Nincs mit, nincs a világon tökéletes család, az attól, mert néha elküldik egymást a családtagok a jó francba, attól még a tűzbe tennék egymásért a kezüket, nincs ezzel baj.
Hidd el, visszafogom magam a valosaghoz kepest. A noverem egy lusta egoista agressziv dog, apam ugyanez csak neki van esze is , Anyam meg egy okos aranyos de lelkiterrorista no.
Mindenkinek megvan a maga szepsege. Tesomnak csak kivulrol. en meg iszonyat turelmes vagyok ebben a csaladi kaoszban
De ha gondolod, szivesen kifejtem a miertet. Masnak is megtettem, aki mar igy ertetlenkedett. Tobbet egyik se tette.
Levi mindenki más körülmények közül érkezik. Ki tudja hogy Emese mennyire túloz vagy éppen mennyi mindent hallgat el mert lehet hogy az ő világképe torz de az is lehet hogy nagyon is sokat javít azon a képen amit lát. Én ezért nem ítélkezem ilyenkor. Nekem pl szerencsém van mert a családom kibaszott stabil. Jó van benne egy két őrült de melyikbe nincs. Viszont nagyon szerető összetartó család. Azonban ez nem mindenkinek adatik meg.
az a legszebb hogy a fent említett kollége bár nem egy atomfizikus de a munka amit végezni kell az sem. Nem agresszív nem rugdossa a cuccot. Rendesen használja mindent jól csinál mégis befagy lefagy majd kékhalál. Ha más valaki ül a gép előtt és mondja hátulről ő mit hogy csinál majd ez alapján az az ember hónapokat géphiba nélkül el van a PC-vel ha ül le és ugyan azt csinálja akkor bedöglik.
Noverem detto. Ennel semmi sem akar megfeleloen mukodni. Bar tegyuk hozza, hogy idegbeteg barom es nala ha epp nem akar ugy mukodni, ahogy O gondolja, elkezdi az asztalhoz vagni, utlegelni meg belerugni, attol fugg mirol van szo... De nem, O nem hulye a gepekhez
Nem hát mindenhez ért atomfizka rektora kérlek. Üvöltve beszél mindenbe becsatlakozik mikor senki nem kíváncsi rá, azt akkor én szoktam elhajtani a picsába... Ahogy esik úgy puffan a munkája, de ugye én sem hittem de mindig van ennél rosszabb is. Világ balfaszai közösüljetek!
Nem vannak ilyen emberek. Nem is feltétlenül bolond az ilyen. Van egy kolléganőm az ügyfélszolgon aki akármelyik géphez ül le és rendben használja akkor is 2-3 héten belül a gép megdöglik. Már jöttek az infósok is vizsgálni és ők sem értik. Allergiás rá a technológia vagy ki tudja. Lehet nála is így van amihez nyúl szétesik vagy tönkre megy mert ilyen fajta.
Mindenkinek megvan a maga szepsege. Tesomnak csak kivulrol. en meg iszonyat turelmes vagyok ebben a csaladi kaoszban
De ha gondolod, szivesen kifejtem a miertet. Masnak is megtettem, aki mar igy ertetlenkedett. Tobbet egyik se tette.
Szégyelném magam ha így fikáznám a csalsdomat mint Te...