Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jaa, engem ez nagyon kikapcsol; imádom, ápolgatom, elromantikázgatok vele
Egyszer számold össze éves szinten hány órát töltesz mosogatással, törölgetéssel, simogatással, meg fogsz lepődni mennyi mást lehetne csinálni helyette vagy mennyi szabadidőd szabadul fel.
rémes, mi?
azaz nyalogattam
"egy hete nem tisztogattam"...
dehogy, minden okés; egy hete nem tisztogattam, aztán most megtörtént a dolog végre ; ennyi vizsga után; de jön a következő még decemberben is , mint azt tegnap megtudtam
Elestél?
Kicsit túl van misztifikálva ez.
50 éve az öntöttvas hengerfej, meg a rossz termikus tervezés és a silányabb anyagok miatt nem bírták.
Opelem volt szétkapva, 300-nál még gyári méreten volt a dugó, gyűrű, henger.
Főtengely csapágyak is jók voltak, csak ha már ott jártunk kicseréltem.
Soha nem szórakoztam melegítéssel, csak annyi, hogy nem nyomtam padlót az utca végéig.
szted? ( 200 kilós, és pink)
motorral sem szabad, se semmivel :)
A hajtókart jobban félteném, de nyilván a henger és dugó+gyűrű is jobban sérül. A elindulva melegítős történetet az euro szabványok miatt kezdték terjeszteni mert a katalizátor csak megelen égeti el a károsanyagot és ugye ezért kell minél hamarabb felmelegíteni mert amúgy magának a motornak pont ugyanúgy árt mint 50 éve.
Te cica, Te mit is nyaltál egyet éppen?
Nem szétesni fog, csak aránytalanul nagyobb a kopás ilyenkor, mint üzem meleg olajjal. Nyilván nem lesz ennyitől egy kikopott roncs, de ha minden reggel eljátssza ezt az ember egy benzines kocsival (dízel még hamarabb kifingik tőle), akkor nagyon gyorsan fognak kopni azok a dugattyúk.
Az nem...csak szétrohad
Nem esnek szét ennyitől.
Kenés van, hézagok meg már régen nem optimálisak.
Egyedül a hengerfej repedésétől félnék hidegen nagy terheléstől.
Lehet másik oldalról is nézni a dolgot így hamarabb eléri az üzemi hőfokot amit meg köztudott hogy szeret a motor
Ezt használom, 4 gigásat. Elég sokáig kitart.
https://www.telekom.hu/lakossa...
én most nyaltam egyet
most nézegetem ez a fekete péntek egyre gagyibb
pár éve még sokkal ütősebb árak voltak, "nyitás" után a cikkek fele elment perceken belül
plusz minden ingyen postás volt még a 300 forintos kábel is
Lehet az is birkózna vele...
Persze belógattad a kukacod a zavarosba hátha rákap valami.
na oda kellett volna vinni a fingós havert, szúnyogot riasztani