Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha belegondoltok hanyan jarnak rendszeresen turazni? De a tura az tura, nem hogy leugrunk a Balcsira Pestmegyebol es vissza. Hanem mondjuk elmegyunk egy napi 500-as karikara pl Szlovakiaba / Ausztriaba / Romaniaba, vagy egy hetvegere, vagy ritkabb: evente legalabb egy teljes hetre?
A motorosok fele nem jarkal el igy, csak elmegy gurulni a haverokkal a szomszed fagyizoba, ott bezabalnak sutibol fagyibol kavebol, felmennek Dobogokore enni egy jo bablevest es hazagurulnak.
Az embereknek nem igen van penzuk, de sokszor affinitasuk sincs ilyenre.
Pl a legtobb motoros lany, akit ismerek, mar a 50 km-es kiruccanast is turanak hivja. En annyira be sem inditom a gepet.
Sokan mennenek, de nincs mibol. A motort megvettek, meg a cuccokat is, es all a garazsban. Elmegy vele dolgozni esetleg meg elugrik haverhoz. Ilyen szempontbol ez csak egy kozlekedesi eszkoz, nem pedig hobbi.
Menj el swingerklubba.Az nem drága.Csak úgy kell csinálni mint a nyulak.
Én ha belendülök a saját írásomat sem tudom elolvasni
Ja, nehez baratokat talalni kozos hobbiuzeshez...
Igaza van a csórókból van sokkal több...
szar lehet nektek burzsujoknak
Nekem ket kollegam is van, aki konkretan hieroglifakat hasznal iras gyanant. Kuldtek mar vissza szamlat, hogy kerik ujra kiallitani, mert olvashatatlan...
Na olyat én is tudok, de nálam az a normál írás
Akkor ugy mondom, hogy 2 szemellyel geci draga, de tobb emberrel olcsobb, mert szetoszlok a palyaberlet es a tobbi, de a tobbinek ugy is geci draga... Teccik ejteni? Nem sok burzsuj ismerosunk van. Ezert is motorozunk ketten
Mért melyik hobbi óccsó kérem
Ezmegmiafaszom? Nem is gondoltam volna, hogy van ilyen
Aki akarja elolvassa, aki nem, az nem.
A fegyveres temat is nagyjabol futottam at, mert nem voltam katona, sokat nem tudnek hozzafuzni. Nekem csak egyszer volt alkalmam Glock-kal, soretessel es valami Kalasnyikov utanzattal loni. Mondjuk az utobbit kurvara elveztem, de mivel rohadt draga volt a loszer, fejenkent csak 10 db-ot vettunk. Viszont 10-bol 10 a belso koron volt 30m tavolsagbol, meg is dicsert a felugyelo. A soretessel irto szar voltam, ott viszont a Zuram remekelt. 10-bol 10 agyaggalambot siman eltalalt. Bar O jart vadaszni a dedapjaval kicsinek, szoval O 'tanulta' ezt
Szivesen mentem volna ujra, de nem jott ossze ugy a banda....... Tul draga mulatsag azert......
Doboltam nincs itthon a nejem.
Na megjöttél
Én is olyan 6 ha nagyon meg akkor 8 ujjasban tudok gépelni de n nekem kell néznem a billentyűzetet. Én többször félre ütök de a monitorra való felnézés nélkül érzem ha elütöttem valamit. mondjuk központozni nem nagyon szoktam gépelés közben.
Legjobb a kétujjas, mármint pinában.
látom hogy van a papíron valami de semennyi logikát sem látok. Azt igen hogy két egyforma "rajz" alatt más a szöveg de hogy miért azt az én agyam sem veszi be,
Tesom meg 'tanult' gepirast, mire en jutottam ugyanoda, kiszedtek a tananyagbol meg a CNC-t is.
Amugy en se gepelek 10 ujjal, kb 6-ot hasznalok es 100-bol max 5x utok melle. Annyira nem szar talan, de versenyt nem nyernek vele
Geri, igenis írjál nekünk regényt! Ez egy beszélgetős szakkör, a kurva életbe, miért nem írhatnál nekünk sok soros témákat? Nekem sose volt bajom a hosszú írásokkal, tieiddel sem. Kocsmázni is ezért járunk, mert nem némán üldögélünk, hanem 3 órán át röhögünk a sztorikon.
a gyorsírást nem vette be a fejem. láttam a csajok füzetét,akik ilyet tanultak.csupa kriksz-kraksz,ferde,meg görbe vonalak...és vissza tudta olvasni...
aki megbántódik,húzzon a picsába
volt még diákmelós koromban egy kollégám ős is ilyen diákmelós de ő már egyetemre járt és volt gyors és gépírós végzettsége is. Az konkrétan fájt. Mert beszélgettem vele és simán összetett mondatokba és kifejezetten hosszadalmasan válaszolt miközben a válaszlevet gépelte de irgalmatlan sebességgel. Én akkor szakközépiskolai szinten tanultam programozást és azt hittem hogy gyorsan gépelek, de akkor elszégyelltem magam. Nekem azért néznem kell a billentyűzetet.
Na igen, ilyenen mar nalam is kiakadtak mikor gepeltem fel valamit, es megrokonyodve jott a kerdes, hogy "te vakon gepelsz?", mire a delikvensre raneztem es kozoltem vele, gepelest folytatva, hogy igen mert noveremnek 9 eves koromtol en irtam a puskait es egesz jol hozzaszoktam az MSN korszaka alatt is
Meg azt amikor kitartják csuklóból a fal sarkánál és úgy lőnek. Én nem tudom mivel lőhettem anno a fegyveres erők napján valami sima golyós puska lehetett mert nem ismétlő volt. De az rúgott olyat majd leszakadt a vállam. De jön a hős Hero és félkézzel kitartja a géppuskát a ház sarkánál úgy lő ki egy teljes tárat hogy a puska meg sem emelkedik. az is tetszik nagyon