Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem, utolsó este volt a táborban, inkább kimentem a partra pecázni.
autóba elég komoly pukikat el lehet engedni következmények nélkül
aztán a szag meg "biztos kintről jön"
Szédülve....
és megvolt a csaj?
óóóó a kis buta. Pedig mindenki tudja hogy az a fehér műanyag szék főleg nyári melegben úszós rövid gatyában enyhén izzadva nem tompít hanem olyan mint valami erősítő. Szépen feszített műanyag úgy viselkedik mint egy hangszóró
De komolyan, fingásra így még nem haragudtam, komolyan majdnem fájt a fülünk, úgy csattogott az a kurva műanyag szék, aztán síri csend és döbbent arcok, meg embertelen szag...fingja el a saját randiját máskor.
Ő is azt hitte, hogy valamit megszül, az lett volna szép, ha még be is szarik, mondjuk a hangorkán után mondtuk is neki, hogy jobb ha elmegy ellenőrizni, mert ennek már a fele sem tréfa, tuti bepermetezett néhány zsivány tallért a gatyába.
Na most szulok meg
Fingós ciki sztori...életem első csaját konkrétan elfingotta a gyökér haverom:

Fadd-Dombori, ifjúsági tábor valamikor a 2000-es évek hajnalán, megtetszett a palacsinta árus kislány, olyan 17-18 lehetett, bőven idősebb nálam, de láttam, hogy "hajlandó" a tekintete. Mondom a haveroknak, hogy na én elmegyek palacsintázni, majd jövök. Erre a 3-4 féleszű cimbi is jön velem...

Kérjük ki a palacsintákat, beszélgetek a csajjal, erre a haveromnak fingani kellett, de kurva nagyot, mint utólag kiderült.

Ez a barom kitalálta, hogy ha jól rászorítja a klasszikus fehér kiülős műanyag székre, akkor az majd a kis mini pukit lefojtja és nem lesz semmi baj.

El tudjátok képzelni mekkorát szólt, egy kb emlékeim szerint 2-4 másodperces, rojtorgós-recsegős, műanyag széken csattogós fingás, amire ez az agyatlan azt hitte, hogy mini puki?
Jaaaaaaj
En meg csipem, hogy nem kell ilyenre koltenem. A "kocsog" miatt sok ilyesmit vettem leanykoromban, gyuloltem is baszakodni veluk. Nem az en vilagom. Meg szerintem kurvara nem is all jol a dagadt habtestemre, de ha ez kellene, akkor szajhuzva, de belemennek
Van ciki sztorim, egyik kollégámmal esett meg az étkezőben. Bejött egy kolléganő aki kereste asszem Józsit, ugye nem volt bent. Kiment a hölgyemény majd nemsoká jött Józsi, erre kollégám mondja neki szevasz az előbb keresett egy kibaszott kúrva ronda nő, erre Józsi fogta kiment. Majd utána a kajálóba lévő többi kolléga fetrengve röhögve mondták a jány a felesége a Józsinak!
Nekem a baratnok szoktak letahozni, de mar hozzaszoktam... Ok is.
Azert neha kell kuncsorognom, hogy ne legyen hiszti, mert epp egy PMS idoszakban sertem meg, akkor kepesek 1 evig nem beszelni velem. Volt ra pelda
Én csípem az ilyen rongyokat!
Oké, ciki volt, de tudod mi a cikibb? A kamikaze csúszda aljában gyereket szülni, szóval lehetek bármekkora paraszt, de 8 nyáron át vigyáztam emberekre vízparton és 3-at mentettem is. Nálam nincs megfulladás, mert felrúgom a Holdig!
Derekam vót, nincs de majd lesz! Ujra, egyszer...
Nem szívbajoskodok...
óóó azóta is megmaradt ez az állapot Lallernél. Sőt lehet hogy többször begyűjtötte a hónap parasztja érdemérmet is
Elpakoltam
Amugy az en hazamban max sikositot talalsz, semmi jatekszer nincs
Tesom hisztizett, hogy vigyek a pocakfotozasra szexi fehernemut... Mondom, ha akarnek se tudnek egyszer vettem egy babydollt a Zuram miatt. Kozolte, hogy maskor ruha nelkul varjam, O nem fog baszakodni a kibontassal
Bőrben hóember lehetek az fehér betétes de cordurában maximum a mikulás és a krampusz munkahelyi szerelem csemetéje lehetek mert mikulás alkat mellé fekete felület. (szakáll is meg van mert ugye nem borotválkozunk novemberben hónapot tartok és erősen kezd a helyzet uralhatatlanná válni
Uuuuh akkor Te voltal a nap parasztja
Nekem egy duci osztalytarsnom jott egyszer be reggel a suloba es vigan meselte, hogy Ot terhesnek neztek a butikban. Lesek... Hat bazzeg en szegyelltem volna a helyeben magamat, nem pedig vilagga kurtolom...
ó nincs azzal sem semmi gond. Nekem 140-es a derékszíjam. Bár örvendezek mert kellett új lukat fúrni rá mert már nem volt kellően szoros rajta. Szóval nem vagy te pufók csak túl csenevész alkatúak a körülötted lévők. Majd jól meglátogatlak és ez a pufók érzésed egy pillanat alatt elmúlik
hóember lehetnél vagy mikulás
Na többek között ezért áll a malac. Gondolj bele hogy erre a nehéz atléta alkatomra én húzok fel 2 aláöltözőt a cordurát meg az esőkabátot. Kifeszülök úgy hogy az már ne is "mislenbaba" hanem inkább egy túlfújt bojler testű guminő. Olyan aminek oldalirányba kifeszül minkét keze mert nem tudja leengedni. És csak jobbra billen balra billen technikvál képes lépkedni.
Nekem 110 cm mar.... Azert ez is kurva sok...