Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Oké de akkor is azt mondom a külön kasszás élet az nem bizalom, csak max buzilom.
Igazabol kulon kasszan vagyunk, gyakorlatilag nem szamolgatjuk ki mit fizet. Altalaban a mindennapokat en, de ha elmegyunk valahova, akkor a Zuram. Mondjuk O 2-3 havonta ad ki nagyobb kiadast, en meg folyamatosan a kisebb osszegeket (kaja, haztartas).
Most olyan jol sikerult sporolnunk miutan a Skoda utan lenullaztuk a Zuram bankszamlajat, hogy elgondolkodtam. Meg 3 ilyen ev, es befektetesnek venni kene egy lakast Sz.battan.
Most jovok ra, hogy a motorozas mennyi penzt elvitt. Havi szinten min 20-30 e Ft-ot. Plusz az evi nagy tura... Most ezeknek a felet koltottuk el csak kb, de kovetkezo evekre is ennyi varhato, mert gyerek mellett nem fogunk gyakran motorozni ugy sem...
te tudat alatt lehet kan vagy és a kis picsákat vonzottad
1db üccsi volt az árad
ez a kivétel.........és igen ritka
pl amikor gazdatest senki sem várja el hogy annyit tegyen le
azt se várom el ha süt-főz-takarít és még mellette dolgozzon 2 állásban
az hogy ki mit tart lehúzásnak egyéni megítélés, de szinte mindig többe van a pina mint amennyit valójában ér
Nalam altalaban forditva volt. Mindig csoro gyerekeket szedtem ossze es anyamek fizettek mindig mindent. A Zuram az elso, aki vegre kepes volt az elso randin egy kibaszott uditore meghivni. Tudod hogy orultem, hogy vegre valakinek van egy autoja?
A kocsog exem pl 31 eves es meg mindig nincs semmije. Kurva nehez olyan pasit talalni manapsag, akinek van legalabb 10e ft a zsebebe. Vagy keptelen normalisan dolgozni a legtobb, vagy faszsagra kolti el a penzet, nem tud sporolni. Rohadt kiabrandito...
Es a poen, hogy a Zuram tarskereson ismertem meg. Valo eletben nem valoszinu, hogy talalkoztunk volna.
Egy tengerparti fagyin meg strand belépőn meg nem akadok fenn, olyan asszonyom van, hogy sokkal többet megérdemelne. Mindig főz nekem, mindig vár haza, mindenben segít és még a költségeket is felezzük...minden meglepetést megérdemel!
Mozi jegyen nem fogok spórolni, de együtt éléskor én már semmilyen bónusz költségre nem voltam hajlandó soha. Mondom, azt húzzák le aki hagyja. Még a nyaralást is felesben fizetjük, a kocsit is felesben tankoljuk a közös utakra.
Nem lenne. Én költöm el simán a gubát, az asszony meg spórolja mint állat.
pedig célszerű lenne
közös költség x ezer, a többi meg szabad felhasználású
A külön kasszás kapcsolatot megbaszta a kutya.
részletezzem?
általánosságban
ha összejön az ember egy muffal akkor kb minden kezdő kiadás a csávóé, étterem mozi vidámpark stbstbstb
esetleg ha van valami nyaralés akkor készít a lány 3 szendvicset az útra..... vagy épp néha főz egy "valamit" már aki tud....mert ebből is egyre kevesebb van
tudom a pina nincs ingyen, de azért a dugás is olyan hogy azért többnyire legalább annyira jó egy lánynak mint egy fiúnak

optimális esetben van egy házasság, a nők azért ritkán tesznek bele kezdetben annyit mint a férfiak ház-albérlet bútorok stbstbstb
a többéves házasság után is a női költés szinte mindig nagyobb mint a férfi, a fizetés meg jó esetben is kb egyforma
gondolom nem kell tovább részletezni
Eleve mi az, hogy kivesz a költségvetésből? Külön költségen célszerű lenni, meg alapvetően mindent felesben fizetni, benzin, bevásárlás, albérlet, nyaralás, minden fele-fele költségű. Szerintem csak azt tudják lehúzni, aki hagyja is...
kivétel mindig van, mindkét oldalon
biztos van olyan nő aki többet tesz be a költségvetésbe mint amennyit kivesz
de azért ez nem gyakori
Ez forditva is igaz lehet... Szoval vannak szamito gecik is
Vannak olyanok is, a milliók számával exponenciálisan nő a hömpölygő sunaszaft aránya. Azokat is csak seggből szájba kell tölteni, abból nem lehet baj.
Haver asszonya fél éven belül terhes lett, persze az első találkától számítva
Előtte 6 évig volt férjnél valahogy nem maradt sevességben
Úgy tűnik havernál a 50 milla környéki vagyontárgyak meghozták a fogékonyságot....
De a nők nem számító gecik, de tényleg, kicsit sem
Mindjárt lerajzollak téged is, more!
Jah jah de rajzolj serényen. Nem tudom még ki jön de én megyek.
Ombre, este 8 Kóborló?
Így van! 10-ből 9x bejön, szóval azért bízok benne, kivéve amikor nem
Jajj ezt a mondást imádom. Nagyfatertől hallottam még, csak hogy ő nem szólás mondásnak mondta hanem frankón. Kint az erődben. Tök komolyan is gondolta. Annyira röhögtem hogy vagy 1,5 órán át nem bírtam megemelni a fűrészgépet.
...légvonalban 20km de ő ismer rövidebb utat?
Én nem játszok a veszélyes lyukra, marad a biztonságos anál, abból nem lehet baj.