Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem számít csak üljön fel helyettem èn meg mehetek a logisztikára.
Vett egy szinyó swalbet benyelte neki a súbertűt egyből megkotlott az is. Ide jött melózni egy hèt alatt hazavágott kettő híddarú távirányítót ugye leejtette őket mert nem nagyon van ujja, darabjuk javítása 1 guriga volt mert már nincs kulcsos csak kódkártyás rendszerű.
Nem lehet, hogy szellemi fogyatékos? Viccen kívül, aki ennyire balfasz és hülye, azt jobb megmutatni orvosnak, mielőtt másban is kárt tesz.
Ne csak a komfortzónájából lépjen ki,hanem anettka hátsójából is!
Akit èn emlegetek a világbarma felül targoncára lebontja a gyárat. Vett kèccázèrt egy kombi fasztrát 440ezret költött rá motorcserèvel együtt, a lègzsákok kilopva belőle stb... Komolyan amihez hozzá èr megellik egyből!
Sörétes puska, vadászat, Niva. Emberünk két ujját bedugta a puskacsőbe, hogy így biztosítsa a stukkert.
Beceneve csonka pici!
Egyik kollégám (ipari park bolondja) mesélte mikor levágta körfűrésszel kettő ujját jobb kezén mutató+gyűrűs azt mondta csak úgy röpültek az ujjaim, de elszaladt velük a macska így nem tudták magukkal vinni a kórházba! Na ő lesz az utódom targoncán ha vesznek fel helyette is az ő beosztására is. Csak sikerülhetne már...
Nem az úgy van kérem hogy
"2 korsót 2 pohárt és 1 pikolót "
De ő viszont tud rövidet kérni mutogatva a csonkokkal!

"5 sört kérek"
Mondjuk volt olyan a Mátrába, hogy megelőztem a motorost mert annyira idegesítően függőlegesen ment...a ciki hogy én Fasztrával voltam ő meg valami 600 sor4-el....lehet hogy a barátnőd volt?
Ezért szeretek egyedül motorozni.
Amikor meg valakivel elmegyek, akkor alkalmazkodok hozzá, mert akkor nem az a lényeg hogy a majrécsíkot faragjam.
Mert már van megoldásom a melóhelyre és mára már csak a kötelező minimumot hozom. Amúgy most is Teljesítés igazolást állítok éppen ki
Hello,
a fiam, ha meglátja a garázsban
Szevasz! Na 620-nak örül már valaki?
tasak
Asztalos vágod? Mond ez neked valamit gazdatest
....ez történt....
Panaszkodol a melóhelyedre azt csak a tasakot vakargatod wazzeg...
Harmat szabjunk le es akkor orulhet, hogy az osszeset hasznalja
Jöhetnének ide napszámba dógozni.
Na izékoljá !!! lehet hogy szomjas fajta de tank is van rajta akkora mint egy kisebb nappali 22 liter + tartalék
Nem nem hajtom szét. Esetemben egy tank a tankvisszajelző szintjét jelöli. Mert ugye sima mutatós szintjelzőm nincs csak lámpám. ez a lámpa olyan 200+ pár Km után világítani kezd. olyankor tankolok. 14-15 liter között kap ilyenkor. Mert amúgy a malac egy szomjas jószág és 7-7,3 között szokott átlagolni. Jó mondjuk nem is kímélem. De minek is kímélném van teljesítmény van kedv is szóval haladok. Szóval nálam a 4 tank azt jelenti 3*200-250 Km plusz még valamennyi hazáig azaz olyan 600-850 Km körül i táv. Az egy napba ekkora döggel kacagva belefér.