Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

úgy, hogy túlteng a szabadidő
Az enyim meg kb benzint is tud termelni, ha nagyon nyugodtan halad vele az ember lanya
Egyszer mentem el egy onroad turara. Soha tobbet. 3,3 volt a fogyasztasom az atlag 4,5-5 helyett
Jól van de a terhes hintalovad majd 2x annyit eszik mint az én kiscsikóm.
Hogy jutottunk el az AK-tól a tankig?
De hat akkor szethajtottad csak szegeny Malac lelket ha szethajtom az enyimet, az is bezabal egy tankot 200 km alatt, pedig ez a kis szar nem megy meg akkor sem
Nekem egy tank min 200 km, de inkabb 300. Egy osztrak kiruccanason sikerult 3x tankolni mar 1025 km-es napunkon amugy atlag 2x szoktunk tankolni egy alkalommal...
rövid ú....
1 Tankot? Volt olyan napom mikor otthon aludtam a saját ágyamban hogy azon a napon 4-szer tankoltam
Egy haver sopánkodik nagyon, hogy nem tud 10 újjal gépelni csak 7-tel, hiába vígasztaljuk csak nem akar nyugodni, mondjuk, hogy a szakmádban sem kell a 10 újj minek a gépeléshez?

......asztalos.....
Nincs baj azzal, hogy O nem tud ugy menni, mint en, csak en tobbet nem megyek vele, mert nem erzem jol magam vele. Ennyi
De millionyi tarsam meg en tartom fel. Ok meg velem nem akarnak jonni
Azért ha egy tankot kigurul a betyár egy nap az már nem rossz legalábbis nekem.
Nem baj az, hogy minden este a sajat agyadban alszol, csak lepj ki a komfortzonadbol. Szerintem. De mindenkinek mast jelent a turazas. Nalam itt kezdodik. Masnak mashonnan. Nem vagyunk egyformak.
Pontosan
Akkor velem nem jövöl mert körbeér a majrém az egész futófelületen!
Egyre tobben adjak el a motorjukat, akik ilyen hobbiszinten uzik. Egyik csajrol is most hallottam, hogy megszabadult a geptol, pedig mar egy ideje egy fasza jol fizeto munkahelyre valtott.........
Alapjaraton szeretem, hogy ketten vagyunk. A Zuramat nem unom meg, masokat meg konnyen megtudok, meg altalaban en vagyok elviselhetetlen masok szamara. Szoval nem szeretem eroltetni, hogy masokkal menjek, illetve nehezen veszem ra magam "az elso kozos korre", mert 10-bol 1 emberrel erzem csak magam jol. Vagy az ember idegesit, vagy a motorozasa, vagy mindketto. A poen, hogy az utobbi tobbszor jon be.
Egyszer egy csaj ravett, hogy menjunk el egyutt motorozni. 600-as Hornete volt, gondoltam naivan tud menni. Elmentunk Pilisszentlaszlo fele, de folyton le kellett szinte allnom, hogy utolerjen. Vegul megkerdeztem, hogy tul gyors vagyok, vagy baj van?
- Jaj hat kopott a gumi kozepe es ezert se merek ugy menni.
Bakker, ezert kellene donteni azt a kibaszott motort (volt 5cm a majrecsikja) hogy a fasza mintan forduljon a szelen bazdmeg. Tobbet nem is beszeltem a csajjal, mert csak kiboritott a faszsagaival.
Igen én is most kívánok átigazolni a túrázós ligába mert eddig nekem is csak olyan "túráim" voltak inkább hogy reggel otthonról indultam és este a saját ágyamban aludtam. De tudom hogy ez még nem az a szint amit túrának lehetne nevezni.
Neki(k) az is hobbi ennyire futja a buxtárcájukból...
Befejeztem. Elnézést kérek mindenkitől.
mert elegen vannak hozzá otthon is
En most megyek önvédelmi képzésre majd. Ez kell!
csajoknak ingyenes szokott lenni...
Ménem?
Nem tudom hány ujjam használom. Gyakorlatilag az összes érint valamit, de nem a szabványos rendszerben gépelek szerintem, mert szoktam shiftelni az ékezetes gombok, meg a számok miatt, esetleg a funkció és módosító gombok miatt, ilyenkor meg mindig azzal az ujjammal nyomok meg egy gombot ami a legközelebb esik hozzá.
De nincs ra szuksegem