Ja, mi is kergettünk el nem egy cigányt. Kapával, baltával, ami éppen adódott Egyszer még betörőt is fogott apám ráadásul mankóval mert csak azzal tudott járni.
Egyik sem volt nagy legény, mindegyik csak messziről kiabált vissza amikor már dobási távolságon kívül volt.
A betörő meg volt olyan hülye, hogy felmenekült apám elől a tetőre, mert a létrán nem tudott felmenni, de onnan nem tudott lejönni, a rendőrök szedték le
A régiekben sokkal több volt az intellektuális problémafelvetés. Ebben is van, de itt már az akcióra meg látványra költöttek jó sokat.
Persze nem baj, én is szeretem.
Sokan csak a filmekben láttak még fegyvert
A,mai fiatalok a torkolattűzről meg nem mondja hogy vaktölténnyel vagy ékessel lőnek
Épp nemrég szúrtam ki egy filmben hogy leeső kilőt hüvely nem is éles töltényé volt....
Aztán aki béna,annak ne legyen puskája.
Ugyan ez. Miközben itt beszélgetek. Mert ez számomra is beszélgetés csak mivel leírom nem vágok bele más szavába. Ami pl kifejezetten jó. Közben az agyamban kattog meló válaszolok a kollégáknak vagy fent van a telefon a fülemen. Szóval simán dolgozom de közben legépelem a pufferből a válaszom.
Onnan indultunk ki Lacival, hogy zavargások, fosztogatások idején...onnan fejtettük tovább a sima önvédelemre...páncélban kár is tartani, máshogy meg nem lehet, szóval marad a a sikítás meg a fájás.
Ez szerintem egyéni adottság kérdése is.
Ha én elkezdek olvasni, akkor kb. az első oldalon lévő betűket olvasom csak el, a többi oldalban már nem a betűket látom, hanem a képzeletem filmjét nézem.
De ahogy itt írogatok és olvasok. Nem is veszem észre a gépelést, csak mintha csevegnénk egy kocsmában. Időnként az asszony szól rám hogy halkabban gépeljek. A durva az, hogy nem is agyból megy már, hanem valami gerincvelői idegduc kezeli a gépelést, mert ha szólnak hozzám akkor még lazán kiírom a kezemmel a "puffer memóriában " lévő szöveget, úgy hogy közben mással beszélgetek
Laller most őszintén. Tekints túl magadon. Az azért kijelenthető a fegyvertartással még ha ilyen plombált bigyó is. Hogy nagy eséllyel ha ilyet lehetne akkor több gondot okoz mint amennyit megold. Mert te nem olyan vagy mint ami miatt pl Tsanyi aggódik, de a szülőhelyeden lakó korosztályodból 10-ből mennyi olyan aki miatt lehetne aggódni. Mert ha mondjuk neked lehet akkor neki is. ez az aggály forrása. Hogy kollektív nem vagyunk eléggé felnőve egy ilyen lehetőséghez.
Na ja,pont mint az életben.
Nem síkitva hozzávágjuk a filodendront,a fagyasztott csirkét és a nagpapi fogsorát,vagy csak dermedten állunk.
Hanem rutinosan benyúlunk a gardrobba,letépi a plombát,betáraz,és belelő egy kurvanagy 30-as sorozatot az ipsébe aki annyira félős és gyáva és ostoba hogy ezt megvárja.Mondom hogy életszerű.
Ha meg szakszerűen páncélban van nem csak úgy kéznél hogy a gyerek is játszhasson papásmamást vele akkor előzékeny pliz moment és beütöm a számzárat.
az a brenekke,vagy gyöngysörét...az bitang...a sima sörét azért 12 méterről a wc csészét sem vitte szét,pedig telibe találtam.ilyen szürke pöttyök lettek rajta. pár lépéssel közelebbről meg szétrobbantotta
Nem bírom elfelejteni az azt hiszem tavalyi esetet amikor egy ismert motoros instruktor srác (nem ismertem csak az eset után olvastam Róla) egy teljesen átlag közlekedési helyzetet rosszul oldott meg és áldozata lett. Pedig biztos volt gyakorlata.
Egyik sem volt nagy legény, mindegyik csak messziről kiabált vissza amikor már dobási távolságon kívül volt.
A betörő meg volt olyan hülye, hogy felmenekült apám elől a tetőre, mert a létrán nem tudott felmenni, de onnan nem tudott lejönni, a rendőrök szedték le