Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Amúgy örülj neki, hogy legalább szól. Tudod hány olyat ismerek, aki "véletlenül" teherbe esett? Na az az igazi geciség...
Ah jó dolog, csak jó lenne már túl is lenni rajta... Így a végefele már pöppet nehézkes a kis Alien valaga... meg az enyém is... Nem baj, kerek 3 hét van hátra már csak. Egy vakrandi, és tudom, hogy örökre szerelembe esek
Egy lényeg Laller hogy az asszony ebbe a projektbe téged is vonjon bele és nem csak akkor majd mikor már a mamutot haza kell húzni a gyereknek.
Nem kell navi, van Férjem
Kell itt neked össze-vissza terheskedni. Asszony is bele akar vágni, ajajjj...
Nézd a jó oldalát ha GPS műhold lesz geostacionárius pályán körülötted akkor mindig stabil jeled lesz a navin és sosem tévedsz el.
Áhhh, dehogyissssss
Mire tetszik célozni. CSak nem arra hogy lassan nálad is megjelennek az első műholdak stabil keringési pályán
Hogy is hiányozhatna ha el sem megy?
El kell menni valamelyik befogadó központba és ott lehet választani a migranték közül. Már viheted is, nincs postázás, meg várakozás.
Simán lehet venni kínából,bangladesből,pakisztánból utánvéttel.
Hát én nem bánom, hogy már van kettő unokám is, teljesen más mint a gyereked... de valami elrohadt jó! Imádom a két krampuszpöcsöt!
Szó se róla, néha jól esik egyedül lenni, de azért hosszútávon kellemesebb dolog (normális) családban élni.
Sehány,boldog ember is vagyok.Viszont ezt egy kedves kolléga mondta 40 év házasélet után.
Hány éve is vagy házas?
A sikeres házasélet sarokköve a kevés együttlét.
eddig még nálunk plusszos a buli, de fogy az előny
100ból 99 többet visz mint hoz
De szerintem még rosszabb az arány
Értelek en, de én a családomat biztosan nem fikáznám egy nyilvános fórumon. Pláne a testvérek, szülők szűk családot.
Ne, köszi de ez nekem már bőven sok :)
Sejtettem hogy gondolod, de szerintem csak rossz körökben mozogsz. Soha egy csaj sem húzott le engem, pedig nem 2 volt meg nem 3... Oda kell figyelni, vagy jót választani. A pina és a csöcsök meg valóban függőséget okoz, csak nem szabad költeni rájuk.
Ne úgy értsd hogy buzi vagyok
Inkább úgy hogy kb az összes nő egy piszok szemét lehúzós dög
Csak a többség nem veszi észre mert függ a pinától
A nőgyűlölettel tuti csak viccelsz...
Inkább azt mondanám hogy bántóan őszinte vagyok
Plusz egy elég határozott nagyságú nőgyűlölet és ez lett a vége