutyimutyi, neem, azért mert az ilyenek az emberekkel is erőszakosak, és elég nagy eséllyel már követtek is el ember elleni erőszakot is, tehát eleve a börtönben a helyük.
avval hordja a kaptárakat is ami igazándiból nem túl nehéz, a mézeshordó az már tud lenni akár 180 kiló is és azt is elviszi vele
Életképtelen elmélet nem tudja megvetni a lábát, mert hiába nagyhatalmú a tudós aki törvénybe foglalta az egyenletet, ha az ágyú nem találja el a célt mert rossz a számolás, akkor az nem ér semmit.