Teljesen tudatlanul megszólsz másokat mert nem pont úgy csinálják mint te.
És igen, azért nem kopik a fényezéses mert szarul csinálod. Terpesztesz a motoron mintha chopper lenne, de az a te bajod, valószűnüleg amúgy sem motorozol úgy hogy szükséged lenne a plusz stabilitásra és irányíthatóságra.
Meg sem szólaltam ! Na nem azért mert letiltasz , sőt kérlek rá ha idáig fajul akkor ne csak így -úgy hanem véglegesen tiltsál a picsába ! Azt tesz mindenki a szarjára amit csak akar ! Én ilyen faszságok nélkül is elboldogulok valahogy a szarommal , és még egyiknek sem koptattam el a tankját ! Biztos szarul csinálok valamit , de tanulni képes vagyok majd ellesem hogyan is kéne jól gépészkedni !
Namost egy Hondánál nincs is mit variálni ezzel, mert egyszerűen jó.
De nézt meg ezt: https://www.sportmotor.hu/foto...
Ha egy vazelines tégely lifegne az orrom előtt én is megvenném a kínait
Féktartály jó a gyári.
Ez a matrica azért van hogy ne a fényezésen sikáld a térded, amitől egy idő után ronda lesz a tank.
Ezen felül nyilván jobban tapad, azaz nem csúszkál rajta a térded, ami meg nem hátrány. Megvagyok nélküle, de már nekem is látszik a kopás, szóval fogok rá tenni.
Az meg hogy az ember nem a WC ablakról szedi le az üvegfóliát és teszi át a motorra, hanem valami normálisat akar, az olyan nagy baj?
Bár ha megint elkezded magyarázni hogy a csillagmotor nem is csillagmotor, mert találtál másik elnevezést is, akkor letiltalak a picsába
persze ez ilyen egyszerű is lenne..... csak nem abban a világban amikor ha csak sétálsz nem futsz akkor máris 10 ezerel kevesebb a fizetésed
pl van olyan munkaállomás ahol a gép dolgik x percet addig a kezelő csak nézi, vagyis nem nézi mert épp hegeszt a gép
eddig ültek addig az x percig, mostanában a székeket is összeszedték hogy ne üljön, aki bárhol ül az már kapja is a kevesebb fizetést
a sunyi humán kamerák meg jegyzetelnek ki mit csinál vagy nem, és fizetés előtt dugdossák a főnök kezébe a jelentéseket
Nem tudom, tobbet erne az eletem, mint a kibaszott termeles es ketszer is korbeneznek ott, ahol ezek a szarok jarkalnak.
Egyik hulye soforunk anno idiota volt ertelmezni egy nemet cegnel a terkepet, amit kapott. Aztan fel volt haborodva, hogy egy daruval utkozott es fater az okozott kart vele fizetette ki. Lattam a terkepet. Ha en tudtam ertelmezni, neki is kellett volna tudnia...
igazándiból nem a bambaság miatt van a legtöbb baleset hanem azért mert
-túl szűk a hely
-túlságosan felpörgetett a termelés
aztán mindenki rohan kapkod+ mindehol van minden
kb az összes gyalogos közlekedési út targi ösvény is, + pár belógó daru stbstbstb
persze ha ellenőrzés várható akkor vissza van fogva a termelés mindenki elfér mindenhol, de csak akkor
nálink már felszereltek szines lámpákat 2oldalra csík előre-hátra(irányváltótól függően világít) kerek fény
a targi elé világít 3-4 méterre
teszt, hátha kevesebb a gázolás
Egészségükre, költsék csak a pénzt ilyen faszságokra. Én 15 éven át kb minden pénzemet eltankoltam a csotrogányaimba, sose vettem rájuk semmit, esetleg olajat meg új gumit, minden más lényegtelen.
Amig van kereslet a sok csilli-villi faszsagra, addig gyartani is fogjak oket. Nem mindenki olyan egyszeru, mint mi nevakard megerteni a tobbieket, nem fogod, ahogy Ok se minket
Van egy két hasznos motyó, de ez a karbon, meg monster matricázás, ez nagyon ciki. De ez egy olajtartály akart lenne, ami linkeltél...mitől is nem volt jó a gyári valakinek?
Húúú ! Halkan mondjál ilyeneket mert a tank oldaltapaszért vérre mentek emberek , én meg a picsába , ahova küldtek , mert az nagyon fasza kis rücsi , és térddel sokkal könnyebb így irányítani , tartani a motort , és nem is értettem hogyan boldogultak eddig nélküle ! ?
És igen, azért nem kopik a fényezéses mert szarul csinálod. Terpesztesz a motoron mintha chopper lenne, de az a te bajod, valószűnüleg amúgy sem motorozol úgy hogy szükséged lenne a plusz stabilitásra és irányíthatóságra.
De nézt meg ezt:
https://www.sportmotor.hu/foto...
Ha egy vazelines tégely lifegne az orrom előtt én is megvenném a kínait
Ez a matrica azért van hogy ne a fényezésen sikáld a térded, amitől egy idő után ronda lesz a tank.
Ezen felül nyilván jobban tapad, azaz nem csúszkál rajta a térded, ami meg nem hátrány. Megvagyok nélküle, de már nekem is látszik a kopás, szóval fogok rá tenni.
Az meg hogy az ember nem a WC ablakról szedi le az üvegfóliát és teszi át a motorra, hanem valami normálisat akar, az olyan nagy baj?
Bár ha megint elkezded magyarázni hogy a csillagmotor nem is csillagmotor, mert találtál másik elnevezést is, akkor letiltalak a picsába
pl van olyan munkaállomás ahol a gép dolgik x percet addig a kezelő csak nézi, vagyis nem nézi mert épp hegeszt a gép
eddig ültek addig az x percig, mostanában a székeket is összeszedték hogy ne üljön, aki bárhol ül az már kapja is a kevesebb fizetést
a sunyi humán kamerák meg jegyzetelnek ki mit csinál vagy nem, és fizetés előtt dugdossák a főnök kezébe a jelentéseket
Egyik hulye soforunk anno idiota volt ertelmezni egy nemet cegnel a terkepet, amit kapott. Aztan fel volt haborodva, hogy egy daruval utkozott es fater az okozott kart vele fizetette ki. Lattam a terkepet. Ha en tudtam ertelmezni, neki is kellett volna tudnia...
-túl szűk a hely
-túlságosan felpörgetett a termelés
aztán mindenki rohan kapkod+ mindehol van minden
kb az összes gyalogos közlekedési út targi ösvény is, + pár belógó daru stbstbstb
persze ha ellenőrzés várható akkor vissza van fogva a termelés mindenki elfér mindenhol, de csak akkor
a targi elé világít 3-4 méterre
teszt, hátha kevesebb a gázolás