Vett egy szinyó swalbet benyelte neki a súbertűt egyből megkotlott az is. Ide jött melózni egy hèt alatt hazavágott kettő híddarú távirányítót ugye leejtette őket mert nem nagyon van ujja, darabjuk javítása 1 guriga volt mert már nincs kulcsos csak kódkártyás rendszerű.
Akit èn emlegetek a világbarma felül targoncára lebontja a gyárat. Vett kèccázèrt egy kombi fasztrát 440ezret költött rá motorcserèvel együtt, a lègzsákok kilopva belőle stb... Komolyan amihez hozzá èr megellik egyből!
Egyik kollégám (ipari park bolondja) mesélte mikor levágta körfűrésszel kettő ujját jobb kezén mutató+gyűrűs azt mondta csak úgy röpültek az ujjaim, de elszaladt velük a macska így nem tudták magukkal vinni a kórházba! Na ő lesz az utódom targoncán ha vesznek fel helyette is az ő beosztására is. Csak sikerülhetne már...
Mondjuk volt olyan a Mátrába, hogy megelőztem a motorost mert annyira idegesítően függőlegesen ment...a ciki hogy én Fasztrával voltam ő meg valami 600 sor4-el....lehet hogy a barátnőd volt?
Nem nem hajtom szét. Esetemben egy tank a tankvisszajelző szintjét jelöli. Mert ugye sima mutatós szintjelzőm nincs csak lámpám. ez a lámpa olyan 200+ pár Km után világítani kezd. olyankor tankolok. 14-15 liter között kap ilyenkor. Mert amúgy a malac egy szomjas jószág és 7-7,3 között szokott átlagolni. Jó mondjuk nem is kímélem. De minek is kímélném van teljesítmény van kedv is szóval haladok. Szóval nálam a 4 tank azt jelenti 3*200-250 Km plusz még valamennyi hazáig azaz olyan 600-850 Km körül i táv. Az egy napba ekkora döggel kacagva belefér.
"2 korsót 2 pohárt és 1 pikolót "
"5 sört kérek"
Amikor meg valakivel elmegyek, akkor alkalmazkodok hozzá, mert akkor nem az a lényeg hogy a majrécsíkot faragjam.
a fiam, ha meglátja a garázsban