Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen így sokkal gázabb mint amikor a terhes nőt pufókázod le. Amúgy kibaszott fura mikor egy pufók alkat csak valahol pufók. Szegény nagyfater volt ilyen bár ő nem dundi volt csak a cukorbetegség meg minden szar miatt ilyen nagy kerek de baszott kemény hasa volt. De a lába mint hosszútávfutónak meg a kara is. Csak a nagy pocak. Amolyan sörhas. Igazából összképben az ilyen nagyon furán mutat főleg egy nőnek. Nincs baj ha valaki nem 90-60-90 és 55 Kg. Sőt itt ott némi extra kifejezetten jól is tud mutatni, míg az arányok hozzávetőleg maradnak.
2 aláöltöző réteg, cordura, esőkabát egy egész szertartás , mire fel - leöltözöm
nekünk anno azt mondták hogy ami a +20on felül lesz az jó sok évig megmarad az anyukán
pontos adatokra nem emlékszem de asszony lehetett 70 aztán ilyen 85 felé állhatott meg, most meg 70 sincs
Jaj, azt almodtam, hogy motoroztam es elmentem valami turamegbeszelesre es mindenki lesett, hogy a picsaba vagyok igy feloltozve, mire kozoltem, hogy 3 het mulva szulok
En csak akkor ereztem magam Michelin babanak mikor 4-5 retegben voltam. Ez mar nem menne, mert kihiztam a nadragom
Semmi vibrátor vagy eperízű sikosító a fogkefèk mellett
Basszus, óriási sztori:

Még Orfűn voltam csúszdamester, feljön egy 30-as forma csaj, kifejezetten alhasi kis gömb pocakkal, mondom, "dikkk ez terhesen akar lecsúszni"!
Odalibbenek napbarnított, szálkás testrészeimmel és közlöm vele, hogy terhesen nem csúszhat, közben mutatok a hasára.

...

"Nem vagyok terhes..." - mondottá a leány.

Akit a barátnői visítva kiröhögtek, én meg egy csendes "akkó bocsesz" kíséretében engedtem lecsússzanni.
Meg amúgy is egy olyan rakétával tuti összetöröm magam. Kg/ló arányban a runner 180 2T majdnem malac teljesítményű már. De 250-et akkor sem megy.
az igaz hogy én nem ez a pocakos forma vagyok hanem az az igazi hordó alkat
lányokban ezt hívjuk bojlertesűnek
de azért van körméret rendesen, lusta vagyok mérni de 150cm biztos van a kerületem hastájékon mellben meg 130 felé
Gondolkodtam mi kéne de rájöttem hogy nem kell városba ingázni semmi űrtechnika. Akármilyen erős rotyogót szereznék az akkor sem lesz malac. Akkor meg máiért ne legyen spórolós és kellően pici a sorok közötti lavírozáshoz.
Jó nem puncsolni akartam de viszonyítás nélkül egy fotó alapján ember be nem tippeli valaki súlyát. De amúgy is egy nőnél a 60 kg álltalában jó mondás mert az kellően kevés hogy a női önérzetnek bókoljon az ember de közel sem éhhalálos tömeg. Így nagyon nem lehet elbaszni. Amúgy az arányokat akartam mondani csak százalékban nem sokat mond hogy a szokásos súlyodhoz felrántottál még 30%-ot. Mert ennek alapján ha most Aliennel karcolod a mázsát akkor a versenysúlyodat reálisan valahova 70-75 Kg körülire tippelem.
Multkor vegre nem dagadtnak hittek a boltban, az kulon orom volt
együtt érzek veled, persze közel sem hasonló ... de mikor rajtam ez a sok gönc, kb úgy érzem magam, mint most te :) alig tudok mozogni ...
Az böcsületös futás egy 2T motornak. Egy Gilera Runner 180 2T lesz a te géped BP-re, abban van kakaó, lazán elviszi a "gyors reagálású habtested".
De cuki vagy, 60 kg alapsuly. Egyelek meg. Lassan utom a mazsat bassza meg
Bar az utolso nehany kg-ra megmondtak, hogy viz es ne aggodjak... De majd akkor derul feny az igazsagra, hogy mi is van rajtam valojaban, ha legalabb 1 honapos lesz a mini Hikahdo
Az ovettot imádtam. Ha felköltöztem a nagyvárosba és kialakult a napi rutin még az is lehet hogy megint veszek egy hasonló közepes kerekű füstölős rettenetet. közlekedni. Az a kis szar azzal a csörgős zörgős 50 ccm-es blokkal meg volt az udvarban legalább 6-8 évet és raktunk bele alaphangon vagy 80.000 Km-t szerintem olyan 100.000 km lehetett benne összesen (nem tudom mert az uccsó 3 évben nem volt sebességmérő így kilométer számláló sem) Ami azért eg sima 2T-s rotyogótól már nem rossz teljesítmény.
ezt nem tudom....mert 160 centi kb 12 évesen lehettem
de 190 magasság mellett voltam már 150, azért amikor 10 órát álltam egy műszakban+ huzigáltam a raklapokat azért már fájt a lábam
a 150 durva volt ekkor nekem is az asszony kötötte be a báli cipőm
140-nél már nincs ilyen baj elérek mindent, 120nál már a bordáim is látszódnak fekve, az már már az anorex formám
az a durva hogy extra dagadtan reszelés közben ha épp nem sikerül a kilövés 1 percen belül csúnyán meg tud emelkedni a pulzus szám nekem olyan 170 felett kezd fájni a fejem, 190 volt eddig a csúcs(biciklizés közben lett mérve) szóval ha kezd fájni le kell heveredni pihenni....utána újra lehet kezdeni az egészet
ekkor már kedve se sok van az embernek és elszuttyog akár egy órát is
Az már bélés arany anyám!
pocakmanó :) :D
Hát nem egyszerű. Én olyan 190 centi vagyok és hozzá 130-135 Kg. Nem mondm hogy olyan hű de egyszerű csak a terhességeddel ez nem összeegyeztethető. Mert hasamra ütök te most a 60 Kg-os alapsúlyodhoz a terhesség alatt felrántottál Aliennel együtt olyan plusz 20 Kg-ot ez bizonyos testtájékon de a hozzá tartozó fizikum továbbra is a régi súlyodhoz igazodik. Míg mi nagy darab emberek ezt a tömeget évek óta húzzuk magunkkal és az ehhez tartozó fizikum is meg van. Mikor annó ugyan ilyen nagy darab voltam de elkezdtem kézilabdázni és akkor ledobtam olyan 20 Kg-ot és olyan 110 kg voltam akkor bárkit összecsomagoltam mert ugyan ez volt a helyzet csak visszafelé azaz a 130-135 Kg-oh berendezkedett fizikum hirtelen 20 Kg-am kevesebb tömeget mozgatott. Akkor bárkit összecsomagoltam úgy ahogy akartam. Nem technikvál csak tiszta nyers fizikai erővel. Mai napig nem okoz problémát hogy ekkora debella állat létemre a saját súlyom felével vagy 2/3-ával azonos tömeget felvegyek a földről és kiszaladjak vele a világból.
cukikák, kivéve a malac :P
Azert annyira nem erdekel, hogy tukorrel nezegessem amugy nincs is pipere tukrom, a furdoszobai elott meg nem fogom lobalni a labam es bekiabalni, hogy halloooo
Amugy ini, nem hiszem, hogy ekkora zsirbeled lenne....... Ha igen, akkor szar az asszonynak, mert ezt mar szopashoz is emelni kellene, hogy ne lepje el a branert
Aha, mondom:
MBK ovetto
Peugeot elyseo 125
Apirilia leonardo 125 ST
Burgmann 400 K0 (merci lámpás)
Burgmann 650 K2 (a törött)
Honda CB1100 SF (a malac))

Ok ennek túlnyomó többsége robogó de végülis az elsőn kívül idővel szinte mindre került rendszám (A peugeotra végül még rendszámozás előtt el lett adva pont a 650-esbe adtuk be de mindet magam rendszámoztattam)
Tükör bammeg mond ez neked valamit?!
kemény lehet