Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem meg az a + 2 év túl sok...... még akkor se ha ők fizetnének érte
Egyetlen egyszer fogtam hiaweit a kezemben, mediamarktban, nem is tudom megmondani pontosan melyik típus volt, de a kiállított pódiumos telefonok közül egyik kamerája sem boldogult az árkád mesterséges fényekkel.
De a samsung kamerája szerintem jobb mint pl az iphone-é.
Azok kurvajok.
Én egyszerre sokallom a 130-at. A mostani Sony-mért egész 8 ezret fizettem, + aláírtam még 2 évet. Ez vállalható volt.
azért nem is olcsó
pl az ájfón7 kb egy kategória a p10-el, a p10 azért legalább 50 ezerrel olcsóbb
persze most lehet fikázódni hogy ez szar az szar, néztünk anno jópár tesztet nemigen van különbség
Hidd el hogy nem drága, 6s 32gb most kb 130ezer, es ha belegondolsz, feltéve ha nem töröd össze, 4évig jó kell legyen. Vagy évente kicserélteted és új telefonod lesz
Valami xiaomi vagy mi van neki, de tetszik neki.
Még magamnak se, ennyiért?
ájfón kell a kölöknek
Na ez kb olyan mint gyereknek ruhát venni karácsonyra ájóndékba.
én anyóstól kaptam egy vasalót valami jeles napomra, mert "úgyis kell"
mondtam is neki hogy akkor inkább semmit se vegyen.......mint ilyen szarokat
Tényleg pippolínó igen!
Nem tudom eldonteni, hogy tenyleg pia-t akartal irni vagy pipat?
én már akkor is sokat láttam a pina árnyoldaláról
sorra veszítettük el a haverokat ahogy becsajoztak
én elég sokáig kitartottam tartós kapcsolat nélkül, katonaság előtt nem is volt olyan aki 1 napnál tovább lett volna meg
igazándiból a fuxösszedobós partyzáson kívül alig volt lövés
Ja bemutatkozáskor, egy laza pia
Ah, nekem mar akkor komoly elvonasi tuneteim voltak, csoda hogy 3. randiig vartunk meg ez mar mas vilag mint 20 evvel ezelott
Lasd en most is olyan cuki akartam lenni, hogy veszek neki egy furo-csavarozot, de nem tudtam mi lenne a legidealisabb. Masnap meg szolt, hogy majd a ceghez jon egy csomag, szoljak oda, mert rendelt egy ilyen gepet.
Egy rugora jar az agyunk. Meg jo hogy en nem rendeltem meg
Bezzeg O nekem csak ugy vesz ajandekot, amivel O is jol jar. Pl direktbe igy kaptam kuglofformat, derelyevagot, stb..
baszki
én vártam a dugásra vagy 3 hónapot
mondjuk nem is voltam annyira aktív.....volt párszor hogy megbeszéltük péntek este 8ra ott vagyok, aztán szombat este 8 lett belőle
ezek azért nem sokat segítettek az alsóneműbe jutáshoz
Ah, ott egy uveg tequila volt mar, nem uccsi
igazán optimális az lenne amit kitaláltam még sok éve de nélunk felháborodás volt belőle
pl mindenki a fizetése x százalékát költi "magára" ruhák telefonszámla stbstb
pl asszony elég sokat telefonál én motoroztam éves szinten 100+ ezrek elmentek mindkét félnek de mégi mindig volt hiszti(az elején) hogy én már megint megyek romániába
igazándiból van egy pénzügyi szint hogy kb mindegy ki mennyit fizet, de amikor ilyen havi 200 ezer felé kell kijönni egy 3 tagú családnak akkor azért élesedik a helyzet
pl asszony festetni akar én meg motorozni......ami persze geciség részemről, mert a festés tényleg fontos lenne, de ha azt nézzük hogy 3x annyit teszek be nehogymár az a kis "extra szórakozás" helyett a festékszagot szimatoljam
Akkor már az 3-om üccsi.
Nyeeeeem iiiissss de a 3. randin (szilveszter) megadtuk a modjat az egyutt bulizasnak ott minden kiderult
Aztán +baszta!
Amugy kb ja, bassza meg... a legtobb pasit siman elijesztettem a temperamentumommal. Engem meg elridegitettek a puhapocsok...
A Zuram is iszonyat jo fej voltam elso talin. Se puszi se szia, nyitas:
- Azt hittem magasabb vagy!
- Akkor bazd meg
Jot rohogunk ezen a mai napig
A családi kassza is úgy működik mint minden, havonta mennyi folyik be, azt utána mehet a logisztika mik a kötelezők, megélhetés, utána meg az extrák+amit félretud tenni az ember...