Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

6 motor??? O.o
Hat bazdmeg, komolyan elgondolkodtam, hogy az igazan dagadtak ezt hogy birjak ki. Nem is a plusz suly, hanem bazdmeg, hogy alig erem el hosszutavra a labujjaim... A cipo huzas ulve azert nem jo, mert a gyerek total benne van a bordamban es konkretan nem enged tovabbhajolni, fellabon ugralva meg kirva sokaig tart felhuzni a nyamvadt bakancsot ebben a fostalicska idoben.
Meg egyszeruen frusztral, hogy a kedvenc testreszemet nem lattam lassan 2 honapja
Jo, azert biztos masabb egy hatalmas zsirhas, mint egy kemeny babapocak, de akkor is. Hogy birjak ki emberek, pl 160-as magassaghoz 120 kg-val???????
Én a házi gumizáshoz balfasz vagyok. Nem sajnálom tőle a kerekeként 3000-et a gumizásra. Semmi dolgom nincs kiszedik felgumizzák visszarakják rendben a helyére minden. Kicseréli megcentírozza leellenőrzi. Az ár szerintem jogos. Soha semmi bajom nem volt vele. A defekt meg valahogy mindig elkerül. Asszem a 4 autóval meg eddig összesen 6 motorral az utóbbi 10 évben volt talán 2 defektünk összesen.
Tudom édesem.
ne hisztizz vazzeg én vagy 15 éve járkálok nagyobb hassal mint te és mégis atom vagyok minden nap
Nincs is baj a 3ezres fordulattal azzal van baj, ha melegíti a pógár egy helyben alapjáraton, na ezt nem szabad egyik fajtával sem.
De az enyim 1.6 benzin Cicam.
Hidd el, hogy nem bannam, igy a 37. heten... inkabb megyek es bevasarolok egy jo adag turos reteshez, megcsinalom es bemegyek dolgozni, mert agyfaszt kapok itthon
a gyári 10w olaj helyett 5w van benne, evvel kb 10s alatt mindenhová odaér az olaj
a 3000fordulat meg pont az ideális tartomány közepén van (2-4 ezerig) az 50es korlátba is kb belefér szóval öröm és boldogság
A lányomé 2ccáz ló meg duplája a nyomaték.
Örülök ha tetszett, de csak óvatosan a nevetéssel, mert beindul szülés.
En ha akarom is, hiaba kenem neki. Olyan lomha a Touran, mint a gazdaja
De az opel sosem kop el
Én nem kenem egyiknek sem, mert nem.
1,5km.....
az astra kb így indul hidegben minden nap 5 éve, kettesben megyek 3000fordulaton vagy 1-5 km távot hogy melegedjen gyorsabban a dög
na ezzel inditottak be a napomat
A Zolié nem is rossz.
Nekem a ceges havi br 4535 Ft + 3000 a 3 GB net.
Barmennyit pofazhatok es sms-ezhetek, ha akarok.
csináltál volna egy gumiszerelő állványt max 10 ből és lehetne kínlódni a gasznált gumikkal továbbra is
amúgy ha idén lett volna 2 defekted akkor lehet azt mondod nem érte meg az új gumi
Tavaly még logikusnak tűnt. Akkor túrasportokon jártam egy picit tovább is bírták a használtak de ugyan ennyibe kerültek. Viszont az újak jóval srágább abroncsok voltak mint ez mostani akkor volt a használt abroncsok és az új abroncsok között egy olyan 30-40.000 Ft körüli éves különbség.
én mondtam, de basztál arra is
Ugyan ez van most nálam is. Leszálltam a 140 lovas 250 Kg-os rakétáról és beültem egy 1,2 tonnás 90 lovas guruló ládába. Ezt nehezen viselem
Gumi van hozzá felnin téli felnin nyári. Biztosítás valami horror összeg tény és való negyedévente valami 8.000 Ft Ablakmosót már kb 3 hónapja hiányolja de ezen az évenkénti bűdületes távon abból sem fogy sok. Olajat akkor cseréltem amikor megvettem meg most mert Lali baszogatott vele, én simán eljárkáltam volna vele idén. Tehát benzinen kívül kerül kb havi 3.000 Ft-ba. Persze az egy félt tank benzin a Hondába. De senki nem jött el érte még megnézni sem.